dovesa, jau pomidorai tokie???? vaisiai???
didžiausi sveikinimai!
aš čia patyliukais sau pučiuosi, kad manieji gražuoliai, žydi kaip pašėlę, tai gerai, kad neprisigyriau nes yra kam girtis, oi yra!
QUOTE(mikuotuke @ 2009 05 18, 21:44)
dovesa, jau pomidorai tokie???? vaisiai???
didžiausi sveikinimai!
aš čia patyliukais sau pučiuosi, kad manieji gražuoliai, žydi kaip pašėlę, tai gerai, kad neprisigyriau nes yra kam girtis, oi yra!
didžiausi sveikinimai!
dovesa
mikuotuke, girkis drasiai - mano dar tik pradeda zydet
QUOTE(dooovile @ 2009 05 18, 21:47)
ką jau čia - yra, kas tuoj pomidorais džiaugsis bet iš kur toks ankstyvas derlius??? Kada sėjai pomidorus, dovesa, prisipažink
QUOTE(dooovile @ 2009 05 18, 16:31)
treshiam dilgelem ir pan (del cheminiu tai pas parduotuves konsultantus klauskite-patars)
geriausi? kas geriausi? pomidorai / ar geriausios trashos?
geriausi? kas geriausi? pomidorai / ar geriausios trashos?
Aciu
O kaip ten su tom dilgelem?
Papildyta:
QUOTE(viktner @ 2009 05 18, 17:04)
Aciu
QUOTE(mikuotuke @ 2009 05 18, 21:52)
ką jau čia - yra, kas tuoj pomidorais džiaugsis bet iš kur toks ankstyvas derlius??? Kada sėjai pomidorus, dovesa, prisipažink
matyt rudeni
dovesa, nekreipk demesio , - uzsipavydejom )
mikuotuke, imesk savo zydinciu grazuoliu nuotraukas
Pomidorus jau pirkau su vaisiais, ir šiaip pirmą kartą auginu, tad kol kas pati savimi stebiuosi ir džiaugiuosi, kad jie dar auga
sveikos labai noriu patarimo - susigalvojau šiemet pomidoriukus pasisėti, ale suvėlavau, tai dabar maniškiai kokių 6 cm ūgio. ar dar yra šansų jiem šiemet iki žiemos užaugti? ar mesti lauk?
Sveiki
Vakar variau laystyti pomidoru jau mačiau viena pomidoriuka nediduti
O kiti tik pradeda žydėti
Vakar variau laystyti pomidoru jau mačiau viena pomidoriuka nediduti
O kiti tik pradeda žydėti
sveikos merginos,
sos, kaip manot, kodel tokie pomidorai pagelte, ko jiems truksta?
http://images49.fotk...midoras2-vi.jpg
Papildyta:
na ir gražūs tavo pomidorai, saunuole , gal galetum pasidalinti patirtimi kaip tau pavyksta tokius gražius užauginti, kokiom trąšom tręši?
sos, kaip manot, kodel tokie pomidorai pagelte, ko jiems truksta?
http://images49.fotk...midoras2-vi.jpg
Papildyta:
QUOTE(dovesa @ 2009 05 18, 22:36)
na ir gražūs tavo pomidorai, saunuole , gal galetum pasidalinti patirtimi kaip tau pavyksta tokius gražius užauginti, kokiom trąšom tręši?
QUOTE(žemuogienė @ 2009 05 19, 09:44)
sveikos labai noriu patarimo - susigalvojau šiemet pomidoriukus pasisėti, ale suvėlavau, tai dabar maniškiai kokių 6 cm ūgio. ar dar yra šansų jiem šiemet iki žiemos užaugti? ar mesti lauk?
Gal geriau pirkčiau daigus iš turgaus. Mano jau žydi ir mažyčių pomidoriukų yra. tavo gali nebespėti užaugti