jau nelyja
nu nelyja sniorinsimi paroda
Gal jau yra kokiu atsiliepimu is parodos? Mes irgi po poros valandziuku ten busim, bet idomu butu isgirst mergaiciu atsiliepimus
Niu va mes is parodos jau, oras fantastiskas labai fainai pasivaiksciojom, tik gaila kad iki orchideju nedaejom , beprotiskai daug zmoniu, o mes su mazu leliuku tai isvis tik iejom iki sanpauliju ir apsisukom atgal nes ziauru o dar kokiu bobu piktu sutikom niu bet nesvarbu labai labai gera laika apturejom su seimyna
laimei, aš pirmą val. dienos jau sukau iš parodos, o prie kasų - ilgiausios eilės! iki tol gerokai ramiau buvo ir įmanoma matyti grožius labiausiai įspūdį miniatiūrinės orchidėjos paliko labai jų norėčiau
o štai, nepatikėsit, be laimikių grįžau!
kokie įspūdžiai, mergaitės
Na as ir jau po parodos Labai daug geru emociju sukilo Zmoniu gausybe, bet aisku as pasinaudojau tuo, kad daug mano gelyciu dalyvauja ir visur be eiles lindau Grozis neapsakytas, veliau nuotraukyciu siek tiek ikelsiu
As tik rytoj vaziuosiu, tai tikiuosi zmoniu kiek maziau bus. Tai ar vyksta ten orchideju prekyba? Ar galima isigyti kokiu rusiniu groziu?
QUOTE(rosee @ 2009 05 09, 14:08)
Mokysiuos susigyventi su miltonijomis, kažkas rašė, kad nlb jos nori namuose pražysti, bet toks grožis
Tarp phalikiukų turiu netyčiukę miltoniukę. Jaunutė, mažutė, gležnutė. Pamačius jūsų gėlytę dirstelėjau ir į savąją. Nepatikėjau... Du mažučiai pumpurėliai Gal matysis?
laba diena.... ir mes su leliuku, kaip ir žadėjom, nuvažiavom apie vidurdienį-13 h, tai pamatę eilę net iš mašinos jo neėmėm... ryt gal dar prasuksim, nors visai kiti planai ir į kitą pusę, tai net ir nežinau, ar pavyks.
belieka laukti fotoreportažo ir tikėtis, kad paroda ne paskutinė, bet jau kas dveji metai vyks, o tada galėsiu rauti viena, be jokių papinukų
belieka laukti fotoreportažo ir tikėtis, kad paroda ne paskutinė, bet jau kas dveji metai vyks, o tada galėsiu rauti viena, be jokių papinukų
QUOTE(Tina* @ 2009 05 09, 00:47)
kodel as nemaciau tada
Buvo darzoviu skyriuje (pramones maximoje 2jose vietose orches isdeliototos) siandien buvau tai graziu sveiku dendrobiu baltu uzvesta po 50 Lt ir oncidiumu geltonu graziu, lygiais gumbais po 30 Lt
QUOTE(as_rutak @ 2009 05 09, 17:12)
Niu va mes is parodos jau, oras fantastiskas labai fainai pasivaiksciojom, tik gaila kad iki orchideju nedaejom , beprotiskai daug zmoniu, o mes su mazu leliuku tai isvis tik iejom iki sanpauliju ir apsisukom atgal nes ziauru o dar kokiu bobu piktu sutikom niu bet nesvarbu labai labai gera laika apturejom su seimyna
Zmoniu tikrai beprotiskai daug buvo. Su leliukais ten nuvaziavus tik vargas butu ir karsta ziauriai ir zmoniu daugybe.
QUOTE(mikuotuke @ 2009 05 09, 17:30)
laimei, aš pirmą val. dienos jau sukau iš parodos, o prie kasų - ilgiausios eilės! iki tol gerokai ramiau buvo ir įmanoma matyti grožius labiausiai įspūdį miniatiūrinės orchidėjos paliko labai jų norėčiau
O as tik apie puse dvieju parodoj buvau, isvaziavau puse penkiu tai prie kasu ilgiausios eiles dar buvo tai kol visi apziurejo geles tikriausiai iki kokiu septyniu paroda uzsitese Beje, prie "turgelio" kur pardavinejo orches buvo pakabintas uzrasas "ieskoma Mikuotuke" Labai daug ispudziu is parodos. Labiausiai esu suzaveta ir niekaip is galvos neiseina matytos rusines mini orchidejos, kurios buvo orchidariume. Ten tiek ju daug ir ivairiu, tik gaila, kad ne visos zydincios. Viena isvis lapu neaugina tik saknis ir ziedus, kitos orches ziedus tik per padidinama stikla galima pamatyti, kuris ir buvo padetas tam tikslui Zodziu tuo miniuku orchidariumu esu beprotiskai suzaveta.
QUOTE(Pandora @ 2009 05 09, 18:53)
As tik rytoj vaziuosiu, tai tikiuosi zmoniu kiek maziau bus. Tai ar vyksta ten orchideju prekyba? Ar galima isigyti kokiu rusiniu groziu?
Buvo kelios rusines vandos siandien, raibuoles po 30 ir juoda uz 60, bet visos geles nezydincios, tik raibuoles kelios su pumpurais. Cia 'turgelyje" ieinant i paroda. O siaip dar buvo pacioj parodos ekspozicijoj parduodamu. Prie kuriu nera numeriuku tos parduodamos. Labai grazi vanda buvo. Saknys mazdaug 1,5 m. ilgio nukare, kaina 150 Lt, bet jau buvo rezervuota.