Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

tai sakot kolkas siltnami uzdarius laikyti? bet kad dregme kaupiasi. o gal pravedinti ir vel uzdaryti?
beto kurmis apsigyveno, padekit, kaip isnaikinti?
Atsakyti
Aš tai diena laikau atidaryta. O su kurmiu tai mano kova buvo bevaisė. Trūko kantrybė, iškasėm visa žemę, paklojom sietą. Dabar ramu.
Atsakyti
QUOTE(viktner @ 2009 05 24, 19:51)
Aš tai pasodinau gvazdikėlių, sako, kad kurkliams nepatinką jų kvapas.Ir kai pamatau žemėje skylę, visada ten įpilu daug daug vandens....

del vandens tai kurkliai neima i galva schmoll.gif
o va gvazdikiniu serenciu ir as prisodinau..... efekto kol kas nepastebejau g.gif siandien supykde jie kaip reikalas tai eisiu to kiausiniu su aliejum nuodo gaminti cool.gif nors irgi jau kazkur skaiciau kad nepadeda doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ratuto @ 2009 05 24, 17:34)
4u.gif sveikutės
Regila, pasigrožėk savo vaikaičiais:
user posted image

al trečdalis iš 12-os rūšių jau su žiedais... wub.gif Pirmasis pramušo triufelis.. babuška selecion iš paskos, money maker..

Pomidorai pas mane susodinti 50x50.
Vandens lieju nedicką kibirą ant 3-jų daigų.
Pernai tręšiau mėšlu ir dilgelėm, šiemet, matyt, pirksiu organines trąšas ar granuliuotą mėšlą iš Thomas Philips..
Šiltnamis atidarytas, bo jau 9 val, jei saulėta, temperatūra ten pakyla iki 40  doh.gif

AveM, nagus graužiu pernykščią rupkę užpylus degtine  doh.gif labai reikėjo vaisto. Bet, Tave paskaičius, suprantu, kad šiltnamiui rupkė irgi reikalinga..

Tikrai yra i ka paziureti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 05 24, 19:49)
Ratuto,o kam skirti vaistai su rupuze ir degtine.As kiek zinau,tai degtine gyvates uzpilineja.

daugumai gerklės problemų - aš savo vyresnėlkai laringitą išgydžiau be vienos tablietkos, paskui ans grasinos kartotis, bet vos spec garsą išgirsti, patepi ir psio, nėr. Anginą gydo. Kiti, sako, geria nuo plaučių uždegimo, bronchito. Bet čia aš ne specė - gerklės problemas man sprendžia idealiai..
Bet kur dabar gaut aną šiltnamin? g.gif
Atsakyti
Liko nemazai pomidoru daigu,gal man juos i lauka sodinti ,kaip jus manot ar verta ,gal kuri juos augina?tikriausiai reikia padaryti priedanga kokia nuo lietaus g.gif yra ir betaliuxs nemazai ,kiek zinau juos sodina lauke g.gif
Atsakyti
Niekaip neįžiūriu - prie ko jūs rišat tą virvę pomidorui vyniotis g.gif ar kaip čia aiškiau išsireiškus blush2.gif viršuje tai suprantu, o prie pačio pomidoro, prie žemės?
Atsakyti
As tai rupuze netycia geliu darzelyje radau,jos tikrai gana retas dalykas.
Keista,kad taviske nejuda,gal labai jaunute ir issigandusi,nes maniske tai ropoja po siltnami.tik kai uzeunu pasiziureti nuropoja i savo sleptuve ir tupi tyliai.
As irgi norejau paklausti,kaip tos virves kartu auga su pomidoru,jas pakelinejat ar kaip.
Atsakyti
o pomidorai mėgsta būti vandeniu apipurškiami? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dooovile @ 2009 05 24, 21:53)
del vandens tai kurkliai neima i galva  schmoll.gif
o va gvazdikiniu serenciu ir as prisodinau..... efekto kol kas nepastebejau g.gif  siandien supykde jie kaip reikalas tai eisiu to kiausiniu su aliejum nuodo gaminti cool.gif  nors irgi jau kazkur skaiciau kad nepadeda  doh.gif  unsure.gif

Kaimynas tai mačiau dar į vandenį įpila Fairy indų ploviklio....
Atsakyti
Sveikutes. Vaiksciojau vaiksciojau savaitgali po siltnami, kalbinau savo pomidorus smile.gif, lyg ir auga, bet vistiek jiems dar per salta, nes kai kuriu digu lapai fioletiniai pasidare (sako kad taip buna kai salta, arba kai per rugsti zeme).
o kas liecia rupuzes, tai pas mane pilnas darzas ir mazu ir dideliu, nezinau kodel ju ten tiek daug ir taip keikvienais metais. O kaip pas ju bijau doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Mano pomidorai dar tik ruosiasi zydeti
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamkaa: 25 gegužės 2009 - 07:16
QUOTE(AveM @ 2009 05 24, 23:54)
As tai rupuze netycia geliu darzelyje radau,jos tikrai gana retas dalykas.
Keista,kad taviske nejuda,gal labai jaunute ir issigandusi,nes maniske tai ropoja po siltnami.tik kai uzeunu pasiziureti nuropoja i savo sleptuve ir tupi tyliai.
As irgi norejau paklausti,kaip tos virves kartu auga su pomidoru,jas pakelinejat ar kaip.

Tai va , kad keista ko ji visa diena tupi vienoj vietoj. Eisiu šiltnamį atidaryt bus matyt kur dabar ji
Atsakyti