Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

Gal kaip nors augalai iskentes tas salnas,as palikusi siltnamyje pora kibiru vandens.Zvakiu nedegsiu,juk pas mus lietus lynoja,tai neturetu buti salnu.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 05 11, 16:26)
As klausau oru per tv po ziniu.
Papildyta:
Meduliukas,kas cia jums dabar visiems taip ligos uzpuole.

Kazkas virusa padovanojo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 05 11, 20:22)
Gal kaip nors augalai iskentes tas salnas,as palikusi siltnamyje pora kibiru vandens.Zvakiu nedegsiu,juk pas mus lietus lynoja,tai neturetu buti salnu.

apie zvakes jau cia temoje pasiskaiciau cool.gif o ka gero duoda kibirai su vandeniu unsure.gif g.gif

jei nenukris iki -4 C tai anot mano kaiminkos turetu isgyventi tie pomidorai unsure.gif na, bus matyt... ech, kad tik nereiketu man savaitgali numireliu skaiciuoti doh.gif doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(meduliukas @ 2009 05 11, 21:13)
Kazkas virusa padovanojo verysad.gif

na, svarbu ne kiauliu gripa mirksiukas.gif 4u.gif Sveikite 4u.gif
mano dickis tai su klase ekskursijoj sushalo, nes nakvojo kazkokiuose mediniuose namukuose kur plysiu pilna, tai dabar vaiksto lashancia nosimi doh.gif
Atsakyti
Maniske vaiksciojo su skaudancia gerkle,bet dabar jau pasveikusi.
Kibirai vandens irgi apsaugo nuo salnu.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 05 11, 22:13)

Kibirai vandens irgi apsaugo nuo salnu.

blink.gif g.gif g.gif
tai cia kaip is pasakos, ateina shalna nakti i shiltnami pamidoru zudyti, eidama uzkliuna uz kibiro, pliumptelna vidun ir priburbuliuoja unsure.gif lotuliukas.gif

hmmmm , niekad net pagalvojus nebuciau.... g.gif na zvake bent shildo (na bent vizualiai lotuliukas.gif ), o kibirai su vandeniu ka daro? g.gif o kibirai plastikiniai tinka ar metaliniai? aisku, dabar ar taip ar taip po laiko... verysad.gif doh.gif
Atsakyti
Nezinau,kiek teko skaityti cia ,tai tinka visokie indai.As juk irgi apie kibirus su vandeniu tik cia perskaiciau.
Atsakyti
QUOTE(dooovile @ 2009 05 11, 23:08)
blink.gif  g.gif  g.gif
tai cia kaip is pasakos, ateina shalna nakti i shiltnami pamidoru zudyti, eidama uzkliuna uz kibiro, pliumptelna vidun ir priburbuliuoja  unsure.gif  lotuliukas.gif

hmmmm , niekad net pagalvojus nebuciau....  g.gif  na zvake bent shildo (na bent vizualiai  lotuliukas.gif ), o kibirai su vandeniu ka daro?  g.gif  o kibirai plastikiniai tinka ar metaliniai? aisku, dabar ar taip ar taip po laiko...  verysad.gif  doh.gif

Čia jau fizikos dėsniai veikia mirksiukas.gif pirma, vanduo dieną išyla nuo oro, tai naktį sleidžia šilumą vėsdamas. Antra, net jei į ledą sušaltų, vistiek pavirsdamas ledu, jis turėtų išskirti iš savęs šilumą (aišku, tooookiu oru jos neužtektų) lotuliukas.gif bet šiaip šilumos išskyrimas gelbsti augalus šiltnamyje ax.gif
net per šalnas apipurškia vaismedžius vandeniu, kad įvyktų aprašytieji fizikiniai veiksniai ax.gif
Atsakyti
Zalia as fizikoje,bet prinesiau vandens,vistiek reikes laistyti,tai jau bus vandenukas vietoje. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 05 12, 15:57)
Zalia as fizikoje,bet prinesiau vandens,vistiek reikes laistyti,tai jau bus vandenukas vietoje. bigsmile.gif

ir aš žalia lotuliukas.gif blush2.gif tik kai man suprantamai paaiškino, tada ir aš galiu kitiems paaiškint ax.gif
Atsakyti
Nezinau ir as to desnio ,bet pries salnas lauke gausiai viska palaistau bigsmile.gif
Atsakyti
aciu mikuotuke 4u.gif 4u.gif 4u.gif
reiks dar syki pasiskaityti ir pries ka nors suzibeti savo intelektu cool.gif lotuliukas.gif

as pomidorus patikrinsiu tik sestadieni unsure.gif
o tada 2 variantai:
1. labai girsiu
2. labai graziai palaidosiu....

kazkaip esu isitikinus kad bus pirmas variantas.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dooovile @ 2009 05 12, 16:43)
as pomidorus patikrinsiu tik sestadieni  unsure.gif
o tada 2 variantai:
1. labai girsiu
2. labai graziai palaidosiu....
kazkaip esu isitikinus kad bus pirmas variantas....  unsure.gif