Įkraunama...
Įkraunama...

gyd. R.Juršėnas

QUOTE(BusyBee @ 2010 01 26, 20:48)
Nezinau, as tai pasitikeciau siuo daktaru, matyt tikrai izvelgia gresme  unsure.gif Mano tai priesinga situacija yra - as noriu vaikus gimdyti tik su CP. Jis nei palaimina si sprendima, nei atkalbineja, matyt viskas priklauso nuo situacijos, bet sako, kad yra 50/50 tikimybe pagimdyti paciai ir kaip supratau, labiau butent uz sitanaturalu buda pasisako  ax.gif

drinks_cheers.gif , man irgi yra keletas indikacijų CP, bet visgi šis daktaras neskuba to nuspręst ir tikisi, kad pavyks natūraliai...Žodžiu, bus matyt pagal situaciją. Bet kaip supratau - pirmenybę teikia natūraliam gimdymui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurate669 @ 2010 01 24, 00:10)
sveikos, merginos
as pas Jursena gimdziau pries 4.5 metu, lankiausi pas ji AK pries pat gimdyma, sakydavo kad mano leliukas gana didelis ir bus sunku gimdyti. Nubegus vandenims atvaziavo i ligonine, leido skatinamuosius, nes kaklelis labai letai daresi. Per 10 val. kaklelis sustojo ties 4 cm, tada jis pasikviete dar viena gydytoja, ir man pasiule daryti arba epidura, arba cezari. As is tikruju labai bijojau kad man gimdymas gali blogai baigtis ir sutikau su cezariu. Dabar, po tiek laiko, gailiuosi, ir galvoju kad gal buciau pagimdziusi pati su epiduru, kita vertus, galvoju, kad jis galejo patarti ka daryti, o jis man paciai leido apsispresti.. tokio tvirto palaikymo ir aiskumo kaip ir nebuvo, o gal as pati supanikavau.
Ir stai man dabar 39sav., as vel buvau pas ji konsultacijoj, mano terminas sausio 31d., sake kad leliukas vel didelis ir bus sunku gimdyti. Iki sios datos, jei prasides gimdymas, man leis gimdyti naturaliai, o jei ne, tada vasario 1d. guldys i ligonine cezariui. Pasakiau, kad si syki labai noriu pagimdyti pati, sake kad gali buti sunku ir gali plysti gimda..tad skatinti manes negales..Tokio tvirto palaikymo si syki nejauciu ir vel, kad aisku, bandysim, ziuresim, daugiau man toks jausmas kad jis nori greitai pabaigti operacija ir tiek.. Nesu tikra , gal as klystu, bet toms, kurios nori pacios pagimdyti, ir kur yra didelis leliukas (mano jau dabar sveria 3.8kg) ar jis yra tas, pas kuri galima pagimdyti paciai. Na, bet kokiu atvj parasysiu kai jau bus po visko ...

as kaip tik sakyciau kad jis naturalistas... 4u.gif Nors man siuntime buvo parasyta CP, bet jis leido man meginti gimdyti paciai, ir galbut butu pavyke, jei ne mano spaudimas ir kitokios problemytes ... Taip kad lenkiuosi siam daktareliui iki zemes - uz tolerancija, isiklausyma i gimdyves norus, konkretuma, profesionaluma ... ir siaip jis man labai patiko... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joniene: 27 sausio 2010 - 15:55
mano istorija: 4u.gif

apsisprendziau paklausiusi Jurseno planiniam cezariui ir Vasario 1 mums gime sunus ;-) 4340 g 55 cm!
sake mergaite dabar gimdysim 5 kg ... ;-)
apsisprendziau nebelaukti ilgiau nes jis sako kad faktais kalbant, planinis cezaris yra geriau nei ekstrinis, vaiko tonusai ir echoskopas parodo situacija kaip jauciasi mazylis tuo momentu, ir tai nera simtu proc kad viskas jam ok. Sake pas ji yra buvo visokiu atveju po pernesiojimo ir tik viena mergina pagimde po pirmo cezario pati savaite pernesiojusi. Sako as jums rekomenduoju saugiai uzbaigti nestuma, kas bus ryt, garantuoti negaliu, Jus uzdedate per didele atsakomybe.
Sako as remiuosi tik savo praktika.. kuri kaip as isivaizduoju, gerokai virsija 20 metu... po gimdymo pasake nepergyvenkit, vienos gimdo naturaliai, kitos kitaip. svarbiausia rezultatas, jei butume dar lauke, manau kad butume neisvenge traumos. sake dziaugiuosi kad Jus manes paklausete.
taigi ka as galiu pasakyti ... Jursenu reikia pasitiketi simtu procentu. beja, jis dar pridure kad jis vienareiksmiskai yra uz naturalu gimdyma ... ;-)
zodziu mes sveiki ir laimingi, o jums linkiu sekmes!!! nestuke.gif
Atsakyti
As mokejau po gimdymo ir tikrai neklausiau kiek man kainuos gimdymas, visa nestuma lankiausi pas ji privaciai ir tai buvo mano padeka po visko. Keista kad rasot kad tai ne kysis, bet laukiat konkreciu sumu kad parasytume. Man buvo neidomu kiek kitos moka, kiek norejau tiek ir sumokejau.
Atsakyti
Siaip gimdziau visai neseniai, ir neklausiau jokiu stavkiu, bet daktarui esam labai dekingi ir kiek pinigu neduotume visvien manau esam jam kazkiek skolingi uz tai kad viskas buvo kuo puikiausiai wub.gif
Tikrai labai dziaugiuosi kad pasirinkau butent si gydytoja!
Atsakyti
QUOTE(strazduke @ 2010 02 27, 22:56)
Visiskai sutinku su issakyta nuomone  thumbup.gif

