:4u
Labukas visiems
Vėl rugsėjis, vėl nauja pradžia , gerai kad vasara mus lepino tikrai geru oru
Kas naujo mūsų temelės gyventojų pasaulėliuose
Vėl rugsėjis, vėl nauja pradžia , gerai kad vasara mus lepino tikrai geru oru
Kas naujo mūsų temelės gyventojų pasaulėliuose
Labas, Gabred, smagumas, kad radai mūsų užmirštą temelę.
Man rodos reikia pradėt nuo to, kad reikėtų meetą pasidaryt, o tai greit viena kitos gatvėj nebeatpažinsim.
P.S. kada tau šokiai prasideda?
Man rodos reikia pradėt nuo to, kad reikėtų meetą pasidaryt, o tai greit viena kitos gatvėj nebeatpažinsim.
Laba ryta.
Net nustebau pamacius tema vel gyva
Meetas butu gerai
Net nustebau pamacius tema vel gyva
Meetas butu gerai
QUOTE(jolka1224 @ 2010 09 01, 22:41)
Labukas
Šokiai prasideda rugsėjo 6d. 18val. kviečiu ir tave prisijungti
O dėl meeto tai aš tikrai UŽ , tik nežinau kaip čia su visom viską susiderinti , o ir oras jau nebe vasariškas , jei ką tai mano tel numeris nepasikeitęs
sveikutes
o mane sudomino kokie cia tie sokiai? vis noreciau kazkur pajudet... bet aisku ten vaikuciu atsivest negalima.... nes man tame didziausia ir problema, kad neturiu kur palikt...
o mane sudomino kokie cia tie sokiai? vis noreciau kazkur pajudet... bet aisku ten vaikuciu atsivest negalima.... nes man tame didziausia ir problema, kad neturiu kur palikt...
QUOTE(romanciuke @ 2010 09 05, 15:43)
o mane sudomino kokie cia tie sokiai?
Labas
na trepsim mes jau trečią sezoną, tik šokiai tuom ir geri, kad nereikia partnerio ieškotis , šokam mes ne porose. O kad aiškiau būtų gali pasižiūrėti youtub'e, įvedus "linedance" tikrai rasi nemažai informacijos
Beje, naujos grupės vadovė fiziškai nebepajėgtų mokinti, o prisijungti prie mūsų manau nebūtų lengva , nors mėginti tikrai galima
su motinos diena mielos mamytes
Galetu ir atsigaut