(orchidariumas, orchidariumas, orchidariumas... kur jį dėčiau.... kaip įtikinti mb... ką čia susukus...orchidariumas... miniatiūros... orchidariumas.....)
geeeeelbėkit
beje, parodoje vieną savo gražuolytę mačiau nuleipusiais žiedais neištvėrė turbūt kelionės, užsiožiavo o kitos tai puikiai laikosi gaaaila, ji daug žiedukų ir pumpurų turėjo (lorute, kaip tavo minimarko didžioji "kopija", kurią bazėj kartu pirkau su tavimi)...
I.G.M. -1-2-3-4-5-6-7-8... kas čia neseniai sakė,kad orchidėjos nedomina ir kolekcijos tai jau tikrai nebus??? baisi šita liga,kai jau įtraukia gražiom gėlytėm kolekciją papildei
mikuotuke,bent merginas palinksminom-tu nematoma,aš po transparantu-skaitė,dairėsi ir šypsojosi...
o balsavimo rezultatai kur bus skelbiami??? tikiuosi sužinosim? O aš jau žinau už kieno grožį balsavau
mikuotuke,gal taip pamėgink? žinoma prieš tai kokią dienelę kitą-dieta brangiausiam.... Man irgi orchidariumas užkliuvo,bet dar ne dabar-bus apie ką svajoti
mikuotuke,bent merginas palinksminom-tu nematoma,aš po transparantu-skaitė,dairėsi ir šypsojosi...
o balsavimo rezultatai kur bus skelbiami??? tikiuosi sužinosim? O aš jau žinau už kieno grožį balsavau
mikuotuke,gal taip pamėgink? žinoma prieš tai kokią dienelę kitą-dieta brangiausiam.... Man irgi orchidariumas užkliuvo,bet dar ne dabar-bus apie ką svajoti
tikrai, kaip žinosim balsavimo rezultatus?
jolla42, neee, tuo nepapirksiu jau ir taip kartas nuo karto pyragais lepinu, kad nezyztų dėl gėlių
beje, apie orchidariumą buvo užsiminta, bet išgirdau tik - ne ne ne ne ne ne ne! To dar betrūko!
jolla42, neee, tuo nepapirksiu jau ir taip kartas nuo karto pyragais lepinu, kad nezyztų dėl gėlių
beje, apie orchidariumą buvo užsiminta, bet išgirdau tik - ne ne ne ne ne ne ne! To dar betrūko!
na kitų būdų viešai gal nesiūlysiu bet kokią silpnąją vietą vistiek jis turi turėt jaunas dar,lengviau įveikiamas
QUOTE(jolla42 @ 2009 05 10, 15:48)
na kitų būdų viešai gal nesiūlysiu bet kokią silpnąją vietą vistiek jis turi turėt jaunas dar,lengviau įveikiamas
(nelabai jaunas, tad sunkiau pasiduoda ) gal kokių minčių. planų kilo po parodos, ko labai labai norėtųsi?
(mačiau, abi iš vienos forumietės griebėm katlėjas na ką, abi auginsim, bandysim)
Cha chaaa, reiškia, tai jolla42 kalbinau po transparantu Kažkodėl taip ir buvau pamąsčiusi
Fantastika. Pačių rengėjų nuomone, pati geriausia paroda iš visų vykusių. Šaunuoliai, šaunuoliai, šaunuoliai, jau baisu, kaip čia dabar rudenį Vilniuje nepasišiukšlinti Vilnietės, pradėkit nuo dabar jau žiedus ruošti rugsėjo pabaigai
Fantastika. Pačių rengėjų nuomone, pati geriausia paroda iš visų vykusių. Šaunuoliai, šaunuoliai, šaunuoliai, jau baisu, kaip čia dabar rudenį Vilniuje nepasišiukšlinti Vilnietės, pradėkit nuo dabar jau žiedus ruošti rugsėjo pabaigai
[quote=jolla42,2009 05 10, 16:22]
I.G.M. -1-2-3-4-5-6-7-8... kas čia neseniai sakė,kad orchidėjos nedomina ir kolekcijos tai jau tikrai nebus??? baisi šita liga,kai jau įtraukia gražiom gėlytėm kolekciją papildei
aciu aciu cia netyciukes specialiai gi neperku
aciu aciu cia netyciukes specialiai gi neperku
QUOTE(Fonda @ 2009 05 10, 10:50)
Nieko niekada aš neslapstau
Matyt cia talentas...aura...ar dar kas nors
QUOTE(I.G.M. @ 2009 05 10, 12:15)
Laaabai mielas sodelis o pirmoji kokia idomi, nesu tokios macius dar
QUOTE(Pieninė @ 2009 05 10, 12:19)
Aciu uz vaizdus
QUOTE(Krissti_ @ 2009 05 10, 13:01)
o pas mane visos persodintos arba pirktos nukainuotos orches pradejo mane dziuginti kraunamais ziedais, leidziamais lapeliais ir saknimis, negaliu atsidziaugti kasdien po pora kartu apciupineti einu
labai dziaugiuosi kad joms pas mane patiko, reikes eiti nufotkinti pumpurelius ir ikelti i albumeli
labai dziaugiuosi kad joms pas mane patiko, reikes eiti nufotkinti pumpurelius ir ikelti i albumeli
geras jausmas
QUOTE(mikuotuke @ 2009 05 10, 13:32)
ech, is kur jus traukiat tas grazuoles
mikuotuke, orchidariumas ir mano svajonese...
siandien uzsiveisiau darziuka balkone, o jau laimes pilnos kelnes
QUOTE(Uogienė @ 2009 05 10, 19:19)
kaip faina
as tai ant palanges auginau visokias darzoves, dabar jau isveziau i kaima liko namie tik dekoratyriniai pomidorai, tai ziuresiu ar bus kas is ju, nes auginsiu kaip gele vazone
mano orches dabar nuprasuto dziusta duse,po to bus foto sesija
QUOTE(Uogienė @ 2009 05 10, 19:19)
ech, is kur jus traukiat tas grazuoles
mikuotuke, orchidariumas ir mano svajonese...
siandien uzsiveisiau darziuka balkone, o jau laimes pilnos kelnes
naaa, pvz sedirėją iš skm užsisakiau o kitas sumedžioju
(ooo, taip, daržas balkone ir pas mane yra, kol kas daug daugiau laiko nei orchidėjos užima)
QUOTE(mikuotuke @ 2009 05 10, 17:39)
(nelabai jaunas, tad sunkiau pasiduoda ) gal kokių minčių. planų kilo po parodos, ko labai labai norėtųsi?
(mačiau, abi iš vienos forumietės griebėm katlėjas na ką, abi auginsim, bandysim)
na tikėjausi masdevaliją pamatyti,bet nemačiau??? o katlėją perleidau kitai norėtojai,ji pirmiau parašė... aš vieną jau turiu,taip pat iš mūsiškių nugriebiau ,labai gražiai auga,šaknys gražios,atžalėles leidžia...dabar dar ir pražydus-raudonais žiedukais Tai vat katlėjų dar noriu,jų tokių gražučių yra... o parodoj užstrigo vandos ir miltonija(įtariu lorutės),dar vis svajoju O rudenį vilniuj paroda bus??