Įkraunama...
Įkraunama...

gyd. R.Juršėnas

QUOTE(Burbuliene @ 2010 07 18, 11:22)
Raso, kad Jursenas  viena valanda konsultuoja AK. Idomu kokio pobudzio ta konsultacija ir ar atliekamas echoskopas jos metu? g.gif

as pas ji taip konsultavaus. 97 litai, berods, kainavo. vyko nuodugnus pokalbis, ginekologine apziura, echoskopija. labai buvau patenkitna sia konsultacija thumbup.gif

QUOTE(VLVJV @ 2010 08 05, 14:24)
GAL PATARTUMETE, KOKS PADEKOS DYDIS SIUO METU SIAM DAKTARUI? NES PRIES PENKIS METUS 400 BUVO.

manyciau, kas kiek gali, tas tiek duoda blush2.gif nors girdejau apie tam tikras 'stavkes', taciau kalbos apie jas, manau, zemina sio nuostabaus gydytojo oruma. jis pats niekada jums nepasakys sumos, o pacientes yra pacios susigalvojusios sumas, o jos nemazos rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgachka: 08 rugpjūčio 2010 - 14:53
Šis gydytojas iš tiesų puikus: savo išlaikytumu, ramybe, taktiškumu. Jo kompetencija nedrįsčiau suabejoti. Nors jis ir bandė mane įtikint pačią gimdyt pirmą kartą, tuo sukeldamas siaubą, nes atvykau planiniam cz. Bet kaip ir dera profesionalui, nusiuntė mane konsultacijai ir gavęs atsakymą, kad, deja, galiu pakratyti kojas, priėmė atitinkamą sprendimą.
Dar man labai patiko anesteziologė - bijau, kad galiu iškraipyt pavardę, tai neminėsiu, bet buvo superinis operacinės generolas lotuliukas.gif
Tik va ta paciento teisė apsispręsti man nepatinka: aš ne medikė, ką aš žinau... Ateina ir pasako, kad biškį ragas: gimdyt pati negaliu, o kraujas blogai kreša, tai ir operacija gali pasibaigt nesėkmingai. Ir vis tiek, jei ne baimė, tai su tokia medikų komanda, buvo beveik smagu tongue.gif
Dabar laukiu gyd.Juršėno grįžtant iš atostogų ir bandysiu pakartot blush2.gif Tik va kraujo tyrimus tai prašysiu padaryt iš anksto, nėra durnių. Bet labiausiai tai bijau nesulaukti planinio datos ir pataikyti į ekstrinio mėsmalę doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cherryle @ 2010 08 12, 19:10)
Sveikutes,

Labai reikia Jurseno privataus kabineto adreso,tel nr, noriu pas ji uzsiregistruoti.
Aciu is anksto!

Neliga, UAB
Rūdninkų g. 6-1, LT-01135 Vilnius
Telefonas (5) 2312337 Darbo laikas I-V 8.00-20.00, VI 8.00-15.00
Atsakyti
ir as sutinku, kad jam skambinti, pvz, man isejo gleiviu kamstis, toks nemenkas g.gif buvo 37 sav.5d. tai jam paskambinau ir pasitariau, tai ir ramiau pasidare, o pagimdziau 3 dienas pries susitikima su juo(kur jis buvo paskyres 38sav.)! zodziu jis zmogiskai viska paaiskina, tik reikia nebijoti ir klausti, aisku, kai jau rimtai kas, nes jis gi rimtas zmogus, turi daug darbo, galbut tuo metu kazkas pas ji gimdo nestuke.gif !!!

sekmes visoms gimdancioms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dikarikaa: 30 rugpjūčio 2010 - 11:08
man nepavyko pas ji pagimdyti, nors tariausi, pagimdziau savaitgali, kai gydytojas sirguliavo.

