sveikos, merginos
as pas Jursena gimdziau pries 4.5 metu, lankiausi pas ji AK pries pat gimdyma, sakydavo kad mano leliukas gana didelis ir bus sunku gimdyti. Nubegus vandenims atvaziavo i ligonine, leido skatinamuosius, nes kaklelis labai letai daresi. Per 10 val. kaklelis sustojo ties 4 cm, tada jis pasikviete dar viena gydytoja, ir man pasiule daryti arba epidura, arba cezari. As is tikruju labai bijojau kad man gimdymas gali blogai baigtis ir sutikau su cezariu. Dabar, po tiek laiko, gailiuosi, ir galvoju kad gal buciau pagimdziusi pati su epiduru, kita vertus, galvoju, kad jis galejo patarti ka daryti, o jis man paciai leido apsispresti.. tokio tvirto palaikymo ir aiskumo kaip ir nebuvo, o gal as pati supanikavau.
Ir stai man dabar 39sav., as vel buvau pas ji konsultacijoj, mano terminas sausio 31d., sake kad leliukas vel didelis ir bus sunku gimdyti. Iki sios datos, jei prasides gimdymas, man leis gimdyti naturaliai, o jei ne, tada vasario 1d. guldys i ligonine cezariui. Pasakiau, kad si syki labai noriu pagimdyti pati, sake kad gali buti sunku ir gali plysti gimda..tad skatinti manes negales..Tokio tvirto palaikymo si syki nejauciu ir vel, kad aisku, bandysim, ziuresim, daugiau man toks jausmas kad jis nori greitai pabaigti operacija ir tiek.. Nesu tikra , gal as klystu, bet toms, kurios nori pacios pagimdyti, ir kur yra didelis leliukas (mano jau dabar sveria 3.8kg) ar jis yra tas, pas kuri galima pagimdyti paciai. Na, bet kokiu atvj parasysiu kai jau bus po visko ...
as kaip tik sakyciau kad jis naturalistas...
Nors man siuntime buvo parasyta CP, bet jis leido man meginti gimdyti paciai, ir galbut butu pavyke, jei ne mano spaudimas ir kitokios problemytes ... Taip kad lenkiuosi siam daktareliui iki zemes - uz tolerancija, isiklausyma i gimdyves norus, konkretuma, profesionaluma ... ir siaip jis man labai patiko...