Laba naktis...
mano miniukas paprastutis, bet mielas
O su šita nusidėjau....
va toks vienas žiedas likęs
Mano gimdymo phanelopsio pumpurėlis vis žiūriu žiūriu į juos.. tuoj dainuot prieš miegą jiems pradėsiu
Labas rytas - ką tik "Labas rytas" rodė reportažą apie parodą
Labas rytas as irgi paziurejau reportaza ir man pasirode ar is tiesu rode Mikuotukes geltoba su raudonais taskais karvyte
merginos kai ides i archyva lrt laida paziurekit kas nematet rode apie 7.28 val.
merginos kai ides i archyva lrt laida paziurekit kas nematet rode apie 7.28 val.
QUOTE(axara @ 2009 05 12, 00:14)
As nesuprantu ar ji tikrai zaliais ziedais ar cia taip kad nuotraukoj atrodo?
QUOTE(axara @ 2009 05 11, 22:48)
aciu man taip pat ji labai labai o jau pumpureliu skaicius isvis papirko ir negalejau jos atsisakyti, net grizau antrakart i parduotuve ir tada jau nusipirkau
geras nebuvau mačiusi žalios. kurioj pard pirkai?
vakar Aleksoto maximoj buvo šiek tiek naujų atvežta.
-------'
o reportažą ką tik kartojo beje, man ta tokia geltona smulkiais žiedais labai matyta buvo reik albumus pašnipinėti
QUOTE(Krissti_ @ 2009 05 12, 08:22)
is tiesu rode Mikuotukes geltoba su raudonais taskais karvyte
Tai reiskias as uz Mikuotukes orchideja prabalsavau imeskit linka, kai bus archyve laida, aciu
mano palange siryt
mergaites,o ar kas turit oranzini falenopsi? labai idomu kaip jie atrodo
[axara, labai albai graži ri reta tokia tavo žalioji orchidėja. Tikrai ir aš neatsilaikyčiau, jei tokią pamatyčiau kur. Bet ačiui Dievui, dar nemačiau.
QUOTE(rokinuke @ 2009 05 12, 09:56)
Aš turiu oranžinį tokį tamsiai tamsiai, o ne šviesiai
QUOTE(bardot @ 2009 05 12, 09:36)
Aš turiu oranžinį tokį tamsiai tamsiai, o ne šviesiai
taip mergaites, ji tokia ir yra zalsva kaip foto, na ne ryskiai zalia, bet svelniai aciu uz pagyrimus,linkiu ir jums rasti po tokia
bardot, idek foto ir mums pasigrozeti
Tai kad nemoku
QUOTE(Lietuva @ 2009 05 12, 11:18)
[axara, labai albai graži ri reta tokia tavo žalioji orchidėja. Tikrai ir aš neatsilaikyčiau, jei tokią pamatyčiau kur. Bet ačiui Dievui, dar nemačiau.
laba ,aš savają žaliukę ermitaže prieš motinos dieną pirkau,tikrai keletas buvo... rašė kažkuri,kad nauja partija atvežta,kažin kokių grožių yra??? noriu dar vienos žalios arba dviejų visiškai raudonų-buvau aptikusi,bet tik viena buvo... gal šiandien pakeliui prasilėksit per gėlynus?jei pamatytumėt informuokit aš rytoj per gėlynus prasinešiu