Reiks ir man ryt traukt Deboryte lauk, kad nesupudyciau kiminuose. Gerai, kad Tina pasiziurejo
As dar maximoj prigriebiau ruzavu vazonu specialiai orchems po 7 Lt, jie turi viduj toki paaukstinima per pati viduri ant kurio vazonelis pasideda, o i apacia vandenukas pilasi, kad garuotu. Maniskems labai patinka kai stovi virs vandenuko Ir dar tie vazoneliai tokie plastikiniai, praleidzia ultravioletinius spindulius, taip kad ir sviesos saknytes gaus
QUOTE(~Sandrita~ @ 2009 05 06, 23:11)
tikrai ne, ir netgi tose foto sakyčiau , kur mergaitės įdėjo iš goolės, tikros spalvos prastai matosi, ištikrųjų , ji beveik juodai bordo- gerai išsireiškiau reikia natūroj pamatyt
QUOTE(pabirze @ 2009 05 06, 23:47)
tikrai ne, ir netgi tose foto sakyčiau , kur mergaitės įdėjo iš goolės, tikros spalvos prastai matosi, ištikrųjų , ji beveik juodai bordo- gerai išsireiškiau reikia natūroj pamatyt
mano fotikas prastai fotkina,istikro ji ir yra tamsi tamsi bordo as cia tik siaip uzklausiau maza ka
na va ir as suabejojau kas ten pas mane??????? atrode tokia na sakes, kaip dabar ziedu lauksiu...
raibuoliu turetojos skaiciau kazkuri raset,kad ta ju zemele kalciu pabarstot tai cia kuo ar kokiu jeigu tiksliau? mano daugiaziede,grozis koks ale gal palepint reikia,o knygoj tokio ''pakalcinimo''neradau
raibuoliu turetojos skaiciau kazkuri raset,kad ta ju zemele kalciu pabarstot tai cia kuo ar kokiu jeigu tiksliau? mano daugiaziede,grozis koks ale gal palepint reikia,o knygoj tokio ''pakalcinimo''neradau
[quote=Tina*,2009 05 06, 23:41]
O siaip tesiu medziogle sio grozio (skolinuos forumietes kazkurios nuotraukas):
[attachmentid=176502]
[attachmentid=176503]
Jei kuri pamatysit - suktelkit butinai
Papildyta:
Manau maximoj kada rasi , nes aš tokią pirkau bet senai maximoje
[attachmentid=176502]
[attachmentid=176503]
Papildyta:
Manau maximoj kada rasi , nes aš tokią pirkau bet senai maximoje
QUOTE(Tina* @ 2009 05 06, 21:41)
[attachmentid=176502]
[attachmentid=176503]
[attachmentid=176502]
[attachmentid=176503]
cia schilleriana? ir as laaaaabai noriu ir ieskau jau kuri laika as antra eileje jeigu ka
As tai dar ir minimarko ieskau gal kada i maxima uzves, taipk kad medzioklei dar galo nesimato ne pas viena is musu
QUOTE(Tina* @ 2009 05 06, 22:37)
Lauksim stai tokiu ziedeliu visos
Oi lauksim labai ziedeliu Siame forume is dalyvaujanciu merginu kokios 7 isigijom deboras o gal ir daugiau....
Papildyta:
Vakar vakare maciau Krėvės Rimi (Dainava kur buvo) phalikai nuo 25 Lt nukainuoti iki 10. Nieko ispudingo, balti, ruzavi, keli taskuoti, keletas nuleipusiu, o hypermaximoj nei vienos orches nebuvo.
QUOTE(Uogienė @ 2009 05 07, 09:04)
cia schilleriana? :
Nemanau. Phalaenopsis schilleriana kitokia.
Man panasu i kazkoki misruna su stiuartiana gal tuomet, ar su schilleriana, nes tikrai yra panasumu. Maciau labai graziu hibridu su stiuartiana man nesvarbu koks, kad tik giminingas sitoms butu
QUOTE(Uogienė @ 2009 05 07, 08:55)
Man panasu i kazkoki misruna su stiuartiana gal tuomet, ar su schilleriana, nes tikrai yra panasumu. Maciau labai graziu hibridu su stiuartiana man nesvarbu koks, kad tik giminingas sitoms butu
Taip, cia Schillerianos ir Stuartianos hibridas