Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

Ir vėl atvėso! verysad.gif Vargšai pomidoriukai, saulutės negaus verysad.gif
Atsakyti
as neiskenciau ir buvau iki sodo nulekusi treciadieni paziureti savo pomidoru, tai kazkokie paauge atsigave pasirode, buvo labai kartsa tai ir palikau siltnami atidaryta, galvojau jei uzdarysiu ir bus taip karsta tai ikeps jie man iki sestadienio, bet va siandien atsikeliau ir pamaciau kad ora snekoks, nu gal nesusals jie man iki rytojaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2009 05 22, 09:26)
as neiskenciau ir buvau iki sodo nulekusi treciadieni paziureti savo pomidoru, tai kazkokie paauge atsigave pasirode, buvo labai kartsa tai ir palikau siltnami atidaryta, galvojau jei uzdarysiu ir bus taip karsta tai ikeps jie man iki sestadienio, bet va siandien atsikeliau ir pamaciau kad ora snekoks, nu gal nesusals jie man iki rytojaus  g.gif

nesušals iki rytojaus tikrai smile.gif
Atsakyti
Nenušals. Aš šendien paliejau nes gaila buvo lietaus vandens pilnos bačkos,o lietaus vėl bus. Tai šiltnamy taip šilta nesinorisi net iš jo nosies iškišti lauk
Atsakyti
Tai reikia ten hamakiuką pasikabint ir sūpuotis su pomidorais smile.gif

Aš šiandien nuo saviškio vieno keistą lapą nuskyniau unsure.gif Tokį... kaip padryžuotą... unsure.gif Jau panikuot?
Atsakyti
Man irgi tie pomidorai taip atsigavo, pagrazejo per tas siltesnes kelias dienas... Tai taip geriuosi ir dziaugiuosi as jais, bet ir tokia baime turiu, kad tik "neuzpultu kokia nelaboji"... Jus, merginos, profilaktiskai niekuo dar nepursket? Buciau dekinga uz atsakyma! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GiedrikeB @ 2009 05 22, 16:22)
Man irgi tie pomidorai taip atsigavo, pagrazejo per tas siltesnes kelias dienas...  Tai taip geriuosi ir dziaugiuosi as jais, bet ir tokia baime turiu, kad tik "neuzpultu kokia nelaboji"... Jus, merginos, profilaktiskai niekuo dar nepursket? Buciau dekinga uz atsakyma!  4u.gif

sveiki! as tai tik karta i savaite dilgeliu nuoviru palaistau kolkas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GiedrikeB @ 2009 05 22, 16:22)
Man irgi tie pomidorai taip atsigavo, pagrazejo per tas siltesnes kelias dienas...  Tai taip geriuosi ir dziaugiuosi as jais, bet ir tokia baime turiu, kad tik "neuzpultu kokia nelaboji"... Jus, merginos, profilaktiskai niekuo dar nepursket? Buciau dekinga uz atsakyma!  4u.gif

Pernai aš birželio mėn. viduryje purškiau su Previkiuru.Nes užpernai užėjo toks maras, kad 9 kibirus pomidorų turėjau užkasti doh.gif
Atsakyti
4u.gif
ir mano pomiorai jau zydi wub.gif bet vat turiu toki klausima,del to ju "skalpavimo" g.gif nes pas anyta tai dar su lapais stovi, o pas mane tai tokios palmes isejo ax.gif gal blogai padariau g.gif ,gal galit kokia nuotraukite imesti kaip jus pomiduorai atrodo,kiek tu lapu palit reik g.gif blush2.gif
Atsakyti
Shiltnamyje vaizdas liudnas verysad.gif

user posted image

dar nei vienais metais taip nugelte lapai nebuvo g.gif
Papildyta:
cia vaizdas pries nuravint (dabar jau ten be nei vienos zolytes, bet lapai tai labai prastai atrodo)
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dooovile @ 2009 05 22, 19:40)

dar nei vienais metais taip nugelte lapai nebuvo  g.gif

O čia ne liga kokia? unsure.gif
Atsakyti
per visa shiltnami gal tik du daigai kuriais galeciau dziaugtis:
user posted image

skirtumas akivaizdus doh.gif verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(žostautė @ 2009 05 22, 19:42)