Laukiu nesulaukiu sestadienio
Visgi nusiunciau vyra vandu medziot Jau prie kasos stovi
Papildyta:
Jau parveze man sviesiai rozine Vanda Ka man dabar su ja daryt?
Šilinge
prisipažinkit kuri bazėse buvot ?????
Papildyta:
ei na negalima šitaip erzinti man iki akropolio toli... o vyras dirba .... einu valerijono....
Papildyta:
QUOTE(Lorute @ 2009 05 07, 21:59)
Papildyta:
Papildyta:
ei na negalima šitaip erzinti man iki akropolio toli... o vyras dirba .... einu valerijono....
QUOTE(jolla42 @ 2009 05 07, 21:10)
Šilinge
Papildyta:
Papildyta:
Pirko aleksoto maximoj uz 40 Lt Akropoly tikriausiai pigesnes
QUOTE(Lorute @ 2009 05 07, 18:57)
Siandien gi nuveziau savo princeses i paroda Oi kaip laukiu savaitgalio, begsiu paziuret kaip jos ten isitaise
O man nepavyko nuvezti. Kaip tycia draugas isvaziaves, o as be masinos Bet sekmadieni vaziuosiu kitu groziu paziureti
Papildyta:
QUOTE(Lorute @ 2009 05 07, 19:59)
Papildyta:
Papildyta:
Idek nuotrauka. Labai idomu kokios jos ten bukles
QUOTE(Lorute @ 2009 05 07, 22:15)
Pirko aleksoto maximoj uz 40 Lt Akropoly tikriausiai pigesnes
viena apie miltus kita apie tiltus.... aš tai vilniuj visur akropoliai,maksimos....
QUOTE(mikuotuke @ 2009 05 07, 16:47)
tik žiedai nuvytę, pats augalas sveikas važiuok, bent apžiūrėtum nes aš būsiu išgelbėta
Buvau is karto po darbo nulekus, bet grizau tusciomis. Kazkaip atsispyriau pagundai. Buvo 4 vandos, 2melynos, viena sviesiai alyvine ir balta. Norejau melynos, bet... Jei ryt vis dar noresiu reikes vaziuoti
Nu va tokia man parnese. Kazi cia to vandens ant dugno pripilti kad saknys siektu?
QUOTE(Lorute @ 2009 05 07, 20:35)
Nu va tokia man parnese. Kazi cia to vandens ant dugno pripilti kad saknys siektu?
Grazi Man jos grazios labai, bet turbut niekada nesirysiu ju auginti. Su falenopsiu prazydinimu man ne kaip sekaisi, tai ka jau kalbeti apie vandas
Mikuotuke isgelbeta, jos nusiziureta vanda kitose gerose rankose
graži kvietka aš mačiau raudoną,ale 250 lt...... bet bent žinau ko noriu... vandos dar irgi nesu auginus,tai ieškau papigiai,kad nesėkmės atveju kaukt nereikėtų...
Va cia geriau matosi saknu vaizdas
As irgi bijau labai auginti ja, bet kai uz tokia kaina, tai sakau pabandysiu. Man labai jos grazios bet moket simtus buvo gaila. Tik dar nezinau ka man su daryti dabar Reik skubiai RS foruma pasiskaityti
As irgi bijau labai auginti ja, bet kai uz tokia kaina, tai sakau pabandysiu. Man labai jos grazios bet moket simtus buvo gaila. Tik dar nezinau ka man su daryti dabar Reik skubiai RS foruma pasiskaityti
As tai gal sakneles imerkciau bent 10 minuciu i vandenuka Nes kiek skaiciau joms reikalinga didele dregme, o sakneles man lyg sausokos pasirode...