Mikuotuke, kaip tavo gelyciu stovis po parodos?
QUOTE(Romans @ 2009 05 11, 09:45)
dėl vazonų Senukuose tikrai yra kaip ir rašė matiniai labai gražūs po 25 lt., siūlyčiau palaukti nuolaidų kaina nukrenta tada po 16 lt., taip pat retai bet tokių pat būna ir Rimi po 16 lt., bei Rimi yra visiškai permatomi gražūs cilindro formos vazonai orchidėjoms kaina panašiai apie 16 lt. tik ne visose būna reikia pasidairyti didesnėse.
QUOTE(Siggy @ 2009 05 11, 11:01)
nežinau tiksliai, kokių vazonų ieškot, bet Aleksoto stiklo fabrike, visai netoli Aleksoto gėlių bazės visokių stiklinių daiktų yra, gal ką prisitaikysit?
Aciu Stiklo fabrikas gera ideja, nepagalvojau. Aciu ir Tinai* su Lorute uz pasiulymus
QUOTE(Siggy @ 2009 05 11, 11:01)
Aš vakar nustebau užsukus į IKI Savanorių pr, ten kur gėlytėm prekiauja prieš kasas bent jau mano akim tai labai gražių orchidėjų ir pasirinkimas na bent nei maximoj tai didesnis žymiai. Gražių miniukų buvo po 22Lt, ir didelių, didžiausia bordo tokia su daug žiedų, lyg 48Lt kainavo. Nukainuotų tai tik ant žemės mačiau be žiedų, bet kiek suprantu tai sveikos, po 8 Lt. padėtos. Tik nežinau, kokios spalvos turi būti... Man tai tie miniukai geltoni su rausvais taškeliais gražūs
sitam skyrely neseniai pradejo normaliai geles nukainuot, o anksciau nukainuodavo iki 16-18 ir stop
Miniuku po 22 tai ten neblogu buna ir dar jie kartais buna istatyti i stikline vazele
medziotojoms Vilniaus Ermitaze yra kelios lentynos svieziu graziu phalenopsiu po 15.99 ar 16.99, nebeatsimenu Siaip nieko labai grazaus, tik daug geltonu vienspalviu ir su roziniais taskuciais, ir keletas tamsiu bordiniu, kitos baltos ir ruzavos. Kam reikia, pirmyn!
O siaip BS ne parodos metu yra orchideja bent viena?
QUOTE(Šilingė @ 2009 05 11, 14:15)
Maciau kad publika uz ta miltonija balsuoja Taip ir galvojau, kad laimes O, kad is rusiniu laimejo toji gelyte, tai labai nustebau As dar matyt nesubrendus tokioms gelems, man sitoji visai nepatiko O phlaenopsis tikrai grazutis, man irgi buvo i aki krites
QUOTE(Tina* @ 2009 05 11, 14:38)
O siaip BS ne parodos metu yra orchideja bent viena?
Yra keletas, šiltnamyje, kur iguanos ir vėžliukai
QUOTE(Lorute @ 2009 05 11, 14:51)
Maciau kad publika uz ta miltonija balsuoja Taip ir galvojau, kad laimes O, kad is rusiniu laimejo toji gelyte, tai labai nustebau As dar matyt nesubrendus tokioms gelems, man sitoji visai nepatiko O phlaenopsis tikrai grazutis, man irgi buvo i aki krites
Lepanthes yra kažkas tokio... Ypač kai dar žinai konkretaus augaliuko istoriją Miniatiūrinė gražialapė, beje, žiedukus praktiškai tik per lupą galima padoriau įsižiūrėti...
Naujienos iš Delfio
Papildyta:
Merginos, kaip ten su jūsų gėlytėmis, nesakykit, kad kas nors negerai Lorute, Mikuotuke?
As tu gyvuneliu taip ir nemaciau zmoniu siaubingai daug buvo.
QUOTE(Šilingė @ 2009 05 11, 15:01)
Merginos, kaip ten su jūsų gėlytėmis, nesakykit, kad kas nors negerai Lorute, Mikuotuke?
Grizusi namo su gelytem biskeli nuliudau Ziedeliu keleta nulauzta, vienos gelytes visi ziedai nuvyte, pradzioj nesupratau kame reikalas, ogi ziuriu ziedstiebis nulauztas, o pati taip prisegta virsuje ir pradzioj nesimate Galvoju gal as pati jas i ten nuvezdama aplauziau, bet dabar nuotraukas ziuriu visos sveikos gyvos, su visais ziedukais, o namie jau be Maise neradau jokiu nuluzusiu atliekeliu, tai pasidariau savo isvada Kaip ten buvo is tikro tai nezinau. Tik prisimenu kaip man atejus atsiimti gelyciu, toks vyrukas moterisku manieru pribeges prie manes sako nepykit jei ka nulauzem As tik sakau negasdinkit, juokaujat turbut Namie pamaciau del ko jis cia taip atsiprase
Ant nieko nepykstu, tik labai liudna
QUOTE(Lorute @ 2009 05 11, 15:25)
Lorute, dabar baisiausiai kalta jaučiuosi Prikalbėjau, kad niekas niekad nenutinka... Bet juk taip ir būdavo Matyt, suveikė masinio srauto ir stumdymosi faktorius - na tikrai pirmą kartą plūdo ŠITOKIOS minios Viską sužiūrėti buvo labai sunku - aišku, tai ne pasiteisinimas. Bet kuriuo atveju - iš manęs tokiu atveju priklauso