Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(AveM @ 2009 05 20, 12:36)
Pas mus tai zalciu daug.bet jie man patinka.

ziuriu ropliu myletoja g.gif nezinau man kazkaip jie ne prie dusios schmoll.gif vieninteli ropli koki buvau paemus i rankas buvo driezas.kitus tik sautuvas priverstu...kazkaip nukrypom nuo pomidoru prie biologijos g.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 05 20, 11:18)
Tiesa, yra ir kitų būdų pomidorams ir kitoms gėrybėms apsaugoti - senas geras rašinys (netingėkite darkart paskaityti)

http://www.cha.lt/20...ienorastis.html
lotuliukas.gif 

lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Regila, o ten zalciu lizdas ar gyvaciu buvo? blink.gif blink.gif blink.gif
buciau kojas uzvertus doh.gif

Drieziukai ir man visai nieko.... ax.gif

bandziau savaitgali paimti i rankas rupuze, bet taip isibaiminau kad neprisiverciau, tada atejo sunus ir pasake kad ten visai ne rupuze o varle paprasciausia.... geda pasidare blush2.gif varliu gi tai as nebijau schmoll.gif blush2.gif

Junigeda, sakai nukrypom? g.gif mestelk kelias savo pomidoru fotkes - turesim ka aptarineti i tema mirksiukas.gif
Atsakyti
Nezinau kodel,bet mano pomidorai siemet tokie,kad neturiu kuo ir pasigirti.Cia viena is merginu buvo idejusi foto tokiu nelabai ramiu pomidoru,tai maniskiai dar silpnesni.
Papildyta:
Astela99,ikelusi savo pomidoru nuotraukytes,tai maniskiai dar liudnesni. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 05 20, 12:25)
ziuriu ropliu myletoja g.gif nezinau man kazkaip jie ne prie dusios schmoll.gif vieninteli ropli koki buvau paemus i rankas buvo driezas.kitus tik sautuvas priverstu...kazkaip nukrypom nuo pomidoru prie biologijos g.gif

Nezinau kodel,bet ropliai man patinka.Labai bijau visokiu vabalu,vieninteli,kuri galiu paimti i rankas tai karkvabali ir kolorada,visu kitu siaubingai bijau.
Atsakyti
QUOTE(dooovile @ 2009 05 20, 13:51)
lotuliukas.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Regila, o ten zalciu lizdas ar gyvaciu buvo?  blink.gif  blink.gif  blink.gif
buciau kojas uzvertus  doh.gif
Drieziukai ir man visai nieko....  ax.gif

bandziau savaitgali paimti i rankas rupuze, bet taip isibaiminau kad neprisiverciau, tada atejo sunus ir pasake kad ten visai ne rupuze o varle paprasciausia.... geda pasidare blush2.gif  varliu gi tai as nebijau  schmoll.gif  blush2.gif

Junigeda, sakai nukrypom?  g.gif  mestelk kelias savo pomidoru fotkes - turesim ka aptarineti i tema  mirksiukas.gif

aga jau mestelejau karta pomidoras i puslapi netilpo lotuliukas.gif nerizikuosiu daugiau dar kas savas gyvates su rupuzem uzsiundys.kazkokie paliege mano pomidorai.gla vienas kitas normaliau atrodo o kitu virsunes susuktos g.gif
Atsakyti
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 05 20, 16:02)
aga jau mestelejau karta pomidoras i puslapi netilpo lotuliukas.gif nerizikuosiu daugiau dar kas savas gyvates su rupuzem uzsiundys.kazkokie paliege mano pomidorai.gla vienas kitas normaliau atrodo o kitu virsunes susuktos g.gif

Jei jau viršūnės susuktos, tai gal bandyk purkšti Previkiuru, ten tos dalykėlis nuo ligų, aš pernai tik taip išgelbėjau savo pomidorus...
Atsakyti
QUOTE(viktner @ 2009 05 20, 16:15)
Jei jau viršūnės susuktos, tai gal bandyk purkšti Previkiuru, ten tos dalykėlis nuo ligų, aš pernai tik taip išgelbėjau savo pomidorus...

bet susuktos ne visu nu daugiau kaip puses pomodoru g.gif tas susukimas toks,kad lapo apacia pasidaro virsumi verysad.gif
Atsakyti
Sveikos,
komplimentai visoms auginančioms pomidoriukus. Kieno silpni - kantrybes- atsigaus. Dar visas sezonas prieš akis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grantullis: 20 gegužės 2009 - 14:44
QUOTE(grantullis @ 2009 05 20, 16:44)
Sveikos,
komplimentai visoms auginančioms pomidoriukus. Kieno silpni - kantrybes- atsigaus. Dar visas sezonas prieš akis thumbup.gif
kad jusu zodziai dievui i ausi.ne visada geri norai nugali,bet aciu uz palaikyma 4u.gif
Atsakyti
As irgi vis galvoju,jog pomidorai dar pademonstruos savo stiprybe,jau virsunes susiformavo grazios zalios.Bet gi zmogaus kantrybe labai slidus dalykas norisi vis greiciau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 05 20, 17:00)
As irgi vis galvoju,jog pomidorai dar pademonstruos savo stiprybe,jau virsunes susiformavo grazios zalios.Bet gi zmogaus kantrybe labai slidus dalykas norisi vis greiciau. biggrin.gif

zinoma ,kad norisi,o kaipgi kitaip biggrin.gif jei pomidoras palieges del oro,persodinimo,trasu trukumo tada viskas issprendziama prieziura,o va jei kokia zaraza isimeta doh.gif
Atsakyti
Bet tai gi ir zarazos irgi kazkaip yra naikinamos. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(meduliukas @ 2009 05 19, 20:41)
Padekite aplink siltnami stora siukscia virve, per ja nesliaus, bet butinai kuo siurkstesne.

aciu uz patarima bandysim daryti

niu manau ten buvo varinis gluodenas, labai jau gražios spalvos buvo lyg morkinis šviesiai.
Atsakyti