Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(mikuotuke @ 2009 05 18, 13:32)
O tu juos nulaužk, vandenin - išleis šaknis, bus derliaus šiek tiek, o ir orai šiltesni, kai darsyk sodinsi  mirksiukas.gif

Tikra tiesa drinks_cheers.gif . Buvau skaičiusi ankstesnėje pomidorininkių temoje, bet dabar ir praktiškai išbandžiau. Tai va, kai sodinom į šiltnamį pomidorus, du iš pat pašaknės triokštelėjo. Tai aš kotus įstrižai peiliu nupjoviau ir įmerkiau į vandenį. Iš pradžių vienas bandė mirti (nes vaikas jau į kompostinę buvo jį po nulūžimo išnešęs ir ten kelias valandas pragulėjo, kol sugalvojau paeksperimentuoti). Bet po to ir tas atsigavo. Ir ką jūs manot, dabar jau šaknys kaip turi būti abiejų išleistos. lotuliukas.gif Tai kol kas dar tebelaikau vandenyje. Gal ir pomidoriukų taip sulauksiu.. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(astela99 @ 2009 05 19, 09:13)
sveikos merginos,

sos, kaip manot, kodel tokie pomidorai pagelte, ko jiems truksta?
http://images49.fotk...midoras2-vi.jpg

Va va ir man opomidorai taip tarodo aisku ne visi, tik vienos veisles, lapai nuyo apacios nori geltonuoti, bet as juo patresiau savaitgali, tai ziuresiu kaip atrodys si savaitgali kai nuvarysim i soda.
o tresiau tai siomis trasomis
http://www.senukai.l...ist_tab=actions
Atsakyti
QUOTE(astela99 @ 2009 05 19, 11:13)
Papildyta:
na ir gražūs tavo pomidorai, saunuole thumbup.gif, gal galetum pasidalinti patirtimi kaip tau pavyksta tokius gražius užauginti, kokiom trąšom tręši?

Ačiū už pagyras, kol kas netręšiau, pasodinau, palaisčiau ir vsio. Dabar laukiu, lakstau, tai uždarau, tai atidarau tą šiltnamį. O ka tik pasodinau, tai visi taip buvo nuleioę, kad aš net verkiau čia ar jie išvis išgyvens. Kažkas pguodė -kad išgyvens, na ir matote, išgyveno biggrin.gif
Atsakyti
mano irgi apgelto lapai o juose tarsi isimeta tokie rudi lopineliai panasu kad liga puola jau zydincius kazin ar galima kuo lieti hemija nes nei fairio skiedinys su H2O nei skiedinys su kalio permanganatu nepadejo, dar aplink auginu salotu nesinori ju apipurksti, panasu kad jau viena pomidoro daig uzpuole patarkit kuo purksti ir santyki skiedinio nes vis tik manau kad yra zinanciu g.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2009 05 19, 15:45)
mano irgi apgelto lapai o juose tarsi isimeta tokie rudi lopineliai panasu kad liga puola jau zydincius kazin ar galima kuo lieti hemija nes nei fairio skiedinys su H2O nei skiedinys su kalio permanganatu nepadejo, dar aplink auginu salotu nesinori ju apipurksti, panasu kad jau viena pomidoro daig uzpuole patarkit kuo purksti ir santyki skiedinio nes vis tik manau kad yra zinanciu g.gif

nesu zinove,bet pradziai raukit ta daiga,kad neapkrestu kitu,o gal ten truksta ko nors g.gif
Atsakyti
sveikos merginos

ir as va nusprendziau pasidaryt siltnamiuka ir pomidoriukus susisodinom , prigijo visi taip dziaugiausi o savaitgali nuvaziavom pasilaistyt taip dziaugiausi kol radau gyvate susirangiusia siltnami pasišildyti nusprende, tai taip numuse visą upą.Musu darzas tarp tokių miškiuku tai matyt ju ten bus apstu.nu ir ka daryt dabar kad jos ten nepatektu.gal yra kokiu pirkti cheminiu milteliu ar ko kad jas atbaidytu. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(meduke @ 2009 05 19, 16:10)
radau gyvate susirangiusia siltnami  pasišildyti

blink.gif blink.gif blink.gif
SIAUBAS unsure.gif

nuo mano zviegimo ji turbut butu mikliai nustipus doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(dooovile @ 2009 05 19, 18:33)
blink.gif  blink.gif  blink.gif
SIAUBAS  unsure.gif

nuo mano zviegimo ji turbut butu mikliai nustipus  doh.gif  blink.gif

as buciau pazviegus ir isitiesus salia doh.gif gerai,kad kol kas pas mane katinai kakoti ateina,o ne gyvates ar varles.brrr.gal ten zaltys g.gif
Atsakyti
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 05 19, 17:40)
.gal ten zaltys g.gif

arba gluodena bigsmile.gif gluodenu as nebijau schmoll.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dooovile @ 2009 05 19, 18:44)
arba gluodena  bigsmile.gif  gluodenu as nebijau  schmoll.gif  bigsmile.gif

as kai neskiriu ir gyvos nesu macius nei vienos nei kitos tai visi sliauzikai man brr.
Atsakyti
va cia yra gluodenas;

user posted image

o va cia - gyvate !!! bigsmile.gif

user posted image

arba.... blink.gif blink.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dooovile @ 2009 05 19, 19:03)
va cia yra gluodenas;

user posted image
o va cia - gyvate !!! bigsmile.gif

user posted image

arba.... blink.gif  blink.gif

user posted image

didelia aciu kaip jum nelikt skolingai g.gif brrr.gerai,kad pas mus tokio grozio nera,o tai ateini pomidoru,o ten kobra sedi g.gif
Atsakyti