Jurgitakar, 25 Kov 2010 - 21:47, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
Jurgitakar, 25 Kov 2010 - 21:47, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
Gimdziau 2007m. VGN tai gydytoja man tikslia suma pasake, tai buvo 1200lt. Kazkaip dabar krizes metas ir jau maziasnes sumas raso, tai idomu kaip Antakalni pas Jursena.
tai cia kiekvieno gydytojo asmeninis reikalas, kokia jo "stavke"

bet man asmeniskai, tai kazkaip slykstoka butu isgirsti kiek reikia moket i kisene is pacio daktaro

Tikrai santurus gydytojas, ir taip tyliai ir ramiai sneka, kad reikia visas antenas itempti

Dabar laukia antras gimdymas, tai turbut irgi bandysiu su juo susitarti. Nors AK manes nezavi, bet buna ir baisesniu dalyku gyvenime, istversim

Pas Jursena lankiausi tik paskutini nestumo menesi, tiek i Neliga ejau, tiek i AK. Reikia susitaikyti su tuo, kad sis zmogus is tikruju populiarus ir uzimtas, tad ir palaukti jo reikedavo, kartais ir nusikeldavo tos apziuros, uztai galutinis rezultatas yra

dikarikaa, 05 Geg 2010 - 13:25, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
dikarikaa, 05 Geg 2010 - 13:25, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
as praeita savaitgali buvau neligoj, pas jursena, tai 110lt palikau, echo 60 ir ant lektuvelio 50, bet kai zinai kad geras gydytojas, tai negaila, juk del saves ir
eini!
o pas kokia tu buvai? gal dar kokius tyrimukus dare? kad 160?

o pas kokia tu buvai? gal dar kokius tyrimukus dare? kad 160?

as ka tik skambinausi i Neliga, tai man sake kad kosnultacija pas Jursena 80 lt ir echoskopas 80 lt - taigi viso 160 Lt
Papildyta:
o Antakalnyje jei mokama konsultacija su echoskopu - 100 LT, jei turi siuntimą - nemokama

Papildyta:
Antakalnyje jis konsultuoja ketvirtadieniais nuo 14 iki 15 val.

Medute28, 07 Geg 2010 - 22:54, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
Medute28, 07 Geg 2010 - 22:54, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
Ne, klausiau svarbių dalykų, bet jis pasakė, aš nežiūrėsiu dabar. Viskas tuom ir pasibaigė.
na siaip tikrai keista

o as buciau paklausus kodel neziures? nu tegu butu paaiskines

o del kainu maziau cia diskutuokit, juk cia svarbiausia profesionalumas, o ne 20lt., daugiau ar maziau. Kazkas nepatiko tai ir klauskit vietoi uz ka sumokejot daugiau, nes tos kurios lankosi pas ji pastoviai, aisku, kad mokes maziau, logiska

Aciu jam labai uz viska, nezinau, kaip man butu viskas pasibaige, jei ne jis. pagimdziau sunu 5kg.

Sekmes visoms

dikarikaa, 11 Geg 2010 - 14:35, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
dikarikaa, 11 Geg 2010 - 14:35, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
Papildyta:
Tai ar suzinojai kada jis buna Antakalny? kada priima gimdymus?
idomu, ar naktim jis budi?
Tai ar suzinojai kada jis buna Antakalny? kada priima gimdymus?
idomu, ar naktim jis budi?

Naktiniu budėjim Jursenas neturi, nebent buna Extra atvejis arba esate su juo susitarusi. O AK jis buna kasdien - nuo 7.00 iki 17.00. Konsultuoja berods ketvirtadieniais, bet cia priklauso nuo to, kaip grafikeli sudaro. O siaip, kai as pas ji lankiausi - tai buvom sutare taip: atvykstu i AK su savo gines siuntimu, skambinu jam ir jis atbega...

P.S. Gimdziau beveik pries metus - rugpjuti

Medute28, 06 Geg 2010 - 20:13, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
Medute28, 06 Geg 2010 - 20:13, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
dare echo ir konsultavo, tai ir parašė ant lapelio 80 konsultacija ir 80 ultragarsas
kažkaip už tris žodžius ir jokios naudingos info tiek mokėti...kai klausinėjau apie gimdos būklę ir dar klausimų daugiau, tai jis tepasakė, kad nežiūrės to, ko aš prašau. Tikiuosi, kad Juršėnas neužsiima maustymu ir pinigų kalimu.

Vakar buvau pas šį gyd ir sumokėjau 110 lt ir kaip visada likau patenkinta jo apžiūra. Be to, manau nesvarbu kiek laiko užtrunki pas gydytoją, svarbu, kad esi profesonaliai apžiūrėta išklausyta ir atsakyta į visus tavo klausimus, kas man ir svarbiausia lankantis pas šį gydytoją.