Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(žostautė @ 2009 05 14, 20:57)
Klausykit, o japoninio triufelio lapai tikrai tokie kitokie, ar aš sėklas supainiojau?  blush2.gif

kas tas japoninis triufelis? unsure.gif ivedziau i google tai man pomidoro foto ismete ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dooovile @ 2009 05 15, 17:07)
kas tas japoninis triufelis?  unsure.gif  ivedziau i google tai man pomidoro foto ismete  ax.gif

Taip taip, tai pomidoro rūšis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 05 15, 17:10)
Taip taip, tai pomidoro rūšis smile.gif

o kuom ji ypatinga? kazkuom ishskirtine? blush2.gif

as rytoj jau savo augintinius apziuresiu, bus matyt kokios pasekmes po shalnu....

jeigu ka, namie dar 5 "nususeliai" uzsilike yra - bus pagerbti ir persodinti tuo atveju jei shiltnamyje rasiu lavoneliu cool.gif
Atsakyti
Tai kad salnu turbut nebuvo,tik taip labai saltos naktys ir vesios dienos.
Atsakyti
Sveikos. Labai sudomino tie japoniniai triufeliai. Iš kur gauti sėklų? g.gif
Mano pomidorai dauguma jau žydi, paprikos jau ir krauna žiedus visai neblogas vaizdelis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgadem @ 2009 05 15, 18:08)
Sveikos. Labai sudomino  tie japoniniai triufeliai. Iš kur gauti sėklų?  g.gif
Mano pomidorai dauguma jau žydi, paprikos jau ir krauna žiedus visai neblogas vaizdelis  blush2.gif

Iš Regilos, jie tamsūs, kriaušės formos. Va: http://www.seedfest....ck.html#trifele

Pas mane be jų dar Yellow pearshaped - geltonos kriaušytės, Red cherry - raudoni vyšniniai, Balconi red - balkoninukai, Green zebra iš Regilos - žali dryžuoti wub.gif , iš ten pat pūkuoti, Princessa bei Ur Best (niekur nerandu išsamesnio aprašymo nei vienų unsure.gif ) Aišku, visų po vieną-du ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žostautė: 15 gegužės 2009 - 17:20
As tai gailiuosi,kad isnesiau pomidorus i siltnami.Va dabar po sekmadienio reikejo nesti,nes visdelto musu krastuose labai salta ir jie stovi vietoje tokie liudni isbale.
Atsakyti
O as kaip zinodama dar neisnesiau ,bet rytoj jau zadu nesti ,nes naktis siltesnes pranesa g.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 05 15, 18:45)
O as kaip zinodama dar neisnesiau ,bet rytoj jau zadu nesti ,nes naktis siltesnes pranesa g.gif

Mano visi pamidorai jau šiltnamį, ir net jau kai kurie vaisiai 2 cm skersmens wub.gif

Kas kiek jus juos laistot ir kokio šiltumo vandeniu?
Atsakyti
Aš pastačius prie rinų bačkas 2 tai lietaus vandeniu laistau.
Atsakyti
Aš saviškius kai pasodinau,dar nesu laisčiusi,nes sodindama labai prilaisčiau,nėra tos šilumos kad žemė perdžiūtų.O šiaip dar dengiu nakčiai,nes pas mus dar yra šalnų.
Atsakyti
As savuosius irgi dar tik syki laisciau.
Atsakyti