Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

Buvau nuejusi patvarkyti truputi geliu darzelio,bliambacki,kaip salta lauke.
Siltnamyje pomidorai visi prigijo,bet tokie liudni,visi gi nori silumos ir saulutes.
Atsakyti
Gal ir grerai kad nesodinu pomidoru i siltnami,istikruju lauke salta ir vejas toks zvarbokas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 05 12, 17:19)
Gal ir grerai kad nesodinu pomidoru i siltnami,istikruju lauke salta ir vejas toks zvarbokas bigsmile.gif

ne veltui sakoma: neskubek ir busi pirmas lotuliukas.gif

as cia panikuoju, o va yra kas sau tyliai dziaugiasi biggrin.gif
Atsakyti
Maniškiai jau šiltnamyje,žydi kaikurie,lyg šalnas žada,reiks vėl su agroplėvele lakstyt dengt.
Atsakyti
man mama sakė, kad pomidorai šiltnamyje labai gražiai atrodo, net kaimynka atėjus kamantinėjo, kuo laistom biggrin.gif
Atsakyti
Ar dar vis zada salnu?
Atsakyti
biski ne i tema bet rasau ka zinau.... mano dede sake kad plevele galima suklyjuoti LYGINTUVU. tad manau galit pabandyt lopit savo siltnamius, neturiu kur isbandyt bet gal kuri pabandys...(pvz. krastus kai nori suklyjuot dedi plevele prie pleveles ir ant virsaus popieriu ar laikrasti ir lygini su karstu lygintuvu, toj vietoj sukimba ir aisku palieka popierius prikibes)manau kad taip galima bandyt lopit skyles, vis geriau nei skyle, kad ir popierius prilipes toj vietoj blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Šiltnamį lopau su plačia lipnia juosta ,jei reikia klijuoju iš abiejų pusių,ir greitai ir gerai laiko.
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2009 05 12, 19:27)
Šiltnamį lopau su plačia lipnia juosta ,jei reikia klijuoju iš abiejų pusių,ir greitai ir gerai laiko.

mes irgi drinks_cheers.gif

bet as is abieju pusiu langus palikau doh.gif na gal bus kokie sveikuoliai ir atlaikys.....
Atsakyti
o jinai nuo dregmes neatlimpa? g.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2009 05 12, 22:26)

savaite jau atlaike, jei bandys atlipineti klijuosim is naujo lotuliukas.gif

o su lyginruvu reikalus is gilios vaikystes atsimenu: mama man nuolatini bilieta taip "ilaminuodavo" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2009 05 12, 22:26)

Man ir per žiemą išlaiko neatlipus
Susimatonijau ir apsidengiau pomidorus agroplėvele blink.gif g.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti