Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

norit paskyt as ta puslapi istempiau ax.gif nu paziurejau dydis tinka ir pirmyn doh.gif norejau parodyt kaip virsunes susisuke.atsiprasau daugiau taip nedarysiu pazadu blush2.gif
Atsakyti
O mano pomidorcikai liudi be manes verysad.gif , as vis dar sergu, negaliu nei patresti, nei papurksti verysad.gif
Atsakyti
O as siandiena kelis dar tik pasodinau ,rytoj dar kelis ,kol visus isodinsiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(meduliukas @ 2009 05 17, 18:29)
O mano pomidorcikai liudi be manes verysad.gif , as vis dar sergu, negaliu nei patresti, nei papurksti verysad.gif

Sveikateles jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif
niekur neprapuls tie pomidorai - viska dar suspesi ir patresti ir palieti - svarbu pasveikit greiciau mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Mano pomidorai neseniai susodinti į nuolatines talpas, tai kai kurie atrodo nelabai laimingi... Tokie pageibusiais lapukais... unsure.gif Reikia gal kokį eit apeiginį šokį sušokt saulės prikvietimui g.gif Va, moteriškos, jei visos vienu metu patryptumėm, tai gal ir pavyktų bigsmile.gif

Nes su tokiu šalčiu.. Vaikštau po namus su vilnone skraiste blink.gif , tai kaip tiems nabagams jaustis...

Gal balkone bent nakčiai žvakes sudegt biggrin.gif Ot vaizdelis būtų, bobūsios cekavosios sprandus išsisukiotų pro šalį bevaikščiodamos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žostautė: 17 gegužės 2009 - 19:39
Na siandiena negalima pykti,jau silciau ,ir naktis pranasauja siltesnes bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 05 17, 20:34)

Gal balkone bent nakčiai žvakes sudegt biggrin.gif Ot vaizdelis būtų, bobūsios cekavosios sprandus išsisukiotų pro šalį bevaikščiodamos.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

ner jau taip shalta mirksiukas.gif
mano net pries 2 savaites sodintas moliugas nenushalo thumbup.gif
uztai agurkai po agroplevele visi numire verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dooovile @ 2009 05 17, 21:06)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ner jau taip shalta  mirksiukas.gif
mano net pries 2 savaites sodintas moliugas nenushalo thumbup.gif
uztai agurkai po agroplevele visi numire verysad.gif

O ko jie numirė? blink.gif Peršalo?
Nežinau, neturiu termometro balkone, bet imu galvot, kad nereikėjo persodinėt dar jų, nes tikrai yra liūdinčių. Ir esu tikra, kad tai dėl saulutės trūkumo, nes laaaabai atsargiai persodinėjau. Su meile wub.gif

Dar gal kas žinot, kaip ten su kuoliukų įsmeigimu. Kokiu atstumu nuo pomidoro jis turi būti, kad šaknų nesugadintų smeigiamas? g.gif Atsiprašau, už žioplus klausimus, bet iki šiol tik pagalbinius pomidorininkystės darbus atlikdavau (laistymo, ravėjimo, "pažastėlių" skabymo), tai nelabai ką išmanau blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, atsiprasau kad cia rasau, bet gal galetumete prabalsuoti siuo adresu http://www.sodospalvos.lt/Pradzia uz Grazinos ir Albino Simoliunu sodyba? ten yra desiniam sone truputi zemiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 05 17, 21:22)
O ko jie numirė?  blink.gif  Peršalo?
Nežinau, neturiu termometro balkone, bet imu galvot, kad nereikėjo persodinėt dar jų, nes tikrai yra liūdinčių. Ir esu tikra, kad tai dėl saulutės trūkumo, nes laaaabai atsargiai persodinėjau. Su meile  wub.gif

Dar gal kas žinot, kaip ten su kuoliukų įsmeigimu. Kokiu atstumu nuo pomidoro jis turi būti, kad šaknų nesugadintų smeigiamas?  g.gif  Atsiprašau, už žioplus klausimus, bet iki šiol tik pagalbinius pomidorininkystės darbus atlikdavau (laistymo, ravėjimo, "pažastėlių" skabymo), tai nelabai ką išmanau  blush2.gif

Aš tai kai sodinu iškarto ir įsmeigiu, kad paskui šaknų nepažeisčiau.

Šendiena reviziją padariau šiltnamy ir radau jau viena pomidoriuką thumbup.gif . Paprikos jau ir greit žiedus išskleis.
Atsakyti
O, tai reik jau greitai smaigstyt, kol tik ką persodinti. Žiūriu, aš galėsiu pretenduot į "Vėlyviausio pirmojo pomidoro" titulą thumbup.gif Vis geriau nei nieko, ką?

Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 05 17, 21:22)
O ko jie numirė?  blink.gif  Peršalo?
Nežinau, neturiu termometro balkone, bet imu galvot, kad nereikėjo persodinėt dar jų, nes tikrai yra liūdinčių. Ir esu tikra, kad tai dėl saulutės trūkumo, nes laaaabai atsargiai persodinėjau. Su meile  wub.gif

Dar gal kas žinot, kaip ten su kuoliukų įsmeigimu. Kokiu atstumu nuo pomidoro jis turi būti, kad šaknų nesugadintų smeigiamas?  g.gif  Atsiprašau, už žioplus klausimus, bet iki šiol tik pagalbinius pomidorininkystės darbus atlikdavau (laistymo, ravėjimo, "pažastėlių" skabymo), tai nelabai ką išmanau  blush2.gif

aga, pershalikai tokie doh.gif

siemet pomidorus rishiu, be kuoliuku; kai lauke auginau -smeigiau shalia pasodinto - jei ten kokia nediduke shaknele uzkabinsi-nieko baisaus - ishleis nauja mirksiukas.gif pomidorai is viso ko gero vienas is geriausiai leidzianciu shaknu augalas - as pernai pomidoru "pazastis" tiesiai isskynus sukishau be niekur nieko i darza- isleido shaknis ir dar pomidorus kelis uzauginti suspejo (po to buvo rukas, shaltoka tai eme juoduoti)
Papildyta:
QUOTE(žostautė @ 2009 05 17, 22:07)
O, tai reik jau greitai smaigstyt, kol tik ką persodinti. Žiūriu, aš galėsiu pretenduot į "Vėlyviausio pirmojo pomidoro" titulą  thumbup.gif  Vis geriau nei nieko, ką?

galesiu konkurente buti konkurse mirksiukas.gif

Beje is klaidu nesimokau-vel sukishau agurku daigiukus blush2.gif doh.gif

ir moliugus kokiu 7 rushiu sukishau ax.gif
Atsakyti