Mes taip pat ruosiames gimdyti pas si daktara, buvom keleta kartu konsultacijai, paliko labai gera ispudi.. mirksiukas.gif
Norejau pasiteirauti tu mamyciu, kurios kviete daktara jo ne darbo metu (nakti, savaitgali ir t.t.). Ar atvaziavo? Ir jeigu taip, ar teko moketi i kasa? smile.gif
aciu labai, galima ir i a.z.

Aš gimdžiau visai neseniai ir kviečiau daktarą naktį. Jis pasiteiravo ar aš žinau, kad reikės mokėti į kasą. Patvirtinus, kad žinau - atvažiavo. Jeigu būtų negalėjęs ar nenorėjęs, būtų nevažiavęs. Po gimdymo sumokėjau į kasą ir daugiau jokių "dovanų" ar kyšių. Aš manau, kad jei yra oficialus paslaugos įkainis - tai tiek ir sumoki. Eidami pas dantistę privačiai ir susimokėję po to nekaišiojam dar į kišenę papildomų šimtukų. O visos tos vardijamos "dovanos", "atsidėkojimai", "stavkės" ir pan. yra elementariausi kyšiai už kuriuos baudžiama. Atsitokėkit, mamytės.
Atsakyti
[2008 m. 04-01 d. mes is alytaus atvykome susitare gimdyti pas si gerb.gydytoja, kuri iki siol minime paziureje i savo turta, nes butent jo profesionalumo deka mes esame sveikos ir gyvos, todel mielosios mamytes nereikia cia dideliu svarstymu, leido ir mums skatinamuosius, kviete i pagalba kita gydytoja, bet viska dare profesionaliai, ramiai be panikos, nors gimdyti teko 16 val, letai atsidarinejo kaklelis, buvo sustojusi gimdymo veikla, bet viskas pavyko kuo puikiaisiai, o atsidekojome patys kiek norejome, pats gydytojas atejas pasake jog ":nereikejo tiek" bet jau jeigu provincijose nustato gydytojai sumas ir dar vaikucius prazudo, tai ar gaila tokiam gydytojui? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuxs @ 2010 03 22, 13:29)
Sveika, as taip pat planuoju pas Jursena gimdyti, bet visi kaip susitare man patarineja, kad pas ji negimdyciau, nes jis nepatikimas del to, kad jau ne viena karta neatvaziavo i gimdyma nors buvo susitare tai mane ziaurei baugina, net nezianu ka daryti, nes mano terminas jau laaabai arti doh.gif

Sveiki,

mano pazystama buvo susitarusi, taciau kai atejo laikas, tuo metu jis dirbo neligoje, ir negalejo atvaziuoti. Antakalnyje kitas gyd prieme, pasiziurejo , kad viskas sklandziai einasi, susikambino, ir nebevaziavo.
Ner blogai, sutaupe nemaza suma pinigeliu. Nes su tuo iskvietimu gerokai pabrangsta...
Gyd manau realiai ziuri i situacija. As irgi tariausi, suplanavom CP, taciau jei viskas prasides anksciau, tai ziurekit sako, atvaziuosit, o gal budintis gyd visai patiks, ir viskas savaime isisspres. Nu nzn, ir man neramu, bet gal kazkaip isisspres smile.gif Ir mano terminas laaabai jau arti g.gif
Atsakyti
As gimdziau pas gydytoja abu savo vaikus. Su pirmu vaziavo specialiai del manes, net pats ieskojo priimamajam, kad suzinot, kaip reikalai, nes paskambinau jam, kai saremiai buvo kas 6min, Suzinojes is budincios gydytojos, kad atidarymas jau 7-8cm, atleke per 15 min.
Su antru pataikiau gimdyt jo darbo metu.
Tikrai manau, kad neatvaziuos tik del rimtu priezasciu... O jau kita kalba, kad gydytojas populiarus ir uzsiemes...
Atsakyti
QUOTE(rutuxs @ 2010 03 22, 13:29)
Sveika, as taip pat planuoju pas Jursena gimdyti, bet visi kaip susitare man patarineja, kad pas ji negimdyciau, nes jis nepatikimas del to, kad jau ne viena karta neatvaziavo i gimdyma nors buvo susitare tai mane ziaurei baugina, net nezianu ka daryti, nes mano terminas jau laaabai arti doh.gif

