Įkraunama...
Įkraunama...

Skuodo mamos renkasi čia :)

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif :4u
Atsakyti
QUOTE(kirsenkiene @ 2010 05 24, 21:57)
4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  :4u

Labas. 4u.gif
As taves niekaip nerandu ax.gif
Atsakyti
Labukas visiems 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Vėl rugsėjis, vėl nauja pradžia rolleyes.gif , gerai kad vasara mus lepino tikrai geru oru thumbup.gif

Kas naujo mūsų temelės gyventojų pasaulėliuose mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
Labas, Gabred, smagumas, kad radai mūsų užmirštą temelę.
Man rodos reikia pradėt nuo to, kad reikėtų meetą pasidaryt, o tai greit viena kitos gatvėj nebeatpažinsim.

P.S. kada tau šokiai prasideda?
Atsakyti
Laba ryta.
Net nustebau pamacius tema vel gyva biggrin.gif
Meetas butu gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolka1224 @ 2010 09 01, 22:41)
P.S. kada tau šokiai prasideda?

Labukas 4u.gif
Šokiai prasideda rugsėjo 6d. 18val. kviečiu ir tave prisijungti mirksiukas.gif

O dėl meeto tai aš tikrai UŽ drinks_cheers.gif thumbup.gif , tik nežinau kaip čia su visom viską susiderinti g.gif , o ir oras jau nebe vasariškas rolleyes.gif , jei ką tai mano tel numeris nepasikeitęs ax.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif
o mane sudomino kokie cia tie sokiai? smile.gif vis noreciau kazkur pajudet... bet aisku ten vaikuciu atsivest negalima.... nes man tame didziausia ir problema, kad neturiu kur palikt... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(romanciuke @ 2010 09 05, 15:43)
o mane sudomino kokie cia tie sokiai? smile.gif

Labas 4u.gif
na trepsim mes jau trečią sezoną, tik šokiai tuom ir geri, kad nereikia partnerio ieškotis ax.gif , šokam mes ne porose. O kad aiškiau būtų gali pasižiūrėti youtub'e, įvedus "linedance" tikrai rasi nemažai informacijos mirksiukas.gif
Beje, naujos grupės vadovė fiziškai nebepajėgtų mokinti, o prisijungti prie mūsų manau nebūtų lengva g.gif , nors mėginti tikrai galima mirksiukas.gif
Atsakyti
su motinos diena mielos mamytes
user posted image
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akwariuma @ 2011 05 02, 15:06)

Apmirus musu temele smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Galetu ir atsigaut bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti