dooovile, geltoni lapai + išryškėjusios šalios gyslos = magnio trūkumas. Nepalankios sąlygos jiems buvo. patręšk, apkaupk gerokai (labai ištįsę daigai), kad dar kokią papildomą šaknį išleistų, matysi, ar po poros savaičių pagražės
QUOTE(alincikita @ 2009 05 22, 19:33)
ir mano pomiorai jau zydi bet vat turiu toki klausima,del to ju "skalpavimo" nes pas anyta tai dar su lapais stovi, o pas mane tai tokios palmes isejo gal blogai padariau ,gal galit kokia nuotraukite imesti kaip jus pomiduorai atrodo,kiek tu lapu palit reik
Aš tai lapus nuskabau iki pirmos kekės paliekant dar vieną šakelę.Nežinau ar tiksliai gerai darau?
QUOTE(mikuotuke @ 2009 05 22, 20:06)
dooovile, geltoni lapai + išryškėjusios šalios gyslos = magnio trūkumas. Nepalankios sąlygos jiems buvo. patręšk, apkaupk gerokai (labai ištįsę daigai), kad dar kokią papildomą šaknį išleistų, matysi, ar po poros savaičių pagražės
O kokiais natūraliais būdais to magnio kiekį padidint galima?
Aš tai galvoju, kad maniškiams reiktų azoto, bet galvoju gal yra natūralus būdas padidint jo kiekį substrate... Mėšlo raugas koks nors? (va kodėl reikėjo mokykloj mokytis tą chemiją )
QUOTE(mikuotuke @ 2009 05 22, 20:06)
aciu
sodinant ir taip iki pirmu lapu ikishau ir dilgelem jau liejau, ir zuvies po shaknim pakishau ......
o jie kazkokie visai nedekingi
na bandysiu savaitgali apkaupti
o as sienden sugalvojau eksperimenta pradeti vienojie puseje siltnamio,pomidorus palaisciau karves mieslu,kitoje dilgelem dabar liginsiu kas mano pomidoriukams labiau patinka
bet jau kvapas dilgeliuuuuuuuuuuu turbut kita karta si darbeli pasiulisiu vyrui arba teks dujokauke ieskoti
bet jau kvapas dilgeliuuuuuuuuuuu turbut kita karta si darbeli pasiulisiu vyrui arba teks dujokauke ieskoti
QUOTE(AveM @ 2009 05 23, 00:23)
O as siandien pagavau "slemaka"ir ismeciau nelabaji,kad negrauztu man augalu.
O kas ta "slemaka"
QUOTE(alincikita @ 2009 05 22, 22:58)
o as sienden sugalvojau eksperimenta pradeti vienojie puseje siltnamio,pomidorus palaisciau karves mieslu,kitoje dilgelem dabar liginsiu kas mano pomidoriukams labiau patinka
čia kaip ir aš - į 3 skirtingus mišinius pagal maistingumą sodinau vazoninius pomidorus ir žiūriu, kaip skiriasi augimas
taip, taip, jau dilgėlių raugo kvapas tai...
QUOTE(AveM @ 2009 05 23, 11:04)
Mergaites kaip lietuviskai slemakas nezinau,tai tokia sraige be kiauto.
aaa, šliužai čia tie, kuriuos gyniau, ir sakiau, kad agurkai jų pilveliams per šiurkštūs. Bet labai gali būti, kad ir jie nurijo tau augalus