QUOTE(bumbasi @ 2009 12 21, 20:41)
Na ka pasake.Nieko... Tik kai paklausi tada pasako sita. Antibiotiku israse,liepe butinai krutine sildyt.
Evelina visa diena su tempa.Devinta valanda buvoo 39,5.Sudaviau vaistu, pradejo krist tempa.Jau jai karsta ,nebesalta.Tik kazin kaip nakti bus.ar nebepakils
Ziuresim kaip ci mums eisis
Dazniausiai maniskiai serga be temperaturos.Tai kai yra temperatura ir auksta, man baisoka daros...
Jus pas Mazeikienes a, ne? Jinai man labai keista, jei nepaklausi tai nieko ir nepasakys
Kai Makarovos nera tai ir mes visa ta menesi pas jos ejom, tai buvo nepatenkinta, kad visi Makarovos ligoniai pas jos eina
QUOTE(bumbasi @ 2009 12 22, 21:44)
Buvo. Ir popiet pakilo virs 39. Einant miegot vel buvo 38.5... Ir as pati kritau. TEmpa pakilo.nedidele,, bet kosau tai ziauriai. Mama priverte pas gydytoja paciai keliaut. Tai pasirodo bronhuose nieko gero,pilna karkalu, ir labai viskas suspausta. Vat ka reiskia kai neini pas gydytoja kai pajunti kazka negera.O mane maziausiai menesi jau dusina kai greiciau einu ar lipu i tecia ketvirta auksta. Kaip sene jauciuos. Gal antibiotikai ir salbutamolis siektiek pades.tikiuos. ..
Ka mes be tu mamu darytume
Mane ir gi mama priverte eit, nes pati kol buciau susiruosus tai turbut ir olauciu uzdegimu buciau susirgus
Papildyta:
QUOTE(kirsenkiene @ 2009 12 21, 20:47)
Labukas.Mes irgi sergam normaliai
Abudu vaikuciai serga? Sveikit
QUOTE(Meila @ 2009 12 22, 20:52)
O kaip jus jau isgijot? ar ilgai ligoninej gulejot?