Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

Labas rytas smile.gif
QUOTE(ega @ 2009 05 24, 23:25)
Niekaip neįžiūriu - prie ko jūs rišat tą virvę pomidorui vyniotis g.gif ar kaip čia aiškiau išsireiškus blush2.gif viršuje tai suprantu, o prie pačio pomidoro, prie žemės?

prie pomidoro koto. smile.gif

QUOTE(AveM @ 2009 05 24, 23:54)
As irgi norejau paklausti,kaip tos virves kartu auga su pomidoru,jas pakelinejat ar kaip.

Ar kaip. Pomidoras auga savo viršune, tad kai proirišu po kokio trečio lapo, taip rudenį ir išraunu.. Tiesa, kilpos tai neužveržiu.. nu kad kvėpuot laisvai gaėtų...

Mergai, mestelkit man upiesu kokią rupkę..

QUOTE(upsikaz @ 2009 05 25, 01:06)
o pomidorai mėgsta būti vandeniu apipurškiami?  g.gif

praėjusią vasarą, kai porą dienų buvo nerealus karštis, kai nepadėjo atidaryti langai ir durys, vėsinau šiltnamį ir pačius pomidorus laistant juos.
Kaip suprantu, svarbu, kad vanduo iki vakaro nuo lapų nudžiūtų, kad kokia liga nuo drėgmės neužpultų..

QUOTE(viktner @ 2009 05 25, 07:19)
Kaimynas tai mačiau dar į vandenį įpila Fairy indų ploviklio....

blink.gif blink.gif blink.gif o pjaustant pomidorus paskui anie neputoja?

QUOTE(mamkaa @ 2009 05 25, 07:37)
o kas liecia rupuzes, tai pas mane  pilnas darzas ir mazu ir dideliu, nezinau kodel ju ten tiek daug ir taip keikvienais metais. O kaip pas ju bijau  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Mano pomidorai dar tik ruosiasi zydeti

pasiųsk kelias Šiauliuosna...
Prasieik per savo gražuolius, pažastikes praskabyk, bo paskui bus sunku atsirinkt kas iš kur..
Atsakyti
QUOTE(ratuto @ 2009 05 25, 09:04)
praėjusią vasarą, kai porą dienų buvo nerealus karštis, kai nepadėjo atidaryti langai ir durys, vėsinau šiltnamį ir pačius pomidorus laistant juos.
Kaip suprantu, svarbu, kad vanduo iki vakaro nuo lapų nudžiūtų, kad kokia liga nuo drėgmės neužpultų..

O neapdega lapai? unsure.gif Nes aš čia kurią dieną laistydama ant lapų užpyliau, saulės buvo, tai man kažkaip jie vietom atrodo panašiai, kaip orchidėjų lapai, kai apdega nuo saulės unsure.gif
Atsakyti
Na va rupūžė pasislėpė nuo manęs. Kai purensiu žemę gal atrasiu. Bet jaučiu kaip isigasiu.
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 05 25, 09:14)
O neapdega lapai?  unsure.gif  Nes aš čia kurią dieną laistydama ant lapų užpyliau, saulės buvo, tai man kažkaip jie vietom atrodo panašiai, kaip orchidėjų lapai, kai apdega nuo saulės  unsure.gif

g.gif kai nežinojau, tai neapdegė...
Atsakyti
QUOTE(ratuto @ 2009 05 25, 07:04)

pasiųsk kelias Šiauliuosna...
Prasieik per savo gražuolius, pažastikes praskabyk, bo paskui bus sunku atsirinkt kas iš kur..

Tai apskabiau sestadieni, tik cia fotkinta pries visus darbus 4u.gif
o cia mano juodasis pomidoras, jau irgi pupurus sukroves
user posted image
o cia tas kruminis-vazoninis
user posted image
tik siemet taip velai viskas, pernai tokiu laiku mano vazoniniai atrode taip
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ratuto @ 2009 05 25, 09:31)
g.gif kai nežinojau, tai neapdegė...

Brač, sorry.

Gal pas tave ten tokia danga, kad neapdega, tai ir neapdegs toliau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(mamkaa @ 2009 05 25, 09:45)
Tai apskabiau sestadieni, tik cia fotkinta pries visus darbus  4u.gif

O jau balkoninių gražumas pernykščių blink.gif Kaip netikri. Fotomontažas, skant.
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 05 25, 07:48)

O jau balkoninių gražumas pernykščių  blink.gif  Kaip netikri. Fotomontažas, skant.

tikri tikri lotuliukas.gif lotuliukas.gif net pasiziurejau kada fotkinti, tai nepatikesite, lygiai lygiai pries metus geguzes 25
va dar viena perįnyksciu foto
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2009 05 25, 11:12)
tikri tikri  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  net pasiziurejau kada fotkinti, tai nepatikesite, lygiai lygiai pries metus geguzes 25
user posted image

nu jei nori uzmusk netikiu g.gif kada pasodinti reikia ,akd tokius uzauginti doh.gif
Atsakyti
as juos pernai sejau kovo pradzioj, o sodinau i siltnami irgi anksti, balandzio paskuti savaite, juk pernai toks grazus pavasaris buvo karstas kaip vasara, puikiai atsimenu pernai visus orus, nes turejom isimintina svente paskutine geguzes savaite tai puikiai prisimenu orus ir ir visa kita.
o tie vazoniniai pomidorai nuo isdygimo po poros geru men jau nokina vaisius.
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2009 05 25, 10:12)
tikri tikri  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  net pasiziurejau kada fotkinti, tai nepatikesite, lygiai lygiai pries metus geguzes 25
user posted image

blink.gif blink.gif blink.gif

OHO

ech, kad taip ir mano tokie... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2009 05 25, 11:22)
as juos pernai sejau kovo pradzioj, o sodinau i siltnami irgi anksti, balandzio paskuti savaite, juk pernai toks grazus pavasaris buvo karstas kaip vasara, puikiai atsimenu pernai visus orus, nes turejom isimintina svente paskutine geguzes savaite tai puikiai prisimenu orus ir ir visa kita.
o tie vazoniniai pomidorai nuo isdygimo po poros geru men jau nokina vaisius.

pirma karta girdziu,o is kur seklytes?ir jauciu jos brangios.as pati daigiuku neauginau kriksto mama dave blush2.gif
Atsakyti
eilines seklytes vazoniniu pomidoru, pirkau "zalioje stotele", kainavo apie 5 litus, toks didelis pokelis, o siemet pirkau maximoje "nojaus seklu" uz 0,69 ct, kai akcija buvo ir manau ne ka prastesni bus, tik kad siemet zymiai veliau viska dariau, o pernai kai sodinau i siltnamy tai jau su pomidoriukais buvo. as juos ispradziu auginu vazone ant palanges, o po to pernesu i siltnami.
Atsakyti