Įkraunama...
Įkraunama...

Skuodo mamos renkasi čia :)

QUOTE(Catty @ 2009 12 23, 14:22)
Jus pas Mazeikienes a, ne? Jinai man labai keista, jei nepaklausi tai nieko ir nepasakys doh.gif Kai Makarovos nera tai ir mes visa ta menesi pas jos ejom, tai buvo nepatenkinta, kad visi Makarovos ligoniai pas jos eina ax.gif 

Ka mes be tu mamu darytume blush2.gif  Mane ir gi mama priverte eit, nes pati kol buciau susiruosus tai turbut ir olauciu uzdegimu buciau susirgus smile.gif

Aha pas mazeikiene
Na butu visai nieko, jei nereiktu paciai klausinetis kas yra.
Sedziu darbe siandien, tempa is ryto nusimusus. Bet labai skauda nugara virsuj. Kazi ar nebus plauciu uzdegimas...Jei evelinai temperatura vel kils reiks ryt pas gydytja varyt, kad plaucius persviestu.a vdrug.nuo pirmadienio niekaip nenumusam. tik keliom valandom.gaila i vaika beziuret.gulesim su evelina kartu lovoj. gales maniskis sokinet aplink.nieko nedarysiu biggrin.gif blush2.gif
Nepatinka kad kiti pacientai eina, nes jos ligoniu laaaabai daug...
Atsakyti
QUOTE(Catty @ 2009 12 23, 14:24)

O kaip jus jau isgijot? ar ilgai ligoninej gulejot?

Na Greta savaitę gulėjo ligoninėj paskui grįžom, reikėjo ir kitus slaugyt, nes buvom kritę visi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2009 12 23, 13:27)
Aha pas mazeikiene
Na butu visai nieko, jei nereiktu paciai klausinetis kas yra.
Sedziu darbe siandien, tempa is ryto nusimusus. Bet labai skauda nugara virsuj. Kazi ar nebus plauciu uzdegimas...Jei evelinai temperatura vel kils reiks ryt pas gydytja varyt, kad plaucius persviestu.a vdrug.nuo pirmadienio niekaip nenumusam. tik keliom valandom.gaila i vaika beziuret.gulesim su evelina kartu lovoj. gales maniskis sokinet aplink.nieko nedarysiu biggrin.gif  blush2.gif
Nepatinka kad kiti pacientai eina, nes jos ligoniu laaaabai daug...

Man ir gi nugaros virsutine dalis skaudejo ir labai ilgai, tai man po svietimo sake kad bronchitas, butinai paprasyk nuotraukos.

QUOTE(Meila @ 2009 12 23, 16:28)
Na Greta savaitę gulėjo ligoninėj paskui grįžom, reikėjo ir kitus slaugyt, nes buvom kritę visi  cool.gif

Svarbu, kad issikapstet 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Catty @ 2009 12 24, 13:07)
Man ir gi nugaros virsutine dalis skaudejo ir labai ilgai, tai man po svietimo sake kad bronchitas, butinai paprasyk nuotraukos.

vakar buvau nulekus pas daktare prasyt padaryt nuotrauka, tas kas apraso nuotrauka pasake juokingai- nenoriu jusu liudinti per sventes uzteks ir bronhito biggrin.gif
Bet tempa laikos.Siandien visdar 37.vakare jauciu vel sukils.dukart per para reik must tempa.

Visas su Sv. Kaledomis!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bumbasi: 25 gruodžio 2009 - 10:21
Ligoniukams sveikatytės 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O visus kitus su šventėm!!!

user posted image
Atsakyti
Su sventem !!!! 4u.gif

QUOTE(bumbasi @ 2009 12 25, 09:20)
vakar buvau nulekus pas daktare prasyt padaryt nuotrauka, tas kas apraso nuotrauka pasake juokingai- nenoriu jusu liudinti per sventes uzteks ir bronhito biggrin.gif
Bet tempa laikos.Siandien visdar 37.vakare jauciu vel sukils.dukart per para reik must tempa.
Visas su Sv. Kaledomis!!! 4u.gif  4u.gif  4u.gif

doh.gif
Atsakyti
Sveikos visos, nu kaip ligoniukai, iš ligų išsikapstėt?

Sulaukus Naujųjų Metų linkiu:
Neapakti nuo beverčių turtų,
Skleistis gražiausiu žiedu,
Prisiminti akimirkas, kurių neįmanoma pamiršti,
Kilti, kartais verkti, kartais džiaugtis,
Kad pildytųsi svajonės ir nenustoti MYLĖTI..

Na, ir pildom pildom sąrašiuką dėl susitikimo...
Atsakyti
Sveikos, merginos, kažko nutilusios, tikiuopsi, kad nesergat.
Gal yra norinčių pasirelaksuoti pirtelėje su kubilu Mosėdžio "Kaštone" antradienį. Prašom prisijungti, bus smagus moteriškių pasibūvimas.
Atsakyti
QUOTE(jolka1224 @ 2010 01 07, 15:04)
Sveikos, merginos, kažko nutilusios, tikiuopsi, kad nesergat.
Gal yra norinčių pasirelaksuoti pirtelėje su kubilu Mosėdžio "Kaštone" antradienį. Prašom prisijungti, bus smagus moteriškių pasibūvimas.

Kelinta valanda ir kiek kastuoja? rolleyes.gif
Atsakyti
18 val., bet jei per anksti galima ir vėliau rinktis, o kainos tiksliai nežinau, žiūrėsim kokią didelę kompaniją surinksim. Bus alaus ir užkandžių.
Nu orientuotis reiktų į kokį 50 lt.
Atsakyti
oi kaip noreciau.Bet man be sansu.Esu namuos uzdaryta, niekur iseit negaliu.Nebent paslapcia, bet jau uzsiminiau tai uraganai siauteja doh.gif
Atsakyti
Labas, mamytes 4u.gif

Kas geresnio pas jus kaip jusu vaikuciai?

Beja, kaip pirteleje sekesi mirksiukas.gif jauciu smagiai laika praleidot ax.gif
Atsakyti