Ir vėl atvėso! Vargšai pomidoriukai, saulutės negaus
as neiskenciau ir buvau iki sodo nulekusi treciadieni paziureti savo pomidoru, tai kazkokie paauge atsigave pasirode, buvo labai kartsa tai ir palikau siltnami atidaryta, galvojau jei uzdarysiu ir bus taip karsta tai ikeps jie man iki sestadienio, bet va siandien atsikeliau ir pamaciau kad ora snekoks, nu gal nesusals jie man iki rytojaus
QUOTE(mamkaa @ 2009 05 22, 09:26)
as neiskenciau ir buvau iki sodo nulekusi treciadieni paziureti savo pomidoru, tai kazkokie paauge atsigave pasirode, buvo labai kartsa tai ir palikau siltnami atidaryta, galvojau jei uzdarysiu ir bus taip karsta tai ikeps jie man iki sestadienio, bet va siandien atsikeliau ir pamaciau kad ora snekoks, nu gal nesusals jie man iki rytojaus
nesušals iki rytojaus tikrai
Nenušals. Aš šendien paliejau nes gaila buvo lietaus vandens pilnos bačkos,o lietaus vėl bus. Tai šiltnamy taip šilta nesinorisi net iš jo nosies iškišti lauk
Tai reikia ten hamakiuką pasikabint ir sūpuotis su pomidorais
Aš šiandien nuo saviškio vieno keistą lapą nuskyniau Tokį... kaip padryžuotą... Jau panikuot?
Aš šiandien nuo saviškio vieno keistą lapą nuskyniau Tokį... kaip padryžuotą... Jau panikuot?
Man irgi tie pomidorai taip atsigavo, pagrazejo per tas siltesnes kelias dienas... Tai taip geriuosi ir dziaugiuosi as jais, bet ir tokia baime turiu, kad tik "neuzpultu kokia nelaboji"... Jus, merginos, profilaktiskai niekuo dar nepursket? Buciau dekinga uz atsakyma!
QUOTE(GiedrikeB @ 2009 05 22, 16:22)
Man irgi tie pomidorai taip atsigavo, pagrazejo per tas siltesnes kelias dienas... Tai taip geriuosi ir dziaugiuosi as jais, bet ir tokia baime turiu, kad tik "neuzpultu kokia nelaboji"... Jus, merginos, profilaktiskai niekuo dar nepursket? Buciau dekinga uz atsakyma!
sveiki! as tai tik karta i savaite dilgeliu nuoviru palaistau kolkas
QUOTE(GiedrikeB @ 2009 05 22, 16:22)
Pernai aš birželio mėn. viduryje purškiau su Previkiuru.Nes užpernai užėjo toks maras, kad 9 kibirus pomidorų turėjau užkasti
ir mano pomiorai jau zydi bet vat turiu toki klausima,del to ju "skalpavimo" nes pas anyta tai dar su lapais stovi, o pas mane tai tokios palmes isejo gal blogai padariau ,gal galit kokia nuotraukite imesti kaip jus pomiduorai atrodo,kiek tu lapu palit reik
Shiltnamyje vaizdas liudnas
dar nei vienais metais taip nugelte lapai nebuvo
Papildyta:
cia vaizdas pries nuravint (dabar jau ten be nei vienos zolytes, bet lapai tai labai prastai atrodo)
Papildyta:
dar nei vienais metais taip nugelte lapai nebuvo
Papildyta:
cia vaizdas pries nuravint (dabar jau ten be nei vienos zolytes, bet lapai tai labai prastai atrodo)
Papildyta:
QUOTE(dooovile @ 2009 05 22, 19:40)
O čia ne liga kokia?
per visa shiltnami gal tik du daigai kuriais galeciau dziaugtis:
skirtumas akivaizdus
Papildyta:
supratimo neturiu
gelbekit -jei kas nusimanot
skirtumas akivaizdus
Papildyta:
QUOTE(žostautė @ 2009 05 22, 19:42)
O čia ne liga kokia?