Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(*GREISI* @ 2009 05 14, 11:24)
O kaip sekasi jūsų pomidorams šiltnamyje,maniškiai beveik visi žydi.Tikiuosi ankstyvaus derliaus,ne taip kaip pernai.bet ir girtis baisu ,kad kas nenutiktų unsure.gif .

Kokius auginate pomidorus?
Atsakyti
pati kur auginau tai pomidorai prigijo ir auga kaip niekur nieko, o jau kur pirkau kelis daigus tai jie stovi kaip numire, jokios gyvybes, vis ziuriu i juos ir neaisku ar bus kokia nauda ar taip ir styros ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2009 05 14, 21:39)
pati kur auginau tai pomidorai prigijo ir auga kaip niekur nieko, o jau kur pirkau kelis daigus tai jie stovi kaip numire, jokios gyvybes, vis ziuriu i juos ir neaisku ar bus kokia nauda ar taip ir styros ax.gif  g.gif

kur pati žemaugius užsiauginau tai gerai laikosi o kur pirkau iš bobučiu turgaus tai tokie paleibe.Pirkau kekinius ir jaučio širdis ax.gif
Paprikoms tai nieko g.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 05 14, 20:59)
Kokius auginate pomidorus?

iš šito straipsnio beveik visus išskyrus hibridus http://www.rojaussod...nis.php?id=1690
Japoninio triufelio lapai tikrai kitokie i rpas mane dar kelių rūšių įdomūs.
Dar kokia dvidešimt rūšių jeigu įdomu pavardinsiu.Prie jų matina,moneymaker,rosalita,pink ice,black russian,rosalita,stupice,purple russia,russia rose,white beauty,isis candy,burpees delicious ir visi tie mažiukai black cherry,gold nugget,sun gold,chadwick cherry,gardens delight nu ir tt.Bet kažkaip beveik visi žydi.Ir agurkai taip pat,kad tik greičiau orai atšiltų.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 05 14, 22:32)
iš šito straipsnio beveik visus išskyrus hibridus http://www.rojaussod...nis.php?id=1690
Japoninio triufelio lapai tikrai kitokie i rpas mane dar kelių rūšių įdomūs.
Dar kokia dvidešimt rūšių jeigu įdomu pavardinsiu.Prie jų matina,moneymaker,rosalita,pink ice,black russian,rosalita,stupice,purple russia,russia rose,white beauty,isis candy,burpees delicious ir visi tie mažiukai black cherry,gold nugget,sun gold,chadwick cherry,gardens delight nu ir tt.Bet kažkaip beveik visi žydi.Ir agurkai taip pat,kad tik greičiau orai atšiltų.

mano pomidorai irgi visi zydi. Sejau is Profesional serijos, neblogi daigai gavosi, ziuresim kokie vaisiai bus.
Paprikos po persodinimo jau paauge thumbup.gif
Agurkai vaisius uzmezge (maniskiai tik du issilaike, ir tie silpni, lapai sviesus, nei karto netresti buvo..., o pirktiniai - storais kotais, lapai dideli, zali zali...).
Bet jau baklazanai, kad issiketoje wub.gif

Greisi, bet pas tave ir daug... tikriausiai siltnamis nemazas.

Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 05 14, 22:32)

Išgraužė man bambą pavydas biggrin.gif

Gal galėčiau kitiems metams Black cherry sėkliukių užsiprašyt ax.gif Penkių ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žostautė: 14 gegužės 2009 - 21:54
tris pomidorus kuriu vaisiai bus juodi, veisles nzn, svediskas kazkokia ir viena "red pear", dvi paprikas, styro, nesuprantu kaip jie augina kad taip sunkiai reaguoja i persodinima, prieziura vienoda, manieji vienas kitas jau zydi, o tie sukrove ziedus jau buvo kai pirkau ir nejuda
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 05 14, 22:53)
Išgraužė man bambą pavydas biggrin.gif

Gal galėčiau kitiems metams Black cherry sėkliukių užsiprašyt  ax.gif  Penkių  ax.gif

tikrai bandysiu pririnkti ir kitą metą jeigu kam reikės tikrai duosiu.Buvo krūva daigų likę,tai išdalinau kaimynams.Šiltnamiai du.Antras didelis su stoglangiais kaip priklauso .Labai aukštas ,tai jeigu karšta nesijaudinti galiu,kad perkais.Bet ir paprikoms vietos palieku,o pomidorų 89 pasodinau ir krūva visokiausių paprikų.Nu o kitas agurkams ir dar paprikų įtalpinu,nes lauke agurkų krūva pasėta po tokiu dangčiu duobėje ir jau sudygę,auga.

Papildyta:
QUOTE(blakstiena5 @ 2009 05 14, 23:04)
tris pomidorus kuriu vaisiai bus juodi, veisles nzn, svediskas kazkokia ir viena "red pear", dvi paprikas, styro, nesuprantu kaip jie augina kad taip sunkiai reaguoja i persodinima, prieziura vienoda, manieji vienas kitas jau zydi, o tie sukrove ziedus jau buvo kai pirkau ir nejuda

geriausia sodinti be žiedų man rodos.Tada lengviau adaptuojas.Nu ir mūsiškiai nenužiūrėti cool.gif
Atsakyti
Labukas,japonini triufeli ir as is Regilos gavau ,bet pas mane neblogai auga jau irgi zydi,idomus ju lapai lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki

QUOTE(*GREISI* @ 2009 05 14, 23:07)
tikrai bandysiu pririnkti ir kitą metą jeigu kam reikės tikrai duosiu.Buvo krūva daigų likę,tai išdalinau kaimynams.Šiltnamiai du.Antras didelis su stoglangiais kaip priklauso .Labai aukštas ,tai jeigu karšta nesijaudinti galiu,kad perkais.Bet ir paprikoms vietos palieku,o pomidorų 89 pasodinau ir krūva visokiausių paprikų.Nu o kitas agurkams ir dar paprikų įtalpinu,nes lauke agurkų krūva pasėta po tokiu dangčiu duobėje ir jau sudygę,auga.

Papildyta:

geriausia sodinti be žiedų man rodos.Tada lengviau adaptuojas.Nu ir mūsiškiai nenužiūrėti cool.gif

Aha ir aš norėčiau ax.gif
Aš tai nedaug apie 50 pasisodinus, o tuos mažaūgius sodinau į šiltnami jau su žiedais bet jiems nieko tvisrti g.gif

Kaip gera šiandien jau saulutė šviečia thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės pomidorų augintojos 4u.gif Ir aš turiu du šiltnamius: viename auga pomidorai su paprikomis, o kitame agurkai.Pomidorai "Ryčiai" jau sukrovė žiedukus, o ir baklažanai baigia jau iš vazonų "išlipti", bet laukiu kol pasibaigs tų baisybių Kurklių vabalų morčius, tai tada jau susoinsiu viską tiesiai į žemę.Pernai iš 60 pomidorų daigų net 20 daigų nukirpo doh.gif tie parazitai.Šiemet pomidorus dar susodinau į 10ltr. plastmasinius butelius, gal taip išgelbėsiu nuo tų parazitų....

Atsakyti
Mano pomidorai kol kas kazko liudni,visdelto turbut jiems salta.
Atsakyti