QUOTE(AveM @ 2009 05 11, 16:26)
As klausau oru per tv po ziniu.
Papildyta:
Meduliukas,kas cia jums dabar visiems taip ligos uzpuole.
Papildyta:
Meduliukas,kas cia jums dabar visiems taip ligos uzpuole.
Kazkas virusa padovanojo
QUOTE(AveM @ 2009 05 11, 20:22)
Gal kaip nors augalai iskentes tas salnas,as palikusi siltnamyje pora kibiru vandens.Zvakiu nedegsiu,juk pas mus lietus lynoja,tai neturetu buti salnu.
apie zvakes jau cia temoje pasiskaiciau o ka gero duoda kibirai su vandeniu
jei nenukris iki -4 C tai anot mano kaiminkos turetu isgyventi tie pomidorai na, bus matyt... ech, kad tik nereiketu man savaitgali numireliu skaiciuoti
Papildyta:
QUOTE(meduliukas @ 2009 05 11, 21:13)
Kazkas virusa padovanojo
na, svarbu ne kiauliu gripa Sveikite
mano dickis tai su klase ekskursijoj sushalo, nes nakvojo kazkokiuose mediniuose namukuose kur plysiu pilna, tai dabar vaiksto lashancia nosimi
QUOTE(AveM @ 2009 05 11, 22:13)
tai cia kaip is pasakos, ateina shalna nakti i shiltnami pamidoru zudyti, eidama uzkliuna uz kibiro, pliumptelna vidun ir priburbuliuoja
hmmmm , niekad net pagalvojus nebuciau.... na zvake bent shildo (na bent vizualiai ), o kibirai su vandeniu ka daro? o kibirai plastikiniai tinka ar metaliniai? aisku, dabar ar taip ar taip po laiko...
QUOTE(dooovile @ 2009 05 11, 23:08)
tai cia kaip is pasakos, ateina shalna nakti i shiltnami pamidoru zudyti, eidama uzkliuna uz kibiro, pliumptelna vidun ir priburbuliuoja
hmmmm , niekad net pagalvojus nebuciau.... na zvake bent shildo (na bent vizualiai ), o kibirai su vandeniu ka daro? o kibirai plastikiniai tinka ar metaliniai? aisku, dabar ar taip ar taip po laiko...
Čia jau fizikos dėsniai veikia pirma, vanduo dieną išyla nuo oro, tai naktį sleidžia šilumą vėsdamas. Antra, net jei į ledą sušaltų, vistiek pavirsdamas ledu, jis turėtų išskirti iš savęs šilumą (aišku, tooookiu oru jos neužtektų) bet šiaip šilumos išskyrimas gelbsti augalus šiltnamyje
net per šalnas apipurškia vaismedžius vandeniu, kad įvyktų aprašytieji fizikiniai veiksniai
QUOTE(AveM @ 2009 05 12, 15:57)
Zalia as fizikoje,bet prinesiau vandens,vistiek reikes laistyti,tai jau bus vandenukas vietoje.
ir aš žalia tik kai man suprantamai paaiškino, tada ir aš galiu kitiems paaiškint
aciu mikuotuke
reiks dar syki pasiskaityti ir pries ka nors suzibeti savo intelektu
as pomidorus patikrinsiu tik sestadieni
o tada 2 variantai:
1. labai girsiu
2. labai graziai palaidosiu....
kazkaip esu isitikinus kad bus pirmas variantas....
reiks dar syki pasiskaityti ir pries ka nors suzibeti savo intelektu
o tada 2 variantai:
1. labai girsiu
QUOTE(dooovile @ 2009 05 12, 16:43)
o tada 2 variantai:
1. labai girsiu
o tada 2 variantai:
1. labai girsiu
Mes irgi už pirmąjį variantą