Laba diena, mes gimem kovo 6 d. 4u.gif gimdymas buvo komplikuotas, taciau sio puikaus daktaro deka viskas baigesi laimingai... smile.gif daug geru atsiliepimu apie ji buvau girdejusi, bet kad jis toks puikus net isivaizduot negalejau...
Nors buvo 6dienis ir jis turejo dirbti Neligoje, bet nuo 7 ryto iki 13 val. saziningai atidirbo prie manes.. mirksiukas.gif Kiek zinau i Neliga jis iskviete kita gydytoja, kad ji pavaduotu...
Atsakyti
QUOTE(rutuxs @ 2010 03 23, 18:56)
Labai sveikinu tave 4u.gif o tu kiek kartu pas ji buvai iki gimdymo, ar su juo tareisi kazka konkreciai, buk gera papasakok, nes man reikia nusiraminti, dekui! mirksiukas.gif ir jei ne paslaptis kiek davei? g.gif

Jeigu tariesi su siuo daktaru, buk rami kaip belgas!!! biggrin.gif nenuvils tikrai, na nebent bus po paros budejimo (negales atvaziuoti), bet ir tai manau, kad likimo valiai nepaliks smile.gif
as pas ji neligoj nesilankiau, visa nestuma lankiausi pas kita daktare... pas Jursena pries gimdyma buvau apziuroj 2 kartus - viena karta Neligoj, kita AK.
O del atsidekojimo, cia labai individualu... Viska spresit po gimdymo, sirdis padiktuos kiek noresis atsidekoti smile.gif linkiu sekmes!!!
Atsakyti
QUOTE(Katkiene @ 2010 03 24, 11:56)
Kas tarėtės su šiuo gydytoju pas jį gimdyti, prašau pasidalinkite savo patirtimi: ar noriai sutiko, jei viso neštumo metu lankėtės pas kitą gydytoją, kaip pirmą kartą su juo susisiekėte, t.y pasiskambinote jam į mobilų tel. ar atvykote apžiūrai ? Kaip paklūti pas jį apžiūrai AK ?

tariausi su gydytoju del 2 gimdymu. Noriai, nenoriai... Mano akimis noriai, nors siaip labai islaikytas zmogus ir per daug emociju ne rodo. Katuciu is laimes ploti nepradejo lotuliukas.gif
Antra nestuma lankiausi ne pas Jursena. Apsilankiau Neligoje, kai buvo 33sav. Apziurejo, isklausinejo, pasake, kad ir toliau lankyciausi pas savo gydytoja, o pas ji pasirodyciau jau 37 sav AK. Galima drasiai apsilankyt pas ji ir AK, kontaktus rasi per google, registruoja tiesiog registraturoje. Toliau kas savaite lankiausi AK iki pat gimdymo 4u.gif
QUOTE(Jurgitakar @ 2010 03 24, 22:13)
Kaip is tiesu pas Jursena del atsidekojimo?? Kaip skaiciau is atiliepimu jis tiesiog sako kad i kasa turi sumoketi pagal tarifus, jei tariesi su konkreciu gydytoju?? Ir viskas? Ar tai tiesa? Parasykite kas neseniai pas ji gimdet!

Oficialiai i kasa reikia susimoketi, jei gydytojas atvaziuoja i gimdyma ne savo darbo metu, sausio men tai buvo beveik 700Lt. Is tu pinigu gydytojui atitenka tik nedidele dalis, apie 200Lt. Todel jei butu reikeje moket i kasa, tai atskirai dar mokeciau ir gydytojui, tik truputi mazesne nei planuota suma. Bet cia jau kiekvieno asmeninis reikalas.
Siaip gydytojas sumu niekad nesako 4u.gif
Atsakyti