Papildyta:
QUOTE(Lu Lu @ 2010 08 27, 15:37)
sakykit, o jei susitari su daktaru del gimdymo, ir jis prasideda tuo metu kai jis dirba pvz Neligoj, kas tada ?  unsure.gif nevaziuoja tikriausiai? ar nusiuncia pas kita daktara? as kaip ir susitariau su daktaru, bet mano gine iseina atostogu, o jursenas pasake pas ji ateiti tik 9 rugsejo, apziurai, pas ji buvau rugpjucio 21 , tai beveik 3 savaites kaip ir be prieziuros lieku, ar kam taip buvo? bandziau uzsirasyti pas ji Neligoj dar iki rugsejo 9, sako viskas uzimta iki rugsejo 25 dienos, tai ka man daryti?  unsure.gif Man gimdyti terminas apie rugsejo 21, bet yra prieslaikinio gimdymo tikimybe..baisoka..nugara jau paskaudena.. unsure.gif

kiek teko girdeti gydytojas nevaziuoja, jei dirba Neligoje. Juk butu negrazu pries jo laukiancius zmones, kurie juk konsultacijos laukia ne pora dienu
Atsakyti
QUOTE(Afute28 @ 2010 09 11, 15:37)
kiek teko girdeti gydytojas nevaziuoja, jei dirba Neligoje. Juk butu negrazu pries jo laukiancius zmones, kurie juk konsultacijos laukia ne pora dienu

jei nebent koks ekstra atvejis tai vaziuoja, as pati karta atejus i apziura Ne Ligoj sutikau ji tarpduryje, isskubejo i operacine unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, neskaiciau visu postu, norejau paklausti, kiek kainuoja Neligoj pas Jursena visa nestumo prieziura ? Pirma vaikuti Jursenas cp dare, sakau gal priimtu.
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(Milda_Milda @ 2010 09 19, 18:51)
Sveikos, neskaiciau visu postu, norejau paklausti, kiek kainuoja Neligoj pas Jursena visa nestumo prieziura ? Pirma vaikuti Jursenas cp dare, sakau gal priimtu.

Neligoj vizitas kainuoja 110Lt.
Atsakyti
QUOTE(Milda_Milda @ 2010 09 24, 10:13)
O tai kiek tu vizitu yra ? Ir kiekviena karta po 110 Lt moketi ? g.gif

Jei nestumas normalus, nekomplikuotas - tai skiria 1 vizita per 5 savaites ax.gif
O jei yra kokios nors komplikacijos - gali paskirti ateiti dazniau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milda_Milda @ 2010 09 24, 10:13)
O tai kiek tu vizitu yra ? Ir kiekviena karta po 110 Lt moketi ? g.gif

jei nuosirdziai nuo pat nestuke.gif pradzios Neligoj lankysies, darysi ten reikiamus tyrimus, tai kainuos viso apie 1500 Lt
Atsakyti
QUOTE(GEG @ 2010 10 29, 15:26)
o gal zinai koki gera taikymo buda ir as taip noreciau pataikyti  biggrin.gif . Nes ir man jau neramu darosi nestuke.gif

TEKO GIMDYTI, PAS SI GYDITOJA. LIKAU LABI PATENKINTA. LABAI NUOSTAPI AKUSERE SU JUO DIRBA - JOLANTA. TIK VA POGIMDYVINIAME SKYRIUJE, TAI JAU NIEKAS TAU PADETI NENORI, NES JUK KREIPEISI I DAKTARA JURSENA (TEN IS PAVYDO SPROGSTA, KAD JI TAIP VERTINAMAS IR SU JUO TARIASI ZMONES) . MAN BUVO ATRESTA:TAI JIS TEGUL IR PAGELBEJA. O SLAUGYTOJU BJAURUMAS , KAI ATNESA MAISTO, TAI NET SAKUTES AR STIKLINES DUOTI NENORI.ZODZIU GINKLUOKITES KANTRYBE, NES AS PASIJUTAU, KAIP RAUPSUOTA, NES GIMDZIAU PAS DAKTARA JURSENA, O SALIA GULEJUSI MERGINA NE. TAI SU JA KALBEJOSI VISI MEILIAI IR MALONIAI. VA TAIP blink.gif LIKAU ZADO NETEKUSI
Atsakyti
Teko gimdyti pas Jursena. Geras gydytojas, o ir pogimdyviniame skyriuje personalas super. Ypac akuseres.
Tik reikia nebijoti prasyti pagalbos.
Atsakyti