Įkraunama...
Įkraunama...

gyd. R.Juršėnas

Gimdziau 2007m. VGN tai gydytoja man tikslia suma pasake, tai buvo 1200lt. Kazkaip dabar krizes metas ir jau maziasnes sumas raso, tai idomu kaip Antakalni pas Jursena.
Atsakyti
QUOTE(Jurgitakar @ 2010 03 25, 21:47)
Gimdziau 2007m. VGN tai gydytoja man tikslia suma pasake, tai buvo 1200lt. Kazkaip dabar krizes metas ir jau maziasnes sumas raso, tai idomu kaip Antakalni pas Jursena.

tai cia kiekvieno gydytojo asmeninis reikalas, kokia jo "stavke" biggrin.gif
bet man asmeniskai, tai kazkaip slykstoka butu isgirsti kiek reikia moket i kisene is pacio daktaro doh.gif Jursenas tuo ir patinka, kad jis neivardina sumos thumbup.gif man jis isvis nerealus, toks ramus visalaika, be panikos thumbup.gif , kiek teko lankytis pas kitas gydytojas (ypac moteris), tai prisneka visokiu nereikalingu dalyku, del kuriu paskui panikuoti pradedi doh.gif
Atsakyti
Pries metus ir as gimdziau pas Jursena. Is tikruju dziaugiuos, kad tariausi butent su juo. Komplikuotas tas mano gimdymas buvo, jei ne sis gydytojas, nezinau, ar laimingai viskas butu pasibaige. Gimdziau diena, jo darbo metu, tai nebuvo problemu su prieziura. Ir po gimdymo visas penkias dienas mane lanke.

Tikrai santurus gydytojas, ir taip tyliai ir ramiai sneka, kad reikia visas antenas itempti lotuliukas.gif

Dabar laukia antras gimdymas, tai turbut irgi bandysiu su juo susitarti. Nors AK manes nezavi, bet buna ir baisesniu dalyku gyvenime, istversim biggrin.gif

Pas Jursena lankiausi tik paskutini nestumo menesi, tiek i Neliga ejau, tiek i AK. Reikia susitaikyti su tuo, kad sis zmogus is tikruju populiarus ir uzimtas, tad ir palaukti jo reikedavo, kartais ir nusikeldavo tos apziuros, uztai galutinis rezultatas yra thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif , gerai, uzvedziau apie AK tema, nes siek tiek issigandau po nekokiu atsiliepimu, neseniai buvau AK pas Jursena, aplinka tikrai labiau patiko nei VGN, tvarkingiau, jaukiau. O Jursenas tikrai geras, subtilus, mokantis neskausmingai apziureti, viska paaiskina, labai galantiskas gydytojas. Matosi, kad profesionalus. Uz menesio man gimdyti, po vizito tapo ramiau! Aciu jam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dikarikaa @ 2010 05 05, 13:25)
as praeita savaitgali buvau neligoj, pas jursena, tai 110lt palikau, echo 60 ir ant lektuvelio 50, bet kai zinai kad geras gydytojas, tai negaila, juk del saves ir  nestuke.gif  eini!

o pas kokia tu buvai? gal dar kokius tyrimukus dare? kad 160? g.gif

as ka tik skambinausi i Neliga, tai man sake kad kosnultacija pas Jursena 80 lt ir echoskopas 80 lt - taigi viso 160 Lt
Papildyta:
o Antakalnyje jei mokama konsultacija su echoskopu - 100 LT, jei turi siuntimą - nemokama ax.gif
Papildyta:
Antakalnyje jis konsultuoja ketvirtadieniais nuo 14 iki 15 val.
Atsakyti
dare echo ir konsultavo, tai ir parašė ant lapelio 80 konsultacija ir 80 ultragarsas smile.gif kažkaip už tris žodžius ir jokios naudingos info tiek mokėti...kai klausinėjau apie gimdos būklę ir dar klausimų daugiau, tai jis tepasakė, kad nežiūrės to, ko aš prašau. Tikiuosi, kad Juršėnas neužsiima maustymu ir pinigų kalimu.
Atsakyti
Ne, klausiau svarbių dalykų, bet jis pasakė, aš nežiūrėsiu dabar. Viskas tuom ir pasibaigė.
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2010 05 07, 22:54)
Ne, klausiau svarbių dalykų, bet jis pasakė, aš nežiūrėsiu dabar. Viskas tuom ir pasibaigė.

