Įkraunama...
Įkraunama...

gyd. R.Juršėnas

Susitariau ir aš gimdyt pas šį daktarą, buvau pasikalbėt, pirmas įspūdis labai geras. Gimdysiu rami, nors pačio proceso laaaabai bijau biggrin.gif ramina dar ir tai, kad kelios bendradarbės neseniai pas jį gimdė ir jau ne pirmus vaikus, tai viską smulkiai apipasakojo kas kaip.
Atsakyti
QUOTE(Murkysa @ 2014 03 13, 10:33)
Susitariau ir aš gimdyt pas šį daktarą, buvau pasikalbėt, pirmas įspūdis labai geras. Gimdysiu rami, nors pačio proceso laaaabai bijau  biggrin.gif  ramina dar ir tai, kad kelios bendradarbės neseniai pas jį gimdė ir jau ne pirmus vaikus, tai viską smulkiai apipasakojo kas kaip.

O kaip vyko tas susitarimas? Kaip atsidėkojo kolegės? (Gali až atrašyt smile.gif )
Gal žinai, ar galima pas jį privačiai į Santariškes priežiūrai vaikščiot, ar tik į Neligą?
Atsakyti
QUOTE(Ivy* @ 2014 03 20, 10:32)
O kaip vyko tas susitarimas? Kaip atsidėkojo kolegės? (Gali až atrašyt smile.gif )
Gal žinai, ar galima pas jį privačiai į Santariškes priežiūrai vaikščiot, ar tik į Neligą?

Parašiau į AŽ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Murkysa @ 2014 03 21, 11:45)
Parašiau į AŽ  mirksiukas.gif

Gal galėtum ir man parašyt... aš pas jį jau trečią gimdysiu, bet viskas buvo prieš 13 ir 10 metų g.gif
... laikai keičiasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(afera @ 2014 03 30, 15:49)
Gal galėtum ir man parašyt... aš pas jį jau trečią gimdysiu, bet  viskas buvo prieš 13 ir 10 metų g.gif
... laikai keičiasi 4u.gif

Parašiau 4u.gif
Atsakyti
laba ir as ketinu tartis su jursenu gal galit issamiai papasakot kokios kainos pas ji koks jis zmogus ir t.t. aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kakava2 @ 2014 04 02, 19:31)
laba ir as ketinu tartis su jursenu gal galit issamiai papasakot kokios kainos pas ji koks jis zmogus ir t.t. aciu smile.gif

Kainų tokių kaip ir nėra smile.gif tiesiog kiek pačiai atrodo verta, tiek ir duodi. O žmogus man jis pasirodė labai ramus, tolerantiškas, po laukiančių apžiūrų ir gimdymo galėsiu parašyt daugiau biggrin.gif
Atsakyti
aciu lauksiu labai ziniu smile.gif
Atsakyti
Na va, pagaliau ir man pavyko papulti pas šį gydytoją. Pirmas įspūdis labai geras smile.gif. Ramus, mandagus, neabejingas ir išklausantis, atsakantis į klausimus ir nuraminantis. Nėra daugžodžiaujantis, bet nepaplepėt ir atėjom smile.gif
Žodžiu, jaučiame, kad suradome tinkamą žmogų svarbiausiai dienai gyvenime ir susitarėm, kad sekantį kartą susitiksime po 30 sav. nestuke.gif
Atsakyti
Pagaliau galiu pasisakyt - prieš gimdymą, dalinai per jį ir po gimdymo mane prižiūrėjo Juršėnas ir galiu pasakyt, kad gavau viską, kas geriausia - labai gerą priežiūrą, atsakymą į visus klausimus, nuraminimą, nes turėjau nemažai bėdų. Tikrai Gydytojas iš didžiosios raidės.
Atsakyti
QUOTE(Murkysa @ 2014 03 13, 10:33)
Susitariau ir aš gimdyt pas šį daktarą, buvau pasikalbėt, pirmas įspūdis labai geras. Gimdysiu rami, nors pačio proceso laaaabai bijau  biggrin.gif  ramina dar ir tai, kad kelios bendradarbės neseniai pas jį gimdė ir jau ne pirmus vaikus, tai viską smulkiai apipasakojo kas kaip.

Mane irgi domina, kaip vyksta tie susitarimai... blush2.gif Nieko neišmanau šiame reikale...
Būčiau dėkinga už informaciją ax.gif
Atsakyti
sveiki, gal galit papaskok apie dr. R. Juršėną, kaip susitarėte ir pan?
ačiūsmile.gif
Atsakyti