Dekui mikuotuke, bet ten dar i daug man kylanciu klausimu neatsakyta.
Aciu Silinge, kaip gerai kai jus mergaites cia esate, tai daugiau minciu pasvarstymams yra Ir patarimai super
wow koks grozis!!!
QUOTE(Lorute @ 2009 05 08, 11:30)
wow koks grozis!!!
cia is aleksoto maksimos. atseit, nuo vieno beibio nusipirkau bet ji tokia smulkiaziede.
tesiu pasimaivyma:
cia nauji violetines pumpurai. vieni nuzydi, o kiti auga
didzioji balta nuzydejo, bet panasu, kad su jos kupstu geri dalykai vyksta
ir siaip baltoji vel zydes
o sita mano kitas beibis "padovanojo". jau su 30 proc nuolaida is maksima bazes
Labai grazios gelytes, nu bet ta kur albume taskuota yra tai is vis fantastika Negaliu atsiziuret
muminuk na ir groziu cia prirodei
QUOTE(Lorute @ 2009 05 08, 11:50)
Labai grazios gelytes, nu bet ta kur albume taskuota yra tai is vis fantastika Negaliu atsiziuret
tos taškuotos lapas pagelto
----------
muminukas gražių kvietkelių parodė o tas lapelis gal natūraliai paseno ,aš tokius tik pašalinu...jei daugiau bėdų nematyti.... kai visos ''pumpuruotės'' pražys vėl foto būtų gerai parodyti...
Papildyta:
aš irgi noriu informacijos ta tema.... manau čia mus tyčia nežinioj laiko,kad tų ''seilių''daugiau prisirinktų.........
Papildyta:
QUOTE(rosee @ 2009 05 08, 14:35)
Tai kas man pasakys, ar bus galima toje parodoje patikusį augaliuką nusipirkt ir ar bus tilandsijų, kiminų ir kt. ar tik "seilę pavarvinti" susirinksime?
aš irgi noriu informacijos ta tema.... manau čia mus tyčia nežinioj laiko,kad tų ''seilių''daugiau prisirinktų.........
QUOTE(rosee @ 2009 05 08, 13:35)
Tai kas man pasakys, ar bus galima toje parodoje patikusį augaliuką nusipirkt ir ar bus tilandsijų, kiminų ir kt. ar tik "seilę pavarvinti" susirinksime?
QUOTE(jolla42 @ 2009 05 08, 13:43)
muminukas gražių kvietkelių parodė o tas lapelis gal natūraliai paseno ,aš tokius tik pašalinu...jei daugiau bėdų nematyti.... kai visos ''pumpuruotės'' pražys vėl foto būtų gerai parodyti...
Papildyta:
Papildyta:
rosee, žmogučių, parduodančių orchidėjas bus, net iš forumiečių tik kai kurių rūšių. O dėl kitų prekių orchidėjoms, nežinau
(labai labai gražios Erlicko eilės paraše, tiesiog įkrito į širdį! gal būtų galima sužinoti, iš kokio rinkinio, knygos jos? Nes neįprasta tai matyti Erlicko kūryboje)
jolla42, kada mes susitinkam? Gal suplanuotas konkretus atvykimo laikas?
mes ryt planuojam tarp maitinimų atlėkti, galbūt apie vidurdienį. jei pamatysit su mažuliuku mažulėliu, tikriausiai tai būsiu aš
QUOTE(muminukas @ 2009 05 08, 14:15)
mes ryt planuojam tarp maitinimų atlėkti, galbūt apie vidurdienį. jei pamatysit su mažuliuku mažulėliu, tikriausiai tai būsiu aš
kaip smagu pamėginsiu pakalbinti, tik bijau, kad prieisiu, draugiškai paklausiu: forumo muminukas? Ir gausiu gerą atkirtį nes kažką kitą pašnekinsiu galėtume kokį žalią akcentą susigalvoti, kad truputį atpažintume vienos kitas bet kaip jau norit man būtų smagu forumietes čia pamatyti
pati irgi apie vidurdienį planuoju, man tai geriausias laikas