QUOTE(AveM @ 2009 05 21, 12:05)
Pirmi metai siemet auginu Promyk,tai dar nezinai kaip jie man.
Siandien buvo "komisija",anyta atvaziavusi apziurejo mano visa uki,tai sake,kad labai jau prasti mano pomidorai.
Siandien buvo "komisija",anyta atvaziavusi apziurejo mano visa uki,tai sake,kad labai jau prasti mano pomidorai.
QUOTE(AveM @ 2009 05 21, 13:40)
Nieko nesupratau,siltnamyje suvalgytas agurkas,like tik kotukas.Gal kokia sraige,eisiu ieskoti,o tai neturesiu agurku.
Anyta uzpavydejo pomidoru ir agurka prie to paties nuvalge
QUOTE(AveM @ 2009 05 21, 20:31)
Radau prikakota prie agurko zaliu kakuciu,bet niekai neisivaizduoju,kas pavalges dar pasitustino vietoje.
nu gal ir tikrai ne anyta
QUOTE(AveM @ 2009 05 21, 20:41)
Taigi va ir dabar nezinau kas grauzia augalus,o tikrai labai liudna,kai augini ir jau augalas pradeda krauti ziedelius,cia kazkoks gyvis viska sunaikina.Bent matyciau kas,tai apsaugociau kitus augalus,o cia nieko nerandu.
na du lapai tai tikrai ne katastrofa
tuo labiau kad nabaga kirminuka demaskavai ir nudobei
nelabai kas valgo tuos agurkinius lapus-per shiurkstus jie o tie du lapukai matyt labai jau shviezuteliai buvo arba kirminukas labai alkanas pasitaike
QUOTE(AveM @ 2009 05 21, 19:53)
Mano pomidorai siandien jau kazkokie stipresni,gal jie irgi isizeide,kad juos isvadino prastais.
pasirodo, ir iš anytos kartais naudos būna
O man mama skambino, sak, kad jau žydi kai kurie pomidorai. Turbūt Betos.
as pas saviskius vaziuosiu poryt- labai tikiuosi kad bus bent truputuka paauge ir ne visai nugelte
gal darom po savaitgalio pomidoru foto konkursa?
Siulau nominacijas:
1. Zadantis daugiausiai derliaus
2. graziausiai zydintis
3. labiausiai zalias
4. liekniausias ir pasipuoshes geltoniausiais lapais ( i sia nominacija ir pretenduosiu)
Siulau nominacijas:
2. graziausiai zydintis
3. labiausiai zalias
4. liekniausias ir pasipuoshes geltoniausiais lapais ( i sia nominacija ir pretenduosiu)
QUOTE(dooovile @ 2009 05 21, 21:54)
as pas saviskius vaziuosiu poryt- labai tikiuosi kad bus bent truputuka paauge ir ne visai nugelte
Siulau nominacijas:
2. graziausiai zydintis
3. labiausiai zalias
Siulau nominacijas:
2. graziausiai zydintis
3. labiausiai zalias
nu pas mane ,tai visų kategorijų bus .
QUOTE(dooovile @ 2009 05 21, 20:54)
oi, mano lauke susodinti turbūt realiausi kandidatai į šią nominaciją
oho kiek pretendentu teks panaudot fotoshopa lapu geltoninimui
beje, sestadieni lyti zada....
beje, sestadieni lyti zada....