Sveikos mamytes, as ne is skuodo, bet sakau gal cia kartais lankosi mamyte, su kuria mokinomes klaipedoi kartu, musu vaikai yra bendravardziai , be to ji laukesi sekancio vaikelio mazdaug 2004 metais jei kartais atsirastum rasyk man i az sorry jei kas dar turi kokiu minciu kaip galeciau surasti, arba gal kas galetu man padeti surasti , parasykit man aciu
Labukas mamytės ir mamuliukai , oi kaip seniai aš čia bebuvau
Tai kaip jūs gyvuojat, gal jau pusė mūsų iš Lietuvos išsilakstėt
Tai kaip jūs gyvuojat, gal jau pusė mūsų iš Lietuvos išsilakstėt
Laba
gabred, kodėl galvoji, kad išsilakstėm iš LT? Nors kartais tikrai norėtus lėkt kuo toliau...
Kaip gyvuoja Gabrieliukas?
gabred, kodėl galvoji, kad išsilakstėm iš LT? Nors kartais tikrai norėtus lėkt kuo toliau...
Kaip gyvuoja Gabrieliukas?
Sveikutes O, dar Skuode gyvybes yra... kur dingo visos pleputes? po kitas temas issilakstet?
Yra yra gyvų, tik saulės stoka ko gero veikia ir visos tokios tingios pasidarė, kad nebeplepa
Labas.
Kaip begyvuojat?Kaip sveikatos?
Musu tai nekokios. Net nebezinau ka daryt..... Kturios dienos darzely ir kelios savaites namuos Dabar evelina tik nuo antradienio pradejo eit, siandien skambina is darzelio kad vemia ir tampos turi... Turbut acetonas sukilo. Issitirt negalim, nesisina jjinai man nors tu ka Bet vakar sulciu gere, ir varskyte valge...Tai itariu kad tikrai tas gali but. Gavom vaistu, ziuresim kas cia kaip bus toliau
Musu tai nekokios. Net nebezinau ka daryt..... Kturios dienos darzely ir kelios savaites namuos Dabar evelina tik nuo antradienio pradejo eit, siandien skambina is darzelio kad vemia ir tampos turi... Turbut acetonas sukilo. Issitirt negalim, nesisina jjinai man nors tu ka Bet vakar sulciu gere, ir varskyte valge...Tai itariu kad tikrai tas gali but. Gavom vaistu, ziuresim kas cia kaip bus toliau
QUOTE(bumbasi @ 2010 04 09, 14:55)
Labas.
Vargšytės Na duok daug daug skysčių, gal tą rehidroną gertų Linkiu, kad neprireiktų lašinių
Tai maniškis ir namie ir gydytoja bent tris savaites sakė reik bandyt išbūt sveikiems, tai be gegužės nebekeliausim į darželį Auklėtoja sakė, kad taviškis ir maniškis silpniausi prieš ligas, belieka tikėtis, kad rudenį jau būsim stipresni Beje į kurią grupę kitąmet Evelina keliaus
QUOTE(Meila @ 2010 04 09, 18:59)
Vargšytės Na duok daug daug skysčių, gal tą rehidroną gertų Linkiu, kad neprireiktų lašinių
Tai maniškis ir namie ir gydytoja bent tris savaites sakė reik bandyt išbūt sveikiems, tai be gegužės nebekeliausim į darželį Auklėtoja sakė, kad taviškis ir maniškis silpniausi prieš ligas, belieka tikėtis, kad rudenį jau būsim stipresni Beje į kurią grupę kitąmet Evelina keliaus
Bandau duot po truputi gert daznai. Jau penkta karta veme.. Mn rodos ar nebus apsinuodijus nuo tu sulciu
Pas peledziukus keliausim....Bent jau ten perrase...
Mano kasakui vel morcius...Ein kniaukdamas ir murkuodamas visa diena.laukia ir bemiege naktis.reik kita savaite butinai iskastruot...
QUOTE(bumbasi @ 2010 04 09, 21:04)
Bandau duot po truputi gert daznai. Jau penkta karta veme.. Mn rodos ar nebus apsinuodijus nuo tu sulciu
Mano kasakui vel morcius...Ein kniaukdamas ir murkuodamas visa diena.laukia ir bemiege naktis.reik kita savaite butinai iskastruot...
Kaip naktelė praėjo Tikiuosi nebevėmėt
Tai susitiks mūsų padaužos
Parodyk savo katinuką
QUOTE(Meila @ 2010 04 10, 08:09)
Kaip naktelė praėjo Tikiuosi nebevėmėt
Parodyk savo katinuką
Parodyk savo katinuką
Evelinai dukart tempa nakti musiau.dabar dar irgi yra virs 38... Bet neveme dar... Grauzia dziuveselius ir barankas .Dieta merginai
Tik kasakas nakti zadino, tai mauke, tai su nosim per veida kuteno, vienzo -glostyk ji...
Va mano pabaisiukstis..
QUOTE(bumbasi @ 2010 04 10, 10:09)
Evelinai dukart tempa nakti musiau.dabar dar irgi yra virs 38... Bet neveme dar... Grauzia dziuveselius ir barankas .Dieta merginai
Tik kasakas nakti zadino, tai mauke, tai su nosim per veida kuteno, vienzo -glostyk ji...
Va mano pabaisiukstis..
Va mano pabaisiukstis..
Labas,
Sveikateles Evelinai
O katinukas koks fainas
Maniske tai snargliuojas jau antra savaite, bet daugiau nieko, gerai, kad dabar atostogos tai gal isgis.
sveikos merginos vis skaitineju, bet nedrystu i jusu rata nu belekokiom kalbom listi o dabar iskilo klausimukas,gal kuri zinot ir galit atsakyt...liktai, zinoma jei neklystu,esat kazkuri kuri dirbat darbo birzoj... kaip ten yra su istojimu ir nuo ko priklauso,kad vienus siuncia mokytis i kursus o kitu ne?i ka yra atsizvelgiama?aciu is anksto