Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

Aš šiandiena ir radau šiltnamy žalių kirmelių tik ačiū dievuj jos ridisiukų lapus tvarko, bet gali pereiti ir prie pomidorų.
Atsakyti
Na tai taip baigsis ridisai liks pomidorai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 05 23, 14:14)
Na tai taip baigsis ridisai liks pomidorai biggrin.gif

Tai kol dar ant ridisų tai galima pabandyt išgaudyti. Jie ten ir prikakoja žaliai.
Atsakyti
Mano siltnamyje nebuvo jokiu vabalu museliu sliuzu,pagalvojau kodel siemet taip siltnamyje.Supratau,kai gyveno rupuze,jinai susitvarkydavo savo namus. biggrin.gif
Atsakyti
Orai ne kokie ,nejaugi taip ir nebus silumos? nepatinka pomidorams g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo satanele: 23 gegužės 2009 - 19:56
Lygtai nuo pirmadienio zada atsilima.O jau siandien pas mus tikrai labai salta. ax.gif
Atsakyti
Pomidoriukų yra,bet šilumos reikia labai .Stypsta kažko daigai.Ir pas mane kažkas šiltnamyje griaužia papriką.Lapai skylėti.Vieną kolorodo vabalą radau.Bene jis?Nesuprantu kas čia darbuojas.
Atsakyti
Sveikutes.Taigi pilnai isistikinau,kad niekas siltnamyje augalu negrauztu,reikalinga rupuze. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 05 24, 10:09)
Sveikutes.Taigi pilnai isistikinau,kad niekas siltnamyje augalu negrauztu,reikalinga rupuze. biggrin.gif

eisiu gaudyt ir i shiltnami kviestis bigsmile.gif kad tik vel su varle nesumaishyciau g.gif
Atsakyti
Tik vat kaip atskirti ja nuo varlės. g.gif Pas mane to gyvio daug, tiksliau visam mūsų rajone. Nuo jų braškės kenčia verysad.gif po nakties daug randu apvalgytų.
Atsakyti

Visagalis google teigia, jog rupuze yra tokia:

user posted image

o varle anot google atrodo sitaip:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dooovile: 24 gegužės 2009 - 10:23
Noriu tos antrosssss thumbup.gif
Kažkaip reikia pasidomėt - turėtų būti būdų priviliot rupūžes į šiltnamį, tada dar rudeniop pagalvoti kaip joms sudarti sąlygas peržiemojimui.

Va, radau anglišką tekstuką, kaip tas rupūžes prisivilioti wink.gif
http://www.montgomer...enman/toads.pdf

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žostautė: 24 gegužės 2009 - 10:30