Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

dovesa, jau pomidorai tokie???? vaisiai??? blink.gif
didžiausi sveikinimai! bigsmile.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif 4u.gif

aš čia patyliukais sau pučiuosi, kad manieji gražuoliai, žydi kaip pašėlę, tai gerai, kad neprisigyriau blush2.gif nes yra kam girtis, oi yra!
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 05 18, 21:44)
dovesa, jau pomidorai tokie???? vaisiai???  blink.gif
didžiausi sveikinimai!  bigsmile.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  4u.gif

aš čia patyliukais sau pučiuosi, kad manieji gražuoliai, žydi kaip pašėlę, tai gerai, kad neprisigyriau  blush2.gif  nes yra kam girtis, oi yra!

dovesa thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

mikuotuke, girkis drasiai mirksiukas.gif - mano dar tik pradeda zydet blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dooovile @ 2009 05 18, 21:47)
dovesa  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

mikuotuke, girkis drasiai  mirksiukas.gif - mano dar tik pradeda zydet  blush2.gif

ką jau čia - yra, kas tuoj pomidorais džiaugsis biggrin.gif bet iš kur toks ankstyvas derlius??? Kada sėjai pomidorus, dovesa, prisipažink lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dooovile @ 2009 05 18, 16:31)
treshiam dilgelem ir pan  ax.gif  (del cheminiu tai pas parduotuves konsultantus klauskite-patars)

geriausi? kas geriausi? pomidorai / ar geriausios trashos?

Aciu 4u.gif
O kaip ten su tom dilgelem? g.gif
Papildyta:
QUOTE(viktner @ 2009 05 18, 17:04)
Iš cheminių tai naudoju tik KEMIRA trąšas.O šiaip tai dilgelėmis....
Papildyta:

Aciu 4u.gif
Atsakyti
jooooo,ten tai pomidorai.....moka zmones augint blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 05 18, 21:52)
ką jau čia - yra, kas tuoj pomidorais džiaugsis  biggrin.gif  bet iš kur toks ankstyvas derlius??? Kada sėjai pomidorus, dovesa, prisipažink  lotuliukas.gif

matyt rudeni lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
dovesa, nekreipk demesio , - uzsipavydejom mirksiukas.gif )

mikuotuke, imesk savo zydinciu grazuoliu nuotraukas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dooovile: 18 gegužės 2009 - 21:52
Pomidorus jau pirkau su vaisiais, ir šiaip pirmą kartą auginu, tad kol kas pati savimi stebiuosi ir džiaugiuosi, kad jie dar auga biggrin.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif labai noriu patarimo - susigalvojau šiemet pomidoriukus pasisėti, ale suvėlavau, tai dabar maniškiai kokių 6 cm ūgio. ar dar yra šansų jiem šiemet iki žiemos užaugti? ar mesti lauk?
Atsakyti
nusipirkau kalcio amonio salietros idomu kokiu santykiu tirpyt vandenyje gal kas zinot g.gif ten neparasyta.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Vakar variau laystyti pomidoru jau mačiau viena pomidoriuka nediduti lotuliukas.gif
O kiti tik pradeda žydėti mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos merginos,

sos, kaip manot, kodel tokie pomidorai pagelte, ko jiems truksta?

http://images49.fotk...midoras2-vi.jpg
Papildyta:
QUOTE(dovesa @ 2009 05 18, 22:36)
Šiandien foto sesija dariau

user posted image

na ir gražūs tavo pomidorai, saunuole thumbup.gif, gal galetum pasidalinti patirtimi kaip tau pavyksta tokius gražius užauginti, kokiom trąšom tręši?
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2009 05 19, 09:44)
sveikos smile.gif labai noriu patarimo - susigalvojau šiemet pomidoriukus pasisėti, ale suvėlavau, tai dabar maniškiai kokių 6 cm ūgio. ar dar yra šansų jiem šiemet iki žiemos užaugti? ar mesti lauk?

Gal geriau pirkčiau daigus iš turgaus. Mano jau žydi ir mažyčių pomidoriukų yra. tavo gali nebespėti užaugti
Atsakyti