Labas rytas,
buvau truputuką užsivertusi kitais reikaliukais- anei pas jus nelindau, anei prie savo orchidėjų .
Prieš kelias savaites nušienavau savo didįjį baltą phalenopsį, kuris žydėjo jau penktą kartą pas mane- galvoju- lai pailsi. Vakar žiūriu- vėl naujos šakos dvi kalasi . Labai vaisinga ji pas mane, motina didvyrė tiesiog O juk ir persodinau prieš tai dar, nu galvoju stresiukas , tai pusmetuką tikrai nežydės.
O tas persodintas lavonėlis - ružavoji jau kažkokius spuogus leidžia , tikiuosi , kad ne žiedynstiebius, o šakneles. Matytumėt kokie lapai du belikę- tikri skudurėliai. O aš jai persodindama pasakiau "norėsi gyventi- išgyvensi" . Tai matyt tie užkalbėjimai padeda .
Tiesa, Mikuotuke, laukiu ateinant kavos ir šokolado. , nepamiršau pažadų.
Ai, pasiguosiu, kad orchidėjų parodoj nebuvau- tiksliau buvau privažiavusi, ale diedas pamatęs eilę mašinų apgręžė mašiną ir pareiškė, kad nesidusins 2 val eilėje.
QUOTE(Uogienė @ 2009 05 14, 08:07)
Labas, Vari.
O matai kaip isbujojo geles tavo
Nepergyvenk del tos nuodemes nukirpto ziedstiebio, po kurio laiko gele pailsejusi tau tieeeek prikraus, kad aikciosi
o man idomu, kaip ta laikosi, kur isleido ziedstiebi ir lyg sustojo cia ta gimdymo vadinasi? gal saules truputi gavo ir jau nebestovi vietoje?
Laba
Ta gimdymo ( ) tai iš žiedstiebio nukirpto išleido į šoną ataugą ir dabar ant jos noksta penki pumpurai... tikiuosi, kad gal dar bus bent pora...
O užmigęs žiedstiebis pas ją vis dar miega.. yra simetriškai kitoje pusėje prasikalęs dar žiemos pradžioje žiedstiebio "bubukas" toks ir jis ten ir miega. Ir tikrai matosi, kad ne koks šiaip sau gumbelis ar šaknelė. Toks pusės cm žiedstiebiukas. Tai tikiuosi, kad kai šį kartą nužydės žiedai, nukirpsiu visai žiedstiebį ir tada pailsėjus, gal tas miegantis bubukas pradės augti? Ir rudeniui užaugs?
O kaip tavo vanda? Ir kokias pardavinėjo? Vazose? Nes Šiauliuose tai mačiau ant tokių metalinių stovų kabančias ore.. Bet nenukainotas, per Velykas.
QUOTE(VAri @ 2009 05 14, 07:13)
O kaip tavo vanda? Ir kokias pardavinėjo? Vazose? Nes Šiauliuose tai mačiau ant tokių metalinių stovų kabančias ore.. Bet nenukainotas, per Velykas.
Labai tiketina, kad rudeniop turesi dar gera porcija ziedu gal kaip tik rugseji sulauksi ir dar parodoj sudalyvausit
o vanda MB nukove man, nes as be ratu ji tokia nemaza visai, keramikiniam vazone su skyle sone pirma karta tokia turiu, tai nuo skaitymo akys isvarves tuoj
QUOTE(~Sandrita~ @ 2009 05 13, 21:23)
o mergaites...onkologinio geliu bazes tikrai iki 14val dirba ar maziau?as ryt zadu ten apsilankyti...kad tik speciau ir gal galit tiksliau nupasakot kaip davaziuoti-ne vietine
tikrai, dirba 7-14 h. aišku, bobos gali ir kažkiek anksčiau užsidaryti...
kuo važiuosi? savo mašina?
Sveikos merginos atejau pasirodyti prazydinau pati
masdevalija
phaelenopsis beveik juodas
ir mano virtuves langas siandien
masdevalija
rytine rasa, kokiu groziu pas tave yra
Rytine rasa...
O gal galetum vanda visu ugiu pademonstruoti? nes tik kojos matosi
O gal galetum vanda visu ugiu pademonstruoti? nes tik kojos matosi
QUOTE(rytine rasa @ 2009 05 14, 09:21)
Sveikos merginos atejau pasirodyti prazydinau pati
masdevalija
masdevalija
nu man tas juodas falikas koks grooozis db savo svajoniu sarase turiu tris-persikini,salotini ir juoda is namu islendu retai, nes ne tik geles, bet ir du mazus kleckus auginu bet guodziuosi, kad rasiu juos, dievaz rasiu vakar MB pakabino lentyna, susidejau gelytes graziai, tai nakti akys stacios buvo vis ziurejau ir ziurejau atsimerkus, ir atsidziaugt vaizdu negalejau, tikrai mazna is tos meiles nuprotet nu ir uzkretet mane
Rokinuke, cia tikrai kablys su tom gelem
rytine rasa, ilindau i albuma tavo ir vaizduuu prisiziurejau svente mano akims kaip sekasi tas eksperimentas su vanda moliniam vazone?
rytine rasa, ilindau i albuma tavo ir vaizduuu prisiziurejau svente mano akims kaip sekasi tas eksperimentas su vanda moliniam vazone?
QUOTE(Uogienė @ 2009 05 14, 08:40)
ta vandute nezydi tad kai fotkinau pamirsau ja nuimti ziedus uzdengia kitai nugis sekasi su eksperimentu turim dvi naujas riebias saknis ziuresim toliau kaip bus
QUOTE(rytine rasa @ 2009 05 14, 08:21)
o jo žiedukai labai smulkūs, ania? aš panašios spalvos turiu, tik margesnis toks, daugiau balto
QUOTE(rytine rasa @ 2009 05 14, 09:48)
ta vandute nezydi tad kai fotkinau pamirsau ja nuimti ziedus uzdengia kitai
O albumo grazumas Pasaka kokiu vaizdu ir groziu prisiziurejau