na siaip tikrai keista g.gif bent man taip nei kart nepasitaike, nors lankausi pas ji tikrai seniai unsure.gif

o as buciau paklausus kodel neziures? nu tegu butu paaiskines 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gimdziau pas Jursena balandzio 15d., ka as galiu pasakyti jis pats nerealiausias gydytojas, is didziosios raides, mane priziurejo visa menesi, nes turejau komplikaciju po gimdymo, kaip tevas buvo thumbup.gif
o del kainu maziau cia diskutuokit, juk cia svarbiausia profesionalumas, o ne 20lt., daugiau ar maziau. Kazkas nepatiko tai ir klauskit vietoi uz ka sumokejot daugiau, nes tos kurios lankosi pas ji pastoviai, aisku, kad mokes maziau, logiska mirksiukas.gif
Aciu jam labai uz viska, nezinau, kaip man butu viskas pasibaige, jei ne jis. pagimdziau sunu 5kg. biggrin.gif
Sekmes visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dikarikaa @ 2010 05 11, 14:35)
Papildyta:
Tai ar suzinojai kada jis buna Antakalny? kada priima gimdymus?
idomu, ar naktim jis budi? ax.gif

Naktiniu budėjim Jursenas neturi, nebent buna Extra atvejis arba esate su juo susitarusi. O AK jis buna kasdien - nuo 7.00 iki 17.00. Konsultuoja berods ketvirtadieniais, bet cia priklauso nuo to, kaip grafikeli sudaro. O siaip, kai as pas ji lankiausi - tai buvom sutare taip: atvykstu i AK su savo gines siuntimu, skambinu jam ir jis atbega... ax.gif Tiesa prasydavo kad i AK pas ji atvykciau mazdaug 14.00., kadangi rytais dazniausiai buna planiniai cezariai ir pan., ir tuo metu jis paprasciausiai neturetu galimybes atlekti konsultuoti. Gimdymus priima savo budejimo metu. Kai buvau viena syk atvykusi apziurai - tai pas ji gimde dvi jo pacientes - lakste nabagas net susiles, ir dar as su savo pilvuzu buvau patupdyta kabinete doh.gif biggrin.gif .
P.S. Gimdziau beveik pries metus - rugpjuti blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joniene: 13 gegužės 2010 - 22:06

QUOTE(Medute28 @ 2010 05 06, 20:13)
dare echo ir konsultavo, tai ir parašė ant lapelio 80 konsultacija ir 80 ultragarsas smile.gif kažkaip už tris žodžius ir jokios naudingos info tiek mokėti...kai klausinėjau apie gimdos būklę ir dar klausimų daugiau, tai jis tepasakė, kad nežiūrės to, ko aš prašau. Tikiuosi, kad Juršėnas neužsiima maustymu ir pinigų kalimu.

Vakar buvau pas šį gyd ir sumokėjau 110 lt ir kaip visada likau patenkinta jo apžiūra. Be to, manau nesvarbu kiek laiko užtrunki pas gydytoją, svarbu, kad esi profesonaliai apžiūrėta išklausyta ir atsakyta į visus tavo klausimus, kas man ir svarbiausia lankantis pas šį gydytoją. smile.gif
Atsakyti
Geguzes 18 pagimdziau dukryte, esu labai dekinga gyd Jursenui 4u.gif nors gimdymas praejo labai sklandziai ir greitai, man jis pats geriausias wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mytee: 24 gegužės 2010 - 18:25