QUOTE(mikuotuke @ 2009 05 12, 15:25)
Šilinge, aš dar labai galvoju apie rūšinę laimėtoją - orchidėją. Sakei, ji turi savo istoriją. Ar būtų galima ją sužinoti? ar savininkė nesupyktų, kaip manai?
aš, mat, ne visus pasisakymus forume komentuoju, bet daugelį viduje permąstau, tai apie tą gėlytę galvojau prieš užmiegant šiąnakt... ir kažkaip pripratau jau prie jos (kažin, pavyktų auginti...? )
aš, mat, ne visus pasisakymus forume komentuoju, bet daugelį viduje permąstau, tai apie tą gėlytę galvojau prieš užmiegant šiąnakt... ir kažkaip pripratau jau prie jos (kažin, pavyktų auginti...? )
Istorijos dalis Dar girdėjau plačiau, kaip keletas forumiečių baisėjosi atkeliavusios mažylės būkle ir nežinodami kaip elgtis svajojo kaip kuo greičiau atiduoti savininkei
QUOTE(Lorute @ 2009 05 12, 15:32)
As zinok tiek dziaugiuosi, tiek visiems rodau. Specialiai skaiciavau 5 maniskiu ziedelius prie pat pritrauke, tai baisiai svente man didele Net nepykstu, kad kazka nulauze, uztai kokioj sventej sudalyvavau ir dar visa lietuva mano grazuolytes pamate Oi koks as pagiru puodas Nepykit jei ka
QUOTE(mikuotuke @ 2009 05 12, 15:39)
žinok, aš irgi, buvau iš anksto nusiteikus blogiausiam, tad dėl paleipusių žiedelių nepergyvenu, norėčiau dar ir dar sudalyvauti, ypač, jei ateityje mano cinamonu kvepianti lykastė žydėtų - norisi žmonėms parodyti grožius
ir gal kitąsyk su transportu nebūtų problemos nes dabar labai pagelbėjo organizatorės Jurgitos draugė - ir nuvežė, ir parvežė
Labai labai jai dėkinga esu
ir gal kitąsyk su transportu nebūtų problemos nes dabar labai pagelbėjo organizatorės Jurgitos draugė - ir nuvežė, ir parvežė
Labai labai jai dėkinga esu