Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

Naktimis, tikrai dar uždarytas.Dienomis irgi..nebent, tą dieną esam sode.
Atsakyti
4u.gif sveikutės
Regila, pasigrožėk savo vaikaičiais:
user posted image

al trečdalis iš 12-os rūšių jau su žiedais... wub.gif Pirmasis pramušo triufelis.. babuška selecion iš paskos, money maker..

Pomidorai pas mane susodinti 50x50.
Vandens lieju nedicką kibirą ant 3-jų daigų.
Pernai tręšiau mėšlu ir dilgelėm, šiemet, matyt, pirksiu organines trąšas ar granuliuotą mėšlą iš Thomas Philips..
Šiltnamis atidarytas, bo jau 9 val, jei saulėta, temperatūra ten pakyla iki 40 doh.gif

AveM, nagus graužiu pernykščią rupkę užpylus degtine doh.gif labai reikėjo vaisto. Bet, Tave paskaičius, suprantu, kad šiltnamiui rupkė irgi reikalinga..
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 05 24, 16:58)
Sveikutes ,noriu paklausti ,ar siuo metu laikote atidaryta siltnami? g.gif

Dar per anksti laikyti atidaryta siltnami schmoll.gif As pasikabinau termometra,tai kai pakyla t. virs 35,tada atidarau.O naktim isvis dar salta doh.gif Dienom tik langa praveriu.
Atsakyti
Ratuto, o ten pomidorai ne per tankiai pasodinti? Ką darysit kai į "medžius" suaugs? Nors, gal tik taip atrodo.. Smagu į "vaikaičius" pasižiūrėt wink.gif
Mano atrodo taip: user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2009 05 24, 18:50)
Ratuto, o ten pomidorai ne per tankiai pasodinti? Ką darysit kai į "medžius" suaugs? Nors, gal tik taip atrodo.. Smagu į "vaikaičius" pasižiūrėt wink.gif

nu nžn.. anie 50x50 susodyti, pernai praėjau skabyt ir derlių rinkt. Tiesa, šiemet pastorėjus esu, bet gal tilpsiu... ax.gif
O Jūsų kiek ant kiek?smile.gif
Atsakyti
Regila, o gal turi foto kaip ta lapu shviesmarge atrodo? unsure.gif

mano pora daigu su tokiais nusviesejusiais lapais..... blush2.gif

ai, dar pasiguosiu, kurklys jau dirba savo juoda darba verysad.gif jau nuede 6 agurku daigus verysad.gif ..... et, kaip gaila....
Atsakyti
As tai netycia sugavau geliu darzelyje rupuze,tai tokia laiminga savo darbininke nunesiau i siltnami.Bet jei jau kurkliai,tai ir rupuze nepades.
Kadangi mano siltnamis prie namu,tai as ir atidarau ir pridarau,visaip ziuriu pagal temperatura.Naktimis laikau uzdaryta.
Papildyta:
Ratuto,o kam skirti vaistai su rupuze ir degtine.As kiek zinau,tai degtine gyvates uzpilineja.
Atsakyti
QUOTE(dooovile @ 2009 05 24, 20:05)
Regila, o gal turi foto kaip ta lapu shviesmarge atrodo?  unsure.gif

mano pora daigu su tokiais nusviesejusiais lapais.....  blush2.gif
ai, dar pasiguosiu, kurklys jau dirba savo juoda darba  verysad.gif  jau nuede 6 agurku daigus  verysad.gif ..... et, kaip gaila....

Aš tai pasodinau gvazdikėlių, sako, kad kurkliams nepatinką jų kvapas.Ir kai pamatau žemėje skylę, visada ten įpilu daug daug vandens....
Atsakyti
QUOTE(glossi @ 2009 05 24, 17:29)
Dar per anksti laikyti atidaryta siltnami  schmoll.gif As pasikabinau termometra,tai kai pakyla t. virs 35,tada atidarau.O naktim isvis dar salta  doh.gif Dienom tik langa praveriu.

O pas mane siltnamis atidaromas 8val ryte mazdaug, uzdaromas kai einam miegoti, apie 22.00 val, ir pomidorai auga bujoja ir zydi blush2.gif g.gif As jau nuo menesio pradzios taip darau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2009 05 24, 17:00)
Naktimis, tikrai dar uždarytas.Dienomis irgi..nebent, tą dieną esam sode.

QUOTE(AveM @ 2009 05 24, 19:49)

Kadangi mano siltnamis prie namu,tai as ir atidarau ir pridarau,visaip ziuriu pagal temperatura.Naktimis laikau uzdaryta.
Papildyta:

As kazkaip irgi kasdien atidarineju dienos metu, labai bijau tu puviniu del dregmes.. unsure.gif
Atsakyti
Atejo į svečius rupūžių žinovė ir nusprendė, kad pagavau rupūžę. Ji dabar pas mane šiltnamy jau puse dienos toj pačioj vietoj net nejuda. Tokia ruda vos matos
Atsakyti
Labukas ką tik iš daržų.Pas mane šiltnamiai abu atidaryti,nes dieną karštis nerealus.Tiesa vienas su stoglangiais ,tai ten durų niekada nedarau,tik kai einu.Šiandiena daržus laisčiau tuo skystu kompostu,tai dvokas nerealus.O matina ,tai pomidorai ūgtelėję.Golden nugget irgi nemažai primezgę.
Atsakyti