Del peloric ziedu tai man parodoj sake, kad tai virusas ir del to pas gelyte tokie ziedeliai buna. Buvo vienas ryskiai persikinis falenopsis parodoj ant tos pacios sakeles su normaliais ir peloric ziedais. Beje, dabar jau nebeatgaminu ar kartais pramones maximoje kai dar deboros su graziais ziedais buvo ar tik ne peloric tipo ziedeliai buvo Maniske tai puikiai laikosi, lapai tvirti, mesingi. Brandina 8 likusius sveikus pumpuriukus. Persodinau ja i didesni vazona, nes i senaji nebeitalpinau.
Kaip mane senukuose darbuotoja prajuokino geliu skyriuje... sakau, gal pas jus yra kiminu? O ji akis isvertusi dar karta pasitikslino klausima. Sakau kiminu man reikia. O ji: o jie valgomi??? Jauciu pagalvojo kokia cia dura geliu skyriuje maisto produktu iesko
Kaip mane senukuose darbuotoja prajuokino geliu skyriuje... sakau, gal pas jus yra kiminu? O ji akis isvertusi dar karta pasitikslino klausima. Sakau kiminu man reikia. O ji: o jie valgomi??? Jauciu pagalvojo kokia cia dura geliu skyriuje maisto produktu iesko
QUOTE(naujute @ 2009 05 15, 11:30)
sveikutes, pasirodau cia retai dabar, tai jau gal ir pamirsot mane noriu tik pasirodyt kaip karvytepirkta is lorutes isskleide visus buvusius pumpurus ir dziugina mane gausa
Ojetau, naujute čia tai bent karvytė, visa kaaaarvė (pačia gražiausia prasme) joo, mano sveikoji, parvežta iš bazės net tiek nežydi
lucky you!
QUOTE(mikuotuke @ 2009 05 15, 12:20)
Ojetau, naujute čia tai bent karvytė, visa kaaaarvė (pačia gražiausia prasme) joo, mano sveikoji, parvežta iš bazės net tiek nežydi
lucky you!
lucky you!
cia lorutei reik dekoti kad nepagailejo jos, man perleido nukrito tik 2 maziausi pumpuriukai, o visi kiti sekmingai issiskleide, nors nesitikejau kad taip sekmingai prazydes
QUOTE(naujute @ 2009 05 15, 12:24)
cia lorutei reik dekoti kad nepagailejo jos, man perleido nukrito tik 2 maziausi pumpuriukai, o visi kiti sekmingai issiskleide, nors nesitikejau kad taip sekmingai prazydes
kadangi ji "maximinė", jei neklystu, tai irgi nesitikėjau, kad normaliai pas tave žydės, o va, kas darosi patiko namučiai ir šeimininkė Lorutė šaunuolė, ot parinko gerai
beje, oncidiumas kol kas net nesiruošia nors vieno vaikelio pradėti auginti ir ką gi daryti, laukiu, tikiuosi
QUOTE(mikuotuke @ 2009 05 15, 12:27)
kadangi ji "maximinė", jei neklystu, tai irgi nesitikėjau, kad normaliai pas tave žydės, o va, kas darosi patiko namučiai ir šeimininkė Lorutė šaunuolė, ot parinko gerai
beje, oncidiumas kol kas net nesiruošia nors vieno vaikelio pradėti auginti ir ką gi daryti, laukiu, tikiuosi
as savojo sweet sugar ziedyna siandien jau nukirpau, nuzydejo jis pas mane, bet bujoja tai kuo puikiausiai, yra du didesni vaikiukai, o siandien isemus palaistyti pamaciau kad dar du maziukai auga, tai isviso 4 nauji augaliukai tikiuosi sugebesiu prazydinti pati
QUOTE(rosee @ 2009 05 15, 11:10)
Tina* , primink kur tokį grožį "nukovei"?
Ji tik ieško tokio grožio, mūsų prašo, kad pamačiusios informuotume
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 05 15, 11:14)
viršūnė
jei atvirai, negerbiu darbuotojų, kurie nesidomi savo darbu (tegu ir nemėgstamu). Jei jau dirbi paprasčiausia pardavėja gėlių skyriuje, tai vistiek turi turėti surinkus info, o ne kelis gėlių pavadinimus bandyt išmokt ir viskas
Aišku, visko žinoti neįmanoma, bet kai kuriuos dalykus visgi išmanyti reikia
juolab, toks žodis KIMINAI jau senovėj žinomas buvo, kai juos statybose naudodavo, plyšiams tarp rąstų užkimšti
Papildyta:
QUOTE(naujute @ 2009 05 15, 12:29)
as savojo sweet sugar ziedyna siandien jau nukirpau, nuzydejo jis pas mane, bet bujoja tai kuo puikiausiai, yra du didesni vaikiukai, o siandien isemus palaistyti pamaciau kad dar du maziukai auga, tai isviso 4 nauji augaliukai tikiuosi sugebesiu prazydinti pati
šiandien? aš irgi šiandien senąjį žiedyną kirpau o dar antrasis žydi
o va sweet fragrance šokoladukas tai anei krust nors laikosi puikiai, žaliuoja sau bet apsivaikuoti neskuba
QUOTE(mikuotuke @ 2009 05 15, 12:34)
viršūnė
jei atvirai, negerbiu darbuotojų, kurie nesidomi savo darbu (tegu ir nemėgstamu). Jei jau dirbi paprasčiausia pardavėja gėlių skyriuje, tai vistiek turi turėti surinkus info, o ne kelis gėlių pavadinimus bandyt išmokt ir viskas
juolab, toks žodis KIMINAI jau senovėj žinomas buvo, kai juos statybose naudodavo, plyšiams tarp rąstų užkimšti
Na dabar tai jau zinos kas tie kiminai, nes dar turejau pravesti zaibiska pazinimo paskaitele kas tie kiminai ir su kuo jie valgomi
Kas del maximiniu phal. tai neturiu prie ko prikibti, man nei vieno pumpuro nera numete, o va is "Karmelitos" parsiveztos nudziovino pumpuru ir gan nemazai, nei vienos geles nebuvo, kuri bent keliu pumpuru nenudziovintu.
Naujute, kaip smagu, kad gelyte pas tave puikiai prigijo
QUOTE(Lorute @ 2009 05 15, 13:22)
Naujute, kaip smagu, kad gelyte pas tave puikiai prigijo