Įkraunama...
Įkraunama...

gyd. R.Juršėnas

Sveikutės. Aš savo 3 pupas gimdžiau pas šį nuostabų gydytoją thumbup.gif thumbup.gif ir visada lankausi privačiai. Man nepakeičiamas gydytojas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mytee @ 2010 06 02, 22:44)
o Jus nenorit jo tiesiai sviesiai paklaust, kiek kainuos jo paslaugos jei pvz. kad ir  nakti reiketu kviestis  4u.gif  as asmeniskai taip ir daryciau, tiesiog man pasiseke pagimdyti jo darbo metu, o jei jau butu prispyre nakti buciau tiesiog vaziavus i ak ir tiek  ax.gif

jauciu ir as taip darysiu, jei naktis bus ... o jis kainu nesako kiek girdejau, tik uz iskvietima, tai i kasa reik moket ten virs 500 oficialiai, nezinau tiksliai kainos, tai sita dalyka jis pasako blush2.gif o kiek jo paslaugos kainuos uz gimdyma, tai bala zino, kiek gali tiek, kiek finansai leidzia siais laikais, nes jis tikrai akivaizdziai nepraso, kaip kai kurie daktarai siais laikais... g.gif
Atsakyti
QUOTE(dikarikaa @ 2010 06 03, 10:46)
nes jis tikrai akivaizdziai nepraso, kaip kai kurie daktarai siais laikais... g.gif

taip , jis tikrai neivardija sumos biggrin.gif bet jei jau bus paklaustas, tai nebus ipareigojimu kazkokiu tam tikra suma moketi, o cia visos klausineja kiek jam duot ir pan. tai paklauskit jo, jei jis neivardins, sumokesit kiek galesit arba kiek jums atrodys verta smile.gif
Atsakyti
Puikus gydytojas, gimdziau pas ji, tik geriausi atsiminimai thumbup.gif wub.gif

Kainos jis jums nepasakys schmoll.gif neoficialiai- duoda mamos 800-1000 Lt. daug, bet turim dziaugtis, kad dar ne visi profesionalai is Lietuvos islakste doh.gif kita vertus, jei idesite maziau, neisizeis tikrai mirksiukas.gif man susidare ispudis, kad jis yra visu pirma profesionalas, jis pirmiausia mato pacietnta, o kad mamos PO TO atsidekoja, malonu turbut blush2.gif
Atsakyti
O man pasisekė, kaip aklai vištai grūdas thumbup.gif nors visą nėštumą lankiausi pas Juršėną, bet tartis su juo nesiruošiau, nes tada jausčiau pareigą atsilygint, o mano manymu - tai bereikalingas pinigų mėtymas. blush2.gif bet atsitiko taip, kad birželio 16 rytą man reikėjo prisistatyt 7 val į AK pas jį apžiūrai, kurios metu išėjo gleivių kamštis ir mane labai greitai supakavo į gimdyklą. Su palakstymais į operacinę jis prie manęs prarymojo iki 4 val vakaro ir tikrai galiu pasakyt, kad man pasisekė, kad jis priėmė mano gimdymą, nes turbūt būčiau neišvengus CP, kadangi buvo blogai įsistačius vaikelio galvytė... ačiū jam ir akušerei Jolantai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crazy Lady: 30 birželio 2010 - 15:03
sveikutes smile.gif , va as jau ir supuoju savo lelyte biggrin.gif , zadejau gimdyti pas Jursena, bet kadangi gimdymas, prasidejo staigiai, iskart saremiai kas 5min., ir nuvaziavus i Antakalni buvo 7cm, atsidarius gimda, o buvo sekmadienis, daktaras nedirbo, tai pirmiausia susipazinau su mane apziurejusia daktare, pasirode ismananti savo darba ir maloni, tai nusprendziau netrukdyti daktarui ir pagimdziau pas akusere Diana, likau labai patenkinta ir ja ir daktare, ir supratau kad ne vien Jursenas ten saunus daktaras thumbup.gif linkiu visom stiprybes.

Beje buvau dar su Jursenu susitarus pasimatyt pries gimdyma Antakalnyje 13d., taciau dukryte pasirode anksciau, todel paskambinau pasakiau kad, jau pagimdziau, tai sako saunu, ir atejo aplankyti musu i palata kita diena mirksiukas.gif pagarba siam daktarui clap_1.gif ir mano daktarem, pas kurias gimdziau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dikarikaa: 15 liepos 2010 - 09:31
QUOTE(R&V @ 2010 07 16, 22:46)
Sveikinimai  4u.gif

Teks man AK kitu draugiu ieskoti  smile.gif

aciu 4u.gif ,ten tikrai gimdanciuju netruksta smile.gif, AK praleidau tik 2paras, bet jau ten tvankumas, net baisu doh.gif , o dar plius uzuolaidos nukabintos, tai neimanoma, kai saule sviecia... bet kazka girdejau kad nuo 15d. perkelia i kitas naujas patalpas, o sias palatas remontuos, tai sekmes visoms sulaukti savo angeliuku, ir neperkaiskit ten 4u.gif beje duse dazniausiai buna tik saltas vanduo blush2.gif mirksiukas.gif

