QUOTE(Antira @ 2009 09 29, 13:33)
Sveikos, dabar tepamaciau, kad ir Skuodas kalba Tik biski apsistojot. As cia naujoke skaityciaus, bet vaikiuka auginu ir kartais panobodziauju,tad isijungiu papliurpti ir pasiskundziu karts nuo karto, nes namuose neturiu kam
Mes dabar isvaziave, bet esam tikri Skuodieciai.
Gyvenam kazkur toli , o sirdis lietuvoj.....
Mes dabar isvaziave, bet esam tikri Skuodieciai.
Gyvenam kazkur toli , o sirdis lietuvoj.....
Paskutiniu metu, cia tikrai ramu, na gi mamytes papletkinam
QUOTE(Catty @ 2009 10 03, 16:54)
Susalo visos pletkerkos Arba Skuode pletku nebera
merginos uzsiemusios savo reikalais bent jau as tai rudeniniais darbiais uzsiimu kaime, eksperimentuoju paprika parsinesiau i kambari paziuresiu kaip ziemavos, balkoninius pomidorus, petunija, bakopa...
QUOTE(Antira @ 2009 10 03, 16:26)
Susalo visos pletkerkos Arba Skuode pletku nebera
O tu jau senai Danijoje isikurus?
QUOTE(blakstiena5 @ 2009 10 03, 17:04)
merginos uzsiemusios savo reikalais bent jau as tai rudeniniais darbiais uzsiimu kaime, eksperimentuoju paprika parsinesiau i kambari paziuresiu kaip ziemavos, balkoninius pomidorus, petunija, bakopa...
Nu va kas susalo, kas ekperementuoja, bet jei pora zodziu prasot reiskias ner taip blogai
Kazi, kur Bumbasi dingus, nes ji cia pas mus temele i virsu vis iskeldavo
QUOTE(blakstiena5 @ 2009 10 03, 18:04)
Nieko sau darbininkeles, visai nieko butu pasikapstyt. Ir kaip derlius? Tevai sake bulves nusikase, tai nelabai kokios nuotaikos Papildyta:QUOTE(Catty @ 2009 10 03, 18:40)
O tu jau senai Danijoje isikurus?Nu va kas susalo, kas ekperementuoja, bet jei pora zodziu prasot reiskias ner taip blogai
As jau du metukus cia, bet su pertraukom.Tik jau neklausinekit apie Danija Mes juk cia api skuoda pletkinam, o man labai rupi kas ten kaip
QUOTE(Antira @ 2009 10 03, 18:36)
As jau du metukus cia, bet su pertraukom.Tik jau neklausinekit apie Danija Mes juk cia api skuoda pletkinam, o man labai rupi kas ten kaip
O man kaip tik smalsu, kas ten kaip ir kur Labai jau keista danu kalba
O Skuode kaip ir pati zinai nieko idomaus, nebent kitos mamos gali ka naujo papasakoti
QUOTE(Catty @ 2009 10 04, 09:37)
O man kaip tik smalsu, kas ten kaip ir kur Labai jau keista danu kalba
O Skuode kaip ir pati zinai nieko idomaus, nebent kitos mamos gali ka naujo papasakoti
Keista, nekeista, bet ismokti reikia. Noreciau pamatyti kaip danai lietuviskai kalbetu, jauciu uzsiverstu kol ismoktu
Kokie orai ten pas jus? Ar bevuksta kokios fiestos? Jauciu paskutine buvo ten kur 69danguje koncertavo ir vsio
QUOTE(Antira @ 2009 10 04, 08:54)
Keista, nekeista, bet ismokti reikia. Noreciau pamatyti kaip danai lietuviskai kalbetu, jauciu uzsiverstu kol ismoktu
Kokie orai ten pas jus? Ar bevuksta kokios fiestos? Jauciu paskutine buvo ten kur 69danguje koncertavo ir vsio
Baisus orai, pucia vejai ir lyja, tikras ruduo O del fiestu tai kiek zinau jog buvo per vasara, tik neteko jose dalyvauti
Labukas mamuliukai , paskutinį kartą čia buvau turbūt prieš mėnesį , tai net nežinau nuo ko ir pradėti, jaučiuosi kaip į naują temą užsukus
Smagu, jog mūsų būrelį vis papildo nauji veidai, Antira, čia tau
