Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(AveM @ 2009 05 15, 17:20)
As tai gailiuosi,kad isnesiau pomidorus i siltnami.Va dabar po sekmadienio reikejo nesti,nes visdelto musu krastuose labai salta ir jie stovi vietoje tokie liudni isbale.

aš tai ne tik į šiltnamį - ir į lauką jau išnešiau biggrin.gif Lauke liūdnoki atrodo, bet tikrai gyvi, po agroplėvele kol kas. O šiltnamy puikiausi, gražu žiūrėt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2009 05 18, 08:50)
aš tai ne tik į šiltnamį - ir į lauką jau išnešiau  biggrin.gif  Lauke liūdnoki atrodo, bet tikrai gyvi, po agroplėvele kol kas. O šiltnamy puikiausi, gražu žiūrėt  thumbup.gif

as pries 2 savaites shiltnamyje susodinau - o du tokie susnos liko, tai lauke ikishau be jokios pleveles, kazkaip is karto ismest pagailejau - tai zinok tokie vos gyvi bet vis vien gyvi, net virsutiniai lapai zalut zaluteliai lotuliukas.gif Aisku, ju laikyt nieks nezada, a tep a tep keliaus i shiuksliu kruva , bet va shalti kad atlaike nustebau, nes agurkai tai nushale g.gif
Atsakyti
QUOTE(dooovile @ 2009 05 18, 14:00)
as pries 2 savaites shiltnamyje susodinau - o du tokie susnos liko, tai lauke ikishau be jokios pleveles,  kazkaip is karto ismest pagailejau - tai zinok tokie vos gyvi bet vis vien gyvi, net virsutiniai lapai zalut zaluteliai  lotuliukas.gif  Aisku, ju laikyt nieks nezada, a tep a tep keliaus i shiuksliu kruva , bet va shalti kad atlaike nustebau, nes agurkai tai nushale  g.gif

O tu juos nulaužk, vandenin - išleis šaknis, bus derliaus šiek tiek, o ir orai šiltesni, kai darsyk sodinsi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 05 18, 14:32)
O tu juos nulaužk, vandenin - išleis šaknis, bus derliaus šiek tiek, o ir orai šiltesni, kai darsyk sodinsi  mirksiukas.gif

cia pomidorus? g.gif kad uzsisodinau jau visa shiltnami (tiek jo ten ir tera) + dar tris atsarginius daigus palei duris, tai nebereikia jau man daugiau tu pomidoru blush2.gif Duok dieve kad bent nuo tu kur susodinti bent kazkiek derliaus butu blush2.gif

Pernai as pazastinius uglius tiesiai i zeme lauke kaishiojau - visi prigijo, bet ten naudos is ju tai mazai buvo, nes kol vaisius eme nokinti tai liga isimete blush2.gif
Atsakyti
Kokiom trasom tresiat,pomidorus,gal zinot kokie geriausi smile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(vabalai @ 2009 05 18, 15:33)

treshiam dilgelem ir pan ax.gif (del cheminiu tai pas parduotuves konsultantus klauskite-patars)

geriausi? kas geriausi? pomidorai / ar geriausios trashos?

Atsakyti
Sveikos, atsiprasau, kad cia rasau.
turiu prasyma i jus blush2.gif
Buciau labai dekingas jeigu nueitumete i http://www.sodospalvos.lt/ sia svetaine ir prabalsuotumete uz Šimoliūnų sodybą. Balsavimas yra desiniam sone truputi zemiau blush2.gif

is anksto dekoju
Atsakyti
QUOTE(Jovulka @ 2009 05 18, 16:36)
turiu prasyma i jus  blush2.gif
Buciau labai dekingas jeigu nueitumete i http://www.sodospalvos.lt/ sia svetaine ir prabalsuotumete uz Šimoliūnų sodybą. Balsavimas yra desiniam sone truputi zemiau   blush2.gif 

is anksto dekoju

jau praeitam puslapyje ir prashete ir atsiprashete tongue.gif

ir siaip idomu, ar jums neatrodo kad taip truputuka nesaziningai gaunasi? blush2.gif
juk ten uz labiausiai patikusia sodyba reikia balsuoti....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dooovile: 18 gegužės 2009 - 15:40
QUOTE(Jovulka @ 2009 05 18, 16:36)
Buciau labai dekingas jeigu nueitumete i http://www.sodospalvos.lt/ sia svetaine ir prabalsuotumete uz Šimoliūnų sodybą. Balsavimas yra desiniam sone truputi zemiau  blush2.gif 

is anksto dekoju

Kam atsiprašinėti, jei žinai, kad blogai darai?
1. Terši temas (nes jau ne vienoje floros temoje užtikau šią žinutę su prašymu);
2. Mėgini nesąžiningai laimėti.
Patariu taip nedaryti, nes bent aš, asmeniškai, negaliu pakęsti neteisybės ir esu linkusi demaskuoti tokius nesąžiningus konkursų dalyvius (ir kitus neteisingus piliečius).
pati dalyvauju sodo spalvų konkursuose ir juos laimiu (arba ne) tik sąžiningai.
Prašau neberašinėti to jokiose temose, nes kitaip tiesiog parašysiu sodo spalvų internetiniame psl. apie tokius prašymus balsuoti. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vabalai @ 2009 05 18, 16:33)

Iš cheminių tai naudoju tik KEMIRA trąšas.O šiaip tai dilgelėmis....
Papildyta:
QUOTE(Jovulka @ 2009 05 18, 17:36)
Buciau labai dekingas jeigu nueitumete i http://www.sodospalvos.lt/ sia svetaine ir prabalsuotumete uz Šimoliūnų sodybą. Balsavimas yra desiniam sone truputi zemiau  blush2.gif 

is anksto dekoju

O man asmeniškai, ten visai negražu, kažkoks margumynas ir tiek ....
Atsakyti
QUOTE(viktner @ 2009 05 18, 18:04)
Iš cheminių tai naudoju tik KEMIRA trąšas.O šiaip tai dilgelėmis....
Papildyta:

O man asmeniškai, ten visai negražu, kažkoks margumynas ir tiek ....

man irgi perdaug spalvu.pasiulyt prabalsuot ta prasme uzvest ant kelio,parodyti,kad yra renkamos sodybos manau galima,bet prasyt,kad kazkas konkreciai balsuotu nesazininga schmoll.gif
Atsakyti
Šiandien foto sesija dariau

user posted image
Atsakyti