visos falenopsių rūšys jūsų dėmesiui
http://images.google...l=h...t=18&um=1
skanaus!
QUOTE(mikuotuke @ 2009 05 10, 14:32)
http://public.fotki....09/orch100.html
http://public.fotki....09/orch129.html (jei neklystu, mano dešinėje, o Lorutės kairėje abi panašias atvežėm)
lorute, mūsų kvietkelius kai kuriuos kartu sustatė matai, draugauja
Ten man atrodo, kad mano paphiopedilumas
Pastebejau, kad visur musu geles salia sustatytos buvo Draugavo, nesipyko
norejau pasiklausti ar oncidiumus laistote tokiu pat rezimu kaip phaleponsius???
QUOTE(Šilingė @ 2009 05 10, 18:42)
Cha chaaa, reiškia, tai jolla42 kalbinau po transparantu Kažkodėl taip ir buvau pamąsčiusi
Fantastika. Pačių rengėjų nuomone, pati geriausia paroda iš visų vykusių. Šaunuoliai, šaunuoliai, šaunuoliai, jau baisu, kaip čia dabar rudenį Vilniuje nepasišiukšlinti Vilnietės, pradėkit nuo dabar jau žiedus ruošti rugsėjo pabaigai
Fantastika. Pačių rengėjų nuomone, pati geriausia paroda iš visų vykusių. Šaunuoliai, šaunuoliai, šaunuoliai, jau baisu, kaip čia dabar rudenį Vilniuje nepasišiukšlinti Vilnietės, pradėkit nuo dabar jau žiedus ruošti rugsėjo pabaigai
malonu susipažinti
ale,kad mano dabar pats žydėjimas,net sulinkę nuo žiedų...jaučiu rudenį atostogaus tai dabar vėl išlaidos???naujas pirkti?? o parduotuvėse dieta...
QUOTE(Lorute @ 2009 05 10, 19:41)
Ten man atrodo, kad mano paphiopedilumas
atidžiau pažiūrėjau - lapeliai raibuolės taškuoti tada tavo, nes mano lygūs, vienspalviai! tavasis irgi pinokis, taip? Tai va, ir sumaišiau
aha, kaip smagu, o su kambrijom tai geriausia, žiūriu parodoj - dvi net raudonos. Jau, sakau, Lorutės bus ir mano kol iš liežuvėlių atskyriau, kieno kuri yra
[quote=I.G.M.,2009 05 10, 18:51]
[quote=jolla42,2009 05 10, 16:22]
I.G.M. -1-2-3-4-5-6-7-8... kas čia neseniai sakė,kad orchidėjos nedomina ir kolekcijos tai jau tikrai nebus??? baisi šita liga,kai jau įtraukia gražiom gėlytėm kolekciją papildei
aciu aciu cia netyciukes specialiai gi neperku
[/quote]
aga priklausomybei dažnai prireikia tik to vieno karto..
Vėl ir vėl ir vėl tai ko dar nematei..........
[quote=jolla42,2009 05 10, 16:22]
I.G.M. -1-2-3-4-5-6-7-8... kas čia neseniai sakė,kad orchidėjos nedomina ir kolekcijos tai jau tikrai nebus??? baisi šita liga,kai jau įtraukia gražiom gėlytėm kolekciją papildei
aciu aciu cia netyciukes specialiai gi neperku
[/quote]
QUOTE(jolla42 @ 2009 05 10, 19:49)
(mamontovas oi, gera citata )
QUOTE(mikuotuke @ 2009 05 10, 20:37)
phal.tetraspis vis erzinatės??????
QUOTE(mikuotuke @ 2009 05 10, 19:46)
atidžiau pažiūrėjau - lapeliai raibuolės taškuoti tada tavo, nes mano lygūs, vienspalviai! tavasis irgi pinokis, taip? Tai va, ir sumaišiau
aha, kaip smagu, o su kambrijom tai geriausia, žiūriu parodoj - dvi net raudonos. Jau, sakau, Lorutės bus ir mano kol iš liežuvėlių atskyriau, kieno kuri yra
Aha, ir mano pinokis
sveikues, stai ir as pasirodau kaip jums pavydziu kad pavyko sudalyvauti parodoje, apziureti man deja su mokslais dubliuojasi, tai niekaip neisejo labai grazios foto is parodos, kaip mergaites zaliaskares??? ar susitikot? ar pabendravot??? kokios nuotaikos?
p.s lorute labai jau grazutis tavo lialius, bet visai i tave nepanasus, turbut tecio genai labai stiprus
p.s lorute labai jau grazutis tavo lialius, bet visai i tave nepanasus, turbut tecio genai labai stiprus
Gal kas nors katlejai iesko nauju namu? arba planuoja ieskoti? Noreciau isbandyti savo jegas su katleja nerandu kazkaip pirkti
arba atkelbekit kas nors mane nuo to noro, kad pvz gyvenime neprazydinsiu as jos, kaprizinga baisiausiai, dar ka nors tokio
arba atkelbekit kas nors mane nuo to noro, kad pvz gyvenime neprazydinsiu as jos, kaprizinga baisiausiai, dar ka nors tokio
QUOTE(Uogienė @ 2009 05 10, 21:27)
Gal kas nors katlejai iesko nauju namu? arba planuoja ieskoti? Noreciau isbandyti savo jegas su katleja nerandu kazkaip pirkti
neatkalbinėsiu aš irgi jų noriu pas mane žydi,o kai kur rasit pasidalinkit info aš irgi pranešiu senukuose mačiau nukankintą,bet 45 lt,o sulaužyta,sutrinta... pagailėjau pinigėlių
jei kam daugiau atliktų,aš jas labai mylėčiau