QUOTE(naujute @ 2009 05 15, 10:30)
sveikutes, pasirodau cia retai dabar, tai jau gal ir pamirsot mane noriu tik pasirodyt kaip karvytepirkta is lorutes isskleide visus buvusius pumpurus ir dziugina mane gausa
Labas, naujute, tikrai neuzmirsome, as pastarosiomis dienomis vis cia atejusi pagalvodavau kur ta musu naujute dingusi?
labai grazi tavo karvute ir taip gausiai tau atsidekojo lauksime pasirodant cia dazniau
Papildyta:
QUOTE(Hottea @ 2009 05 15, 10:38)
Koks grozis, naujute
O as nusivyliau Specialiai i "akropoli" vaziavau, o ten likusios kelios gelytes po vakarykscio vezimo Klausiau, ar siandien uzves, tai tiksliai nezinojo
Kaunietes, kurioje "maximoje" uzmatete siomis dienomis gausu uzvezima? Gal pramones pr. yra graziu?
O as nusivyliau Specialiai i "akropoli" vaziavau, o ten likusios kelios gelytes po vakarykscio vezimo Klausiau, ar siandien uzves, tai tiksliai nezinojo
Kaunietes, kurioje "maximoje" uzmatete siomis dienomis gausu uzvezima? Gal pramones pr. yra graziu?
as siandien buvau akropoly, tai apie 12.30 isveze visa stenda nauju phal, bet beda kad visos jos buvo nuvytusios ar bent jau apvytusios vel maxima nekokia partija uzsipirko..