Įkraunama...
Įkraunama...

gyd. R.Juršėnas

Na, kadangi apie si gydytoja sioje temoje yra vien tik teigiami atsiliepimai (kuriu pasiskaiciusi ir ryzausi pas ji gimdyti), teisybes delei is savo asmenines patirties galiu pasakyti, kad ne toks jau jis ir ASAS kaip kazkas rase. Bent ne visada.

Vaiksciojau pas ji visa antra puse nestumo, pas ji ir gimdziau.
Ir manau tai buvo didziausia mano klaida.

Visur rasoma, kad jis atseit naturalistas. Bet tas jo naturalumas yra tik kai eina kalba apie Cezari. Man jis ir vandenis nuleido, ir nei kiek nepalaukes kol prasides naturali veikla, - is karto skatinamuosius suleido. Cia tik siaip. Kas apie "naturaluma"...

Mano asmenine patirtis: sitas gydytojas "praziurejo", kad mano mazajai virkstele apie kakla apsivijusi (o tai jau skaitoma gydytojo aplaidumu) ir jau gimdymo metu kai pradejo sutrikineti mano mazyles sirdies ritmas (nes virkstele verzti pradejo) vietoje to, kad darytu extra Cezari, - jis vistiek liepe naturaliai gimdyti.

To pasekoje, sis gydytojas islaike savo "reitinga" del mazo Cezario operaciju skaiciaus, o mes 3 savaites pragulejom ligoninese su kraujosruvomis smegenyse (smaugimo pasekme) bei itariamom diagnozem tokiom kaip "stuburines kaklo dalies pazeidimas". Apie pralietas asaras ir nervus net nekalbu. Mazajai net nuskausminamuosius i kakla leido ( Jeigu butu buves laiku atliktas Cezaris, - viso to nebutu buve).

Taip, kad gerai jeigu viskas gerai - tokiu atveju manau pas bet kuri gydytoja pagimdysit, bet jeigu neduok D kas nors gimdymo metu atsitiktu, - is savo liudnos patirties (o veliau ir suzinojau kitu panasiu atveju pas sita gydytoja), tai tikrai siulyciau pasiieskoti kito gydytojo.

Sekmes Jums visoms ir lengvu gimdymu.

Atsakyti
prisidedu prie padeku siam gydytojui - antradieni jo atlikto CP metu mums gime sunus. Nors nebuvom sutare, daktaras atvaziavo man paskambinus 5 val. ryto - aciu jam!! ir, kas bebutu keista, nereikejo moketi i kasa.. iki siol nesuprantu, kaip, bet pernelyg ir nesigilinau smile.gif
operacija atliko puikiai - jau 3 diena vaiksciojau kaip neoperuota, o siandein jam isemus siula pamaciau, kad randas lb grazus, nepalyginamas su pirmuoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kitisan: 16 sausio 2012 - 20:17
QUOTE(kitisan @ 2012 01 16, 20:14)
prisidedu prie padeku siam gydytojui - antradieni jo atlikto CP metu mums gime sunus. Nors nebuvom sutare, daktaras atvaziavo man paskambinus 5 val. ryto - aciu jam!! ir, kas bebutu keista, nereikejo moketi i kasa.. iki siol nesuprantu, kaip, bet pernelyg ir nesigilinau smile.gif
operacija atliko puikiai - jau 3 diena vaiksciojau kaip neoperuota, o siandein jam isemus siula pamaciau, kad randas lb grazus, nepalyginamas su pirmuoju.

Gal žinote kiek kainuoja privačios konsultacijos pas jį? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2012 01 16, 21:17)
Gal  žinote kiek kainuoja privačios konsultacijos pas jį? smile.gif

110 lt cia konsultacija ir echo, jei reik tyrimu dar papildomai apie 20lt uz slapimo ir 30 uz kraujo tyrima. Cia kainos privaziam kabnete Neliga, kur jis dirba. Siaip tai maziau nei kitur privaciai, nes esu ejus pas paprastas gydytojas kai dar nebuvau nescia tai po 200 suplodavau ir kompetencija ju zymiai mazesne nei Jurseno buvo.
Atsakyti

i 
Prašau nerašyti temoje tokių žinučių "Noriu informacijos, parašykite man į AŽ", "parašykite ir man AŽ" ir pan.

Ši tema yra skirta viešoms diskusijoms. Jeigu norite, kad vienas ar kitas narys atsiųstų dominančią informaciją asmenine žinute, tai prašau rašyti tokį prašymą ne temoje, o asmeniškai tam nariui.

Temą šiukšlinančios žinutės buvo pašalintos.

Moderatorė Vaivos juosta.

