Siandien buvau uzsukusi pasmalsauti kaip ruosiasi musu gelytes parodai, tai graziai taip delioja, numeriukus smeigia joms. Labai laukiu rytojaus Praeita nakti net sapnavau ta paroda
QUOTE(Lorute @ 2009 05 08, 20:39)
Siandien buvau uzsukusi pasmalsauti kaip ruosiasi musu gelytes parodai, tai graziai taip delioja, numeriukus smeigia joms. Labai laukiu rytojaus Praeita nakti net sapnavau ta paroda
kaip miela!
ei, tikiuosi, vardų nesimato? kažkaip labai norisi sąžiningo balsavimo, kad nežinotų niekas kieko kur gėlytė
QUOTE(mikuotuke @ 2009 05 08, 20:41)
kaip miela!
ei, tikiuosi, vardų nesimato? kažkaip labai norisi sąžiningo balsavimo, kad nežinotų niekas kieko kur gėlytė
Kas labai nores pamatyt varda tai pamatys. Siaip nelabai as iziurejau kaip ten su tais vardais, nes ta parodos oranzerija uzdaryta, delioja ten tas gelytes visaip, tik per stikla paziopsojom su MB Vaizdas pasakiskas
QUOTE(Lorute @ 2009 05 08, 20:45)
Kas labai nores pamatyt varda tai pamatys. Siaip nelabai as iziurejau kaip ten su tais vardais, nes ta parodos oranzerija uzdaryta, delioja ten tas gelytes visaip, tik per stikla paziopsojom su MB Vaizdas pasakiskas
tai tegu nežiūri tada kaip miela, oi fotkinsiu rytoj
QUOTE(mikuotuke @ 2009 05 08, 19:48)
fotkinkit, jus tik fotkinkit, po to bus norinciu pamatyti na o as tai foto gal rytoj ikelsiu, kadangi siandien jau su blicu tektu fotkinti, tai gali ne tokia pasirodyti kokia yra isties
manau fotkių ir plepėjimo ilgam užteks o dar ir balsuosim??būsiu praleidusi...
QUOTE(mikuotuke @ 2009 05 08, 18:34)
jolla42, gal chaki spalvos kažką arba žaliai nagus galima nusilakuoti
siggy, geras grobis, tai iškart trauk iš vazonų, kad būtų matyti, kas ten su šaknimis
siggy, geras grobis, tai iškart trauk iš vazonų, kad būtų matyti, kas ten su šaknimis
nu šiandien palaistau visas, ir sekmadienį sodinsiu, skaičiau, kad porą dienų prieš persodinimą reikia gausiai palieti? Jei ne, sakykit, eisiu iškarto persodint
QUOTE(jolla42 @ 2009 05 08, 19:22)
na nerandu jokio žalio užrišimo į parduotuvę iš principo neinu rytojui taupau... galų gale varlę kokią pasigausiu kur pamatysit,ten aš .....
niu as jau cia siuliau maximos maisiukus
Papildyta:
QUOTE(Lorute @ 2009 05 08, 20:27)
Siandien uzsukau i Savanoriu maxima, o jau grazuoliu privezta po 24,99 Viena apsikabinus stovejau, MB galva purte, kad nebepirks jau man. Tada priejo vaikinukas ir paprase, kad padeciau isrinkti gera orchideja dovanu naujai mamytei, tai ta saviske ir atidaviau Na svarbiausiai, kad namucius ji rado, ale tokia nuostabi ji buvo. Maciau akropoly tokia pati tik maziau ziedeliu, kainavo 40 Lt. Kazkaip idomiai pas juos ta kainu politika. O kaskadines baltas orches vel po 50 lt pardavineja visai be ziedu.
niu bet koki gera darbeli padarei saunuole, kaip dziaugsis jauna mamyte
Papildyta:
QUOTE(mikuotuke @ 2009 05 08, 20:48)
niu mes irgi fotika pasiruose, MB irgi labai usikretes sita liga tai laukiam nesulaukiam rydienos
Ką tik iš Kauno Megos Rimi grįžau su falenopsiu už 9,99Lt . Dar likę apie 20 vnt.: beveik visos be žiedų, kelios baltos su keliais žiedeliais. Būklė šaknų patenkinama. P.S. yra dvejose vietose.
Esu nusidėjus
Esu nusidėjus...
Esu labai nusidėjus......
pajamiau falenopsį iš Panoramos Rimi už 9.99
nu sugundė stebuklinga kaina
Nu tikiuosi, kad greitai baigsis tos akcijos.. Jau kiek kartų pavyko atsilaikyti, bet va... nuo rudens iki šiol gyveno viena phanelopsis ant palangės ir gerai buvo.. O dabar jau keturios Kaktusą reiks ištremt jeigu dar kas atsiras.. O palangę kol kas turiu tik vieną. Ir taip jau mamos dienos proga vieną tokiu būdu pas mamą apgyvendinau - tipo dovana..
Kaip pavydžiu visoms kas važiuos į parodą Jau buvau radus beveik kompaniją. Ir viskas... nebėr - mano kompanija referatus rašys.
žvengiau skaitydama. Gruodį ir aš taip jaučiausi. O dabar tai įsivaizduoju, kad laisveni drabužiai šio sezono paskutinis mados klyksmas
Esu nusidėjus...
Esu labai nusidėjus......
pajamiau falenopsį iš Panoramos Rimi už 9.99
nu sugundė stebuklinga kaina
Nu tikiuosi, kad greitai baigsis tos akcijos.. Jau kiek kartų pavyko atsilaikyti, bet va... nuo rudens iki šiol gyveno viena phanelopsis ant palangės ir gerai buvo.. O dabar jau keturios Kaktusą reiks ištremt jeigu dar kas atsiras.. O palangę kol kas turiu tik vieną. Ir taip jau mamos dienos proga vieną tokiu būdu pas mamą apgyvendinau - tipo dovana..
Kaip pavydžiu visoms kas važiuos į parodą Jau buvau radus beveik kompaniją. Ir viskas... nebėr - mano kompanija referatus rašys.
QUOTE(muminukas @ 2009 05 08, 14:27)
aš tikriausiai priminsiu turistą z Varšavy žiauriai bijau pieno barus peršalti, todėl tokį šiltą languotą mb drabužį velkuosi (na, nebent ryt bus super šilta, bet šiandien tai su juo buvau), kuris man yra didokas. į savo jokius džinsus netelpu, tai tenka rinktis laisvalaikio kelnes (išeiginius treningus) ir kedus - juk su bateliais neisi žodžiu, jei turistas - tai aš
žvengiau skaitydama. Gruodį ir aš taip jaučiausi. O dabar tai įsivaizduoju, kad laisveni drabužiai šio sezono paskutinis mados klyksmas