Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(Shlipse @ 2009 05 07, 11:50)
pasigirsiu ir as, mano pomidorai siltnamyje jau zydi.bet cia tie zemesnes veisles.

mano du irgi zydi. Dziaugiuosi.
O kokios zoles tinkamos raugalams? Idomu, ar ne problema butu ju prisiraut biggrin.gif
Atsakyti
Kazin, o jeigu as dabar siek tiek pelenu pabarstysiu apie augalus, man atrodo pas mane zeme siek tiek rugstoka, nes veze tokia su durpe g.gif
Atsakyti
QUOTE(meduliukas @ 2009 05 07, 11:14)
Kazin, o jeigu as dabar siek tiek pelenu pabarstysiu apie augalus, man atrodo pas mane zeme siek tiek rugstoka, nes veze tokia su durpe g.gif

barstyk. Kai laistysi, susimaišys su žeme tie pelenai.
Atsakyti
QUOTE(nerara @ 2009 05 07, 10:44)
O tie vyšniniai pomidorai kokio dydžio pats krūmas užauga? Prisisiunčiau seklu (ir juodu ir geltonu ir raudonu ir visi vyšniniai)- daigu pilna , bet išsigandau kad jie visi bus balkoniniai, žemi krūmai

Nu va kiap atrodo aišku ten karšta,bet šiltnamyje pats tas
Atsakyti
Laba diena. Esu visai žalia daržininkė 4u.gif . Šiemet pasistatėm šiltnamį. Taip džiaugiuosi, juk tai mūsų pirmasis thumbup.gif . Pasodinau pomidorų ir paprikų. Šįryt pamačiau, kad žemė kai kur tokių baltu, kaip pelėsiuku pasidengusi blink.gif . kažin, nuo ko? Ar galėjo būti nuo to, kad kai atšalo šiomis dienomis neatidariau šiltnamio? verysad.gif O gal mėšlo per daug ? g.gif
Atsakyti
O gal tokių norėtumėte?
Atsakyti
niu atrodo tai ispudingai, reikes paziureti turguje, gal rasiu daigu g.gif
Atsakyti
QUOTE(meduliukas @ 2009 05 07, 12:14)

Chm ar ne parūgštins pelenai dar labiau žemės?ypač jei tai spygliuočių medžių.

QUOTE(lillit @ 2009 05 07, 13:09)
Laba diena. Esu visai žalia daržininkė 4u.gif . Šiemet pasistatėm šiltnamį. Taip džiaugiuosi, juk tai mūsų pirmasis thumbup.gif . Pasodinau pomidorų ir paprikų. Šįryt pamačiau, kad žemė kai kur tokių baltu, kaip pelėsiuku pasidengusi blink.gif . kažin, nuo ko? Ar galėjo būti nuo to, kad kai atšalo šiomis dienomis neatidariau šiltnamio?  verysad.gif  O gal mėšlo per daug ? g.gif

Vėdinti vistiek reikia šiltnamį,nors aš tai nedarinėju,pas mane plėvele dengtas,tai nėra sandarus ir taip prasivėdina.
Atsakyti
Pelenai tik rūgština žemę. Kiek domėjaus tai jie gerai rožes patrešti pavasari nu ir aišku rododendrai. Nu, bet čia ne į tema blush2.gif
Papildyta:
Pernai turėjau vyšniniu 4. Siaubas kažkoks nu ir kerojas jie doh.gif Labai daug vietos jiems reikia.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 05 07, 13:10)
O gal tokių norėtumėte?

Kokie gražūs bigsmile.gif . Kokia čia veislė (ar rūšis-kaip čia geriau pavadinus)?
Lady Dy, ačiū už atsakymą apie gėlytes (nieko neišmanau apie jas)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nome: 07 gegužės 2009 - 13:11
O jau naujoje temoje auginame vel pomidorus. ax.gif
Papildyta:
[URL=Pe­le­nuo­se yra ka­lio, kal­cio, fos­fo­ro, ge­le­žies, cin­ko, man­ga­no, mo­lib­de­no, mag­nio. Fos­fo­rą ir ka­lį iš pe­le­nų leng­vai pa­si­sa­vi­na au­ga­lai. Pe­le­nuo­se yra ne­ma­žai si­li­cio, va­rio, švi­no – iš vi­so net 30 mak­ro- ir mik­ro­ele­men­tų. Me­džių pe­le­nuo­se gau­siau­sia kal­cio, to­dėl juos ga­li­ma pri­ly­gin­ti kal­ki­nėms trą­šoms. Pe­le­nai ne tik di­di­na au­ga­lų der­lių, bet ir ma­ži­na dir­vo­že­mio rūgš­tu­mą. Jei­gu į 10 kv. m dir­vos iš­be­ria­ma 1–1,5 ki­bi­ro pe­le­nų, dir­va pa­kal­ki­na­ma. Ži­no­ma, pri­rink­ti daug pe­le­nų nė­ra leng­va. No­rint, kad dir­va bū­tų ne­rūgš­ti, rei­kia iš­ber­ti 500–700 g/kv. m pe­le­nų.]My Webpage[/URL]
Atsakyti
Pirmoji tema, jei kam prireiktų...
I tema
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milereta: 07 gegužės 2009 - 14:56