Atsakyti
Man sis gydytojas pasirode laaabai profesionalus, tik kartais jo pastabeles buvo ne vietoj ir ne laiku smile.gif
Atsakyti
Prisidedu prie gyd. Juršėno gerbėjų gretų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(__Adelė__ @ 2012 08 31, 13:18)
Man sis gydytojas pasirode laaabai profesionalus, tik kartais jo pastabeles buvo ne vietoj ir ne laiku  smile.gif

kokios pastabeles:)
Atsakyti
QUOTE(joniene @ 2011 05 06, 07:43)
Gimdziau pas Jursena du kartus, abu kartus kvieciausi nakti  blush2.gif  Mano atveju - per abu gimdymus akuseres tik laselines reguliavo ir spaudima matavo, o visa darba atliko Jursenas...na ir zinoma as  lotuliukas.gif

Sveikos, as taip pat gimdziau pas Jursena smile.gif Mano atveju taip pat visa darba atliko Jursenas ir jis prabuvo visa laika kai stumiau. Nuostabus vyras smile.gif Labai svelniai apziuri. Is visu turetu ginekologiniu apziuriu, jo buvo pacios svelniausios. Kita vaikeli gimdyciau tik pas ji blush2.gif
Atsakyti
sveikos, busimos mamytes! smile.gif as irgi gimdziau pas gyd. Jursena! man Jis laaaaabai patiko, tikrai svelniai apziuri, per visa gimdyma buvo su manim, po gimdymo apziurinejo irgi Jis! Patariu visiems gimdyti pas gyd. Jursena! Tikrai antra vaikeli gimdysiu pas Ji! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linukas-0131 @ 2011 11 12, 00:19)
Na, kadangi apie si gydytoja sioje temoje yra vien tik teigiami atsiliepimai (kuriu pasiskaiciusi ir ryzausi pas ji gimdyti), teisybes delei is savo asmenines patirties galiu pasakyti, kad ne toks jau jis ir ASAS kaip kazkas rase. Bent ne visada.

Vaiksciojau pas ji visa antra puse nestumo, pas ji ir gimdziau.
Ir manau tai buvo didziausia mano klaida.

Visur rasoma, kad jis atseit naturalistas. Bet tas jo naturalumas yra tik kai eina kalba apie Cezari. Man jis ir vandenis nuleido, ir nei kiek nepalaukes kol prasides naturali veikla, - is karto skatinamuosius suleido. Cia tik siaip. Kas apie "naturaluma"...

Mano asmenine patirtis: sitas gydytojas "praziurejo", kad mano mazajai virkstele apie kakla apsivijusi (o tai jau skaitoma gydytojo aplaidumu) ir jau gimdymo metu kai pradejo sutrikineti mano mazyles sirdies ritmas (nes virkstele verzti pradejo) vietoje to, kad darytu extra Cezari, - jis vistiek liepe naturaliai gimdyti.

To pasekoje, sis gydytojas islaike savo "reitinga" del mazo Cezario operaciju skaiciaus, o mes 3 savaites pragulejom ligoninese su kraujosruvomis smegenyse (smaugimo pasekme) bei itariamom diagnozem tokiom kaip "stuburines kaklo dalies pazeidimas". Apie pralietas asaras ir nervus net nekalbu. Mazajai net nuskausminamuosius i kakla leido ( Jeigu butu buves laiku atliktas Cezaris, - viso to nebutu buve).

Taip, kad gerai jeigu viskas gerai - tokiu atveju manau pas bet kuri gydytoja pagimdysit, bet jeigu neduok D kas nors gimdymo metu atsitiktu, - is savo liudnos patirties (o veliau ir suzinojau kitu panasiu atveju pas sita gydytoja), tai tikrai siulyciau pasiieskoti kito gydytojo.

Sekmes Jums visoms ir lengvu gimdymu.

Tikrai skaudi jusu patirtis unsure.gif bet ar tikrai gydytojas praziurejo? Gal buvo kokiu kitu niuansu? unsure.gif aiski, situacija situacijai nelygu, bet man irgi taip su dukryte buvo, kad skatino ir vandenis nuleidinejo (bet del to, kad nieko nevyko, tad tikiu, ad daktaras prieme teisinga pagrista sprendima). Paskui pradejo kristi mazyles sirdies toniukai, tai momentaliai ishveze cezario daryt, net nedvejodamas.
O suneli kai gimdziau, tai pati supanikavau, kad nebeistbersiu skausmo ir pradejau prasytis cezario. Bet jis ramiausiu tonu man aiskino, kad taremes maturaliai, kad as esu stipri ir galiu ta padaryti. Ir dabar BE GALO esu jam dekinga uz ta palaikyma ir patarima.

Zodziu, as esu didele sio daktaro gerbeja ir tikiu, kad visi jo sprendimai priimami apgalvotai ir is dideles patirties. Aisku, visi mes zmones, gal ir jam tenka padaryt klaidu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Madein @ 2012 11 15, 12:32)
Sveikos, as taip pat gimdziau pas Jursena smile.gif  Mano atveju taip pat visa darba atliko Jursenas ir jis prabuvo visa laika kai stumiau. Nuostabus vyras smile.gif  Labai svelniai apziuri. Is visu turetu ginekologiniu apziuriu, jo buvo pacios svelniausios. Kita vaikeli gimdyciau tik pas ji blush2.gif

aha, kazkaip jis sugeba svelniai apziuret:) Tikriausiai komfortiskiausiai jauciuosi, lydinant su visais ginekologais, pas kuriuos iki Jurseno teko lankytis:)
Atsakyti