Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

Na anyta turejo uomenyje,kad jos grazesni pomidorai nei mano.Tai as pasakiau,kad labai gerai,vaziuosim pas jus pomidorauti.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 05 21, 12:05)
Pirmi metai siemet auginu Promyk,tai dar nezinai kaip jie man.
Siandien buvo "komisija",anyta atvaziavusi apziurejo mano visa uki,tai sake,kad labai jau prasti mano pomidorai. verysad.gif

QUOTE(AveM @ 2009 05 21, 13:40)
Nieko nesupratau,siltnamyje suvalgytas agurkas,like tik kotukas.Gal kokia sraige,eisiu ieskoti,o tai neturesiu agurku. blink.gif

Anyta uzpavydejo pomidoru ir agurka prie to paties nuvalge lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ne jinai butu nulauzusi. biggrin.gif Nezinau kirmele nudobiau,varle pagavau ismeciau lauk,lauksiu rezultatu.Radau prikakota prie agurko zaliu kakuciu,bet niekai neisivaizduoju,kas pavalges dar pasitustino vietoje. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 05 21, 20:31)
Radau prikakota prie agurko zaliu kakuciu,bet niekai neisivaizduoju,kas pavalges dar pasitustino vietoje. biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

nu gal ir tikrai ne anyta lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Taigi va ir dabar nezinau kas grauzia augalus,o tikrai labai liudna,kai augini ir jau augalas pradeda krauti ziedelius,cia kazkoks gyvis viska sunaikina.Bent matyciau kas,tai apsaugociau kitus augalus,o cia nieko nerandu.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 05 21, 20:41)
Taigi va ir dabar nezinau kas grauzia augalus,o tikrai labai liudna,kai augini ir jau augalas pradeda krauti ziedelius,cia kazkoks gyvis viska sunaikina.Bent matyciau kas,tai apsaugociau kitus augalus,o cia nieko nerandu.

na du lapai tai tikrai ne katastrofa mirksiukas.gif
tuo labiau kad nabaga kirminuka demaskavai ir nudobei verysad.gif

nelabai kas valgo tuos agurkinius lapus-per shiurkstus jie schmoll.gif o tie du lapukai matyt labai jau shviezuteliai buvo wub.gif arba kirminukas labai alkanas pasitaike g.gif
Atsakyti
Tai as nezinau ar tai ta kirmele dar kaltininke esa bigsmile.gif vienas agurkas visai suvalgytas,kito tik du lapai.
Mano pomidorai siandien jau kazkokie stipresni,gal jie irgi isizeide,kad juos isvadino prastais. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 05 21, 19:53)
Mano pomidorai siandien jau kazkokie stipresni,gal jie irgi isizeide,kad juos isvadino prastais. biggrin.gif

pasirodo, ir iš anytos kartais naudos būna biggrin.gif

O man mama skambino, sak, kad jau žydi kai kurie pomidorai. Turbūt Betos.
Atsakyti
as pas saviskius vaziuosiu poryt- labai tikiuosi kad bus bent truputuka paauge ir ne visai nugelte blush2.gif

gal darom po savaitgalio pomidoru foto konkursa? bigsmile.gif
Siulau nominacijas:
1. Zadantis daugiausiai derliaus
2. graziausiai zydintis
3. labiausiai zalias
4. liekniausias ir pasipuoshes geltoniausiais lapais ( i sia nominacija ir pretenduosiu)
Atsakyti
QUOTE(dooovile @ 2009 05 21, 21:54)
as pas saviskius vaziuosiu poryt- labai tikiuosi kad bus bent truputuka paauge ir ne visai nugelte blush2.gif

gal darom po savaitgalio pomidoru foto konkursa?  bigsmile.gif
Siulau nominacijas:
1. Zadantis daugiausiai derliaus
2. graziausiai zydintis
3. labiausiai zalias
4. liekniausias ir pasipuoshes geltoniausiais lapais ( i sia nominacija ir pretenduosiu)

nu pas mane ,tai visų kategorijų bus biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(dooovile @ 2009 05 21, 20:54)

oi, mano lauke susodinti turbūt realiausi kandidatai į šią nominaciją biggrin.gif
Atsakyti
oho kiek pretendentu g.gif teks panaudot fotoshopa lapu geltoninimui lotuliukas.gif

beje, sestadieni lyti zada.... verysad.gif
Atsakyti