supratau,kad pasimatymas-žaliaskarių pieno bare????
tai gal nurodykit,kur man bazę rasti arčiau botanikos sodo,nes MB sako,kad onkologinis laaabai nepakeliui...bijau,kad nespėsiu... Kaune retokai būnam,megą ir Prisikėlimo bažnyčią žinau....
Mes tai i pabaiga parodos tik pasirodysim, po pietu miegelio Nieko zalio neturim, tai busim zaliai apake nuo orchideju grozio
eisiu dukros spintoj kuistis,žalumynų ieškot... jei nerasiu,ant kaktos ''zelionka''tašką užsipiešiu... ,jei ir tos nerasiu,tai kokį žalumyną prigriebsiu
oi kiek gerų emocijų laukia
oi kiek gerų emocijų laukia
QUOTE(Lorute @ 2009 05 08, 14:59)
Mes tai i pabaiga parodos tik pasirodysim, po pietu miegelio Nieko zalio neturim, tai busim zaliai apake nuo orchideju grozio
tai db gi maximos maisiukai zali buna
Sveikos merginos. Ar priimsit į orchidėjų mylėtojų klubą?
Mūsų šeimynėlė irgi ryt važiuos į botanikos sodą. Tik nesupratau kokios ten bazės yra ir kur jos? Nors pati Kaunietė esu
Mūsų šeimynėlė irgi ryt važiuos į botanikos sodą. Tik nesupratau kokios ten bazės yra ir kur jos? Nors pati Kaunietė esu
QUOTE(as_rutak @ 2009 05 08, 16:20)
tiksliai tris prigriebsiu
Sveikutės,
gal ir žinot, Aleksoto maximoj bazėj pakainavo orchidėjų - trys vandos lyg po 20Lt stovi, bet kai prisiskaičiau pas jus kad labai lepios, tai pabijojau dar pirkti, tikiuosi nupirks kokia mergaitė, kuri jas atgaivins. Labai prabėgdama pažiūrėjau, lyg dvi violetinės, viena balta graži Po tophanelopsiai elegant cascade kainave po 99.99, dabar 19,99 balti, nu bent jau šviesūs ir dar tokie ant etiketės parašyta fanelopsis kuukingpad potis nu žodžiu baltas, didelis, su dviem žiedstiebiais kainavę po 69,99 - po 19 dabar
aš tai visai pradinukė, patyrus akis gal ir daugiau gerio ten pastebės, bet nukainuotų lyg tiek dabar nors ir kitas manau neužilgo nukainuos, nebekaip jau atrodo
anytos persodinau, gyvybę rodo orchidėja, nors šaknys žiauriai nupudytos buvo, iš pilno vazono šaknų tik dvi sveikos belikę tai pabandysiu ir šias gaivint užsikrėčiau, jūsų temas skaitydama
gal ir žinot, Aleksoto maximoj bazėj pakainavo orchidėjų - trys vandos lyg po 20Lt stovi, bet kai prisiskaičiau pas jus kad labai lepios, tai pabijojau dar pirkti, tikiuosi nupirks kokia mergaitė, kuri jas atgaivins. Labai prabėgdama pažiūrėjau, lyg dvi violetinės, viena balta graži Po tophanelopsiai elegant cascade kainave po 99.99, dabar 19,99 balti, nu bent jau šviesūs ir dar tokie ant etiketės parašyta fanelopsis kuukingpad potis nu žodžiu baltas, didelis, su dviem žiedstiebiais kainavę po 69,99 - po 19 dabar
aš tai visai pradinukė, patyrus akis gal ir daugiau gerio ten pastebės, bet nukainuotų lyg tiek dabar nors ir kitas manau neužilgo nukainuos, nebekaip jau atrodo
anytos persodinau, gyvybę rodo orchidėja, nors šaknys žiauriai nupudytos buvo, iš pilno vazono šaknų tik dvi sveikos belikę tai pabandysiu ir šias gaivint užsikrėčiau, jūsų temas skaitydama
QUOTE(Venus @ 2009 05 08, 16:41)
Sveikos merginos. Ar priimsit į orchidėjų mylėtojų klubą?
kuo daugiau tuo geriau aš čia apie gėlių bazes klausinėju.... pavadinimus įsiminiau,o va kur
dar norėjau paklausti, o sekmadienį paroda veiks? Nes ryt vaiko gimtadienis, o taip noriu nulėkti
QUOTE(Pandora @ 2009 05 08, 16:54)
Mole maciau labai idomiu geltonu taskuotu falenopsiu Su karpytais ziedlapiais. Panasus i toki. Ir siaip labai graziu ir gero stovio orchideju buvo.
Dabar i Hiperi vaziuosiu. Gal sau ka rasiu
Dabar i Hiperi vaziuosiu. Gal sau ka rasiu
o tas molas tai kur?? laukiu ką dar pamatysit,pasidalinkit info
ir kainytes gal??
QUOTE(Siggy @ 2009 05 08, 16:06)
dar norėjau paklausti, o sekmadienį paroda veiks? Nes ryt vaiko gimtadienis, o taip noriu nulėkti
Pardoda 2 diena vyks sestadieni ir sekmadieni