rytine rasa kada pas jus orchidėjų paroda?? stoju į eilę o prie masdevalijų ir katlėjų,tai ''užstrigčiau'' ir dar trys (80 100 405) man ypač patiko na ir grožiais palepinot
Camea,kokia miniuko to oranžinio kaina?? tikiuosi brangus,nes jau ramiai nenusėdžiu
Krissti,o aš manau,kad čia kažkas panašaus pasidžiaugiam,pasiguodžiam.................ir vėl į medžioklę......
QUOTE(jolla42 @ 2009 05 14, 21:01)
na parodau ir aš savo vakarykštį pirkinį
grazu mes dovanai lygiai tokia pirkom
QUOTE(Hottea @ 2009 05 14, 19:44)
As irgi siandien neatsispyriau akcijai Dar viena mano augintine - emiau sia, nes tokios spalvos neturiu dar Ir dar patiko, kad antra ziedastiebi augina, bei daug pumpuru turi Kadangi saknys sveikos, ikisau trasu lazdele ir tikiuosi kaip ir kitoms gelytems patiks
Vau kokia spalva ir karpyti lapeliai Ir as nebuciau atsispyrusi.
QUOTE(Hottea @ 2009 05 14, 20:44)
As irgi siandien neatsispyriau akcijai Dar viena mano augintine - emiau sia, nes tokios spalvos neturiu dar Ir dar patiko, kad antra ziedastiebi augina, bei daug pumpuru turi Kadangi saknys sveikos, ikisau trasu lazdele ir tikiuosi kaip ir kitoms gelytems patiks
Kur ir už kiek? Jau senokai butent tokios spalvos ieskau . Vaje, dabar nakti nemiegosiu, vaidensis pries akis. Cia mano pati mylimiausia spalva
QUOTE(Hottea @ 2009 05 14, 20:44)
kokie lapeliai grazus, dar tokios nemaciusi...
QUOTE(Uogienė @ 2009 05 14, 16:56)
Nenoriu girtis bet visko buna, o buna kad ir nieko
O as tai esamas puoseleju. Pagaliau ryzaus minimarka persodinti. Nes dali ziedkociu jau nukirpau. Saknytes superines, nebuvo net ko karpyt. SKM tikrai nuostabu augala man parveze. Dar karta aciu Ir dar aptikau, kad jis ziedkoti nauja auginasi. Cia tai darbstuolis sitaip zydejo juk.
QUOTE(Krissti_ @ 2009 05 14, 17:50)
Laba diena
na jau sakiau viskas daugiau jokiu orchideju, bet siandien vel neatsilaikiau, prasau atiduodu savo naujokes jusu vertinimui http://public.fotki....s/oranzine.html nuo 57 foto
na jau sakiau viskas daugiau jokiu orchideju, bet siandien vel neatsilaikiau, prasau atiduodu savo naujokes jusu vertinimui http://public.fotki....s/oranzine.html nuo 57 foto
Vat as tokios noriu!!! Kur, po kiek, kaip...Prasau iskloti visa info
QUOTE(Hottea @ 2009 05 14, 21:12)
Oi, kaip smagu, kad patiko Bordavine mano
Kauno "akropolio" "maximoje" uztaikiau per pietus - buvo ka tik atvesta, tai tokiu nematytu buvo visokiu - vos issirinkau Bet rytoj vel leksiu - dbr 18,90
Kauno "akropolio" "maximoje" uztaikiau per pietus - buvo ka tik atvesta, tai tokiu nematytu buvo visokiu - vos issirinkau Bet rytoj vel leksiu - dbr 18,90
o kokiu metu ten veza geles?
QUOTE(puke0 @ 2009 05 14, 20:47)
Sveikos mergaites,as naujoke rasyme,bet senas ligonis Norejau pasidalinti naujienomis apie baze prie onkologinio,nes kazkas zadejo vaziuoti.Siandien buvau ten pirma karta ir gana nusivyliau,nes tikejausi kazko daugiau.Faktiskai nieko perkamo neradau.Rusiu gal ir yra,bet stovis geliu tai baisus .Buvo tamsiai kreminiu phaelenopsiu po 35Lt,kurios as norejau,bet ziedai jau nuvyte,o saknys papuvusios,tai ir nepirkau.Daug nupigintu po 5 Lt,bet ten tai jau visai beveik supuvusios gelytes(cambrios,catlejos,dendrobiai).As manau,kad reikia laukti,kol atvez nauju,nes seip,kaip isluota man pasirode
As zadejau, ryt varysiu, bet dabar tai sunerimau Noriu kreminio-persikinio-abrikosinio tokio phaelenopsio, noriu cambriu visokiu...
QUOTE(muminukas @ 2009 05 14, 08:34)
tikrai, dirba 7-14 h. aišku, bobos gali ir kažkiek anksčiau užsidaryti...
kuo važiuosi? savo mašina?
kuo važiuosi? savo mašina?
vaziavau is pradziu su mikriuku,bet paskui drauge pavezino
dabar prasom prisipazint-kuri isejo nesina glebiu kazkuriu is bulbiniu geliu glebiu? net juokas sueme,beeeeet....pati isejau irgi ne su menkesniu
taigi..nusipirkau du paphilopedium(nuzydeja,bet auginiu daug nauju) po 5lt
ant vazoniko paizduota tokia kaip foto
Oncidium,bebaigianti nuzydeti,bordo su baltu smulkiais ziedeliais
va kazkas tokio 5lt
mazyciu miniuku tamiai fioletavu(10lt)
ir Cattleja,nuzydejus-tad bus siurprizas irgi 5lt
gaila negaliu pafokit,fotikas isvaziavo i Londona
kas liecia pardavejas tos bazes-tai labai nemalonios pasitaike beziurint miniukus uzbaube"Imkit neziurineja,visi vienodi,o tai ziurinesit,aplauzysit ir nepirksit" konkreti "karve" galiu pasakyt,nei kulturos,nei supratimo..labai nepatiko