jei kam reikia Neligos registraturos nr. 8614-75427, cia salia vokieciu gatves smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, na va, mes su dukryte jau namie smile.gif Gyd. Jursenas dare CP, is ligonines paleido po 4 d., jauciuosi tikrai gerai smile.gif Pagarba siam puikiam gydytojui 4u.gif Sekmes visoms!
Atsakyti
Gimdžiau ir aš pas R.Juršėną. Dukart biggrin.gif
Abu kartus lankiausi pas jį Neligoj tik, kaip jis sakė, tam, kad būtų ranka ant pulso smile.gif t.y priežiūra (tyrimai, kasmėnesiniai vizitai ir tt. ) poliklinikoje buvo, o pas jį ateidavau kartą per du mėnesius. Pirmą kartą (prieš 4 metus), gimdymas prasidėjo trečiadienį (jo darbo Neligoj metu biggrin.gif ), bet jis be jokių problemų atvažiavo ir visą laiką buvo šalia, kol pagimdžiau.
Antrą kartą buvo toks ale planinis gimdymas (pasirodo, kartais ne tik CP, bet ir gimdymai gali būti planiniai hihihi.gif ), t.y. vaikelis pagal echo buvo nemažas (ir iš tiesų, gimė 4560 g.), todėl sulaukus 40 savaičių, gydytojas neleido nė dienos pernešioti, kad nekiltų papildomų komplikacijų gimdymo metu. Taigi, tą antrą kartą jau kelias dienas iki gimdymo termino, lankiausi pas jį AK, stebėjo, kaip ruošiasi gimda, truputi papildomai "pakrapštė" ir kai numatytą dieną atvažiavau 7 val ryto į AK, atsidarymas buvo jau 5 cm. tai ir pagimdžiau pagal planą sutartą dieną biggrin.gif Tą dieną tuo pačiu metu kitoje gimdykloje gimdė irgi viena jo pacientė, (o ir stumimas mums abiems vienu metu prasidėjo hihihi.gif ) tai jis lakstė per dvi gimdyklas, bet vistiek šauniai susitvarkė thumbup.gif (na, gal čia aš tokia laiminga buvau, nes prasidėjus didžiajam procesui pas mane pirmą atėjo, o ta kita moterelė turėjo jo palaukti kol aš baigsiu... jei būtų atvirkščiai gal ir kitaip galvočiau lotuliukas.gif ).
Žodžiu, abu kartus tiek nėštumo priežiūra, tiek gimdymas, tiek priežiūra po gimdymo buvo puiki thumbup.gif Esu labai patenkinta šiuo gydytoju, jo santurumu, ramybe ir subtiliu jumoro jausmu biggrin.gif Žodžiu, super gydytojas thumbup.gif wub.gif Ir "padėka" tikrai nenulėmė priežiūros kokybės mirksiukas.gif
Bus daugiau vaikų - gimdysiu vėl tik pas R.Juršėną wub.gif

QUOTE(dikarikaa @ 2010 06 02, 10:17)
kas lankėsi pas gyd. Juršėną, ar jis echoskopo metu teisingai nustatė lyti jūsų leliuko nestuke.gif ? kiek savaiciu buvo  nestuke.gif? smile.gif

Abu kartus gydytojo nustatyta lytis pasitvirtino. 4u.gif Dar pastebėjau tokį dalyką kad jei jsi tiksliai nemato, tai iš vis nesako kas bus. Taigi, jei jau pasakė, vadinasi pamatė biggrin.gif

Sėkmės visoms gimdančioms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zazu: 21 liepos 2010 - 14:19
Antra karta negimdyciau pas si gydytoja, nes vaiko gimdyma prisimenu kaip kosmara doh.gif trumpai galiu pasakyti tik tiek, kad buvo nuspresta gimdyti pries termina, atseit per didelis vaisius, o dubens kaulai siauri, kad vaisius dar labiau nepriaugtu svorio, taigi praplese maisa, leido skatinamuju, po sesiu valandu prasidejo stangos, taciau vaikutis istrigo tarp kaulu, buvo panaudotas vakumas, po ko vaikui buvo galvos trauma kefalahematoma, ir vistik isveze i operacine baigesi ekstra Cezariu... pati niekada nebuvau kategoriska naturaliste, ir pries gimdyma prasiau planinio Cezario, nes gydytojas sake kad teoriskai nepagimdysiu, atseit labai siauri kaulai, bet vistiek kategoriskai siule skatinima ir gimdyma naturaliais gimdymo takais....man tai tas pats atkentejau ir tiek, bet kad vaikutis tai manau kad streso gavo kaip reikiant... tai kad mano patirtsi ne kokia verysad.gif
Atsakyti
Labas rytas,
O aš noriu padėkoti šiam puikiam gydytojui. Prieš kelias dienas jis atliko planinį CP. Labai konkretus, profesionalus, atidus gydytojas. Labai juo pasitikėjau, jaučiasi saugi, gerose rankose. Po 2 parų grįžom namo. Esu nerealiai laiminga. wub.gif smile.gif
Atsakyti
Nors ir tariausi pas si gydytoja planiniam cezariui, taciau ji atliko kita gydytoja, J.Gelazanskiene. Jos darbu likau labai patenkinta.
Diena pries planuojama cezari atsiguliau i AK. Jursenas apziurejo mane, ir kitos dienos ryta turejo operuoti. Bet vandenys nubego pries pat vidurnakti. Su akusere pasitarus nusprendziau,kad cezari atliks budinti gydytoja. Todel jam ir nebeskambinau.
Jursenas vis ateidavo pasiteirauti ir apziureti manes kol gulejau AK po operacijos. Tikrai rupestingas ir malonus daktaras.
Atsakyti