Mūsų padangėj nieko ypatingai naujo, vaikas vis dar sunkiai eina į darželį, kas rytą ta pati dainelė - nenoriu į darželį , aš keliauju į darbą, apsipratau ir visai neblogai sekasi, kad tik tų pirkėjų daugiau būtų . Tetukas mūsų buvo grįžęs trim savaitėm, per tą laiką ir laidotuves turėjom, mirė jo močiutė, o šią savaitę vėl išvyko atgal pasidarbuoti. Žinoma dabartiniai rudeniški orai tikrai nuotaikos nepakelia, bet judam į priekį šiaip taip
Pasirodykit visos seniai matytos, nors kelis žodelius brūkštelkit
Smagu, jog mūsų būrelį vis papildo nauji veidai, Antira, čia tau
Mūsų padangėj nieko ypatingai naujo, vaikas vis dar sunkiai eina į darželį, kas rytą ta pati dainelė - nenoriu į darželį , aš keliauju į darbą, apsipratau ir visai neblogai sekasi, kad tik tų pirkėjų daugiau būtų . Tetukas mūsų buvo grįžęs trim savaitėm, per tą laiką ir laidotuves turėjom, mirė jo močiutė, o šią savaitę vėl išvyko atgal pasidarbuoti. Žinoma dabartiniai rudeniški orai tikrai nuotaikos nepakelia, bet judam į priekį šiaip taip
Pasirodykit visos seniai matytos, nors kelis žodelius brūkštelkit
QUOTE(Catty @ 2009 10 03, 19:40)
Kazi, kur Bumbasi dingus, nes ji cia pas mus temele i virsu vis iskeldavo
esu esu tik kad nieks neraso tai ir as neberasau
Nebespeju nieko.darbas, namu ruosa, vaikai, konservavimai, mokslai.... net pamegzt beveik nebespeju. ir naktinet nebera noro kai zinai jog reiks i darba keliaut.
jau pora kartu bilioteni buvau tiksliau viena kart del kajaus ligos atostogu emiau, kita kart jau i bilioteni keliavau. gerai kad greit pagijo.darbe tomis mano iseiginemis laaabai nepatenkinti
dabar girdau tikra rupuzes uzpila, na o pavasi prasysiu kad kas rupuzioka pagautu ir pati pasigaminsiu.
keliauju pietu taisyt.dar obuolius reik susipjaustyt suriui
Laba vakara
Kaip jums nuotaikos tokiu salt oru? Man tai jau per salta.Ka as ziema darysiu
SIandien vaziavom su kajum pas pulmonologa. Parase diagnoze- bronhine astma... Pagersim menesiuka vaistus, tada vaziuosim pas alergologa.Ziuresim jei vaistai pades vadinas tikrai bronhine astma. Priepuoliu kajui nera dusimo, na tik viena karta kai buvo laringitas su obstrukciniu bronhitu, bet labai sunkiai visdar kvepuoja. Ziuresim kai p cia bus...
Evelina irgi... sstadieni prisiklykavo pries veja, tai po pokaicio su laringitu atsikele, nakti tempa,, sekmadieni dar ir baisi sloga, bei bjaurus kosulys.Sikart be antibu nniekur. Jei nori persiplesk per puse.
Ryt kajui svente rudenelio darZE.Reikejo kanors is medaus padaryt, kadangi ir pati norejau , seniai bevalgiau, tai dariau riesutini torte.Na koks jis gavos nezinau, isvaizda gal ir nekokia.bet skonis vaikyste primena
Kaip jums nuotaikos tokiu salt oru? Man tai jau per salta.Ka as ziema darysiu
SIandien vaziavom su kajum pas pulmonologa. Parase diagnoze- bronhine astma... Pagersim menesiuka vaistus, tada vaziuosim pas alergologa.Ziuresim jei vaistai pades vadinas tikrai bronhine astma. Priepuoliu kajui nera dusimo, na tik viena karta kai buvo laringitas su obstrukciniu bronhitu, bet labai sunkiai visdar kvepuoja. Ziuresim kai p cia bus...
Evelina irgi... sstadieni prisiklykavo pries veja, tai po pokaicio su laringitu atsikele, nakti tempa,, sekmadieni dar ir baisi sloga, bei bjaurus kosulys.Sikart be antibu nniekur. Jei nori persiplesk per puse.
Ryt kajui svente rudenelio darZE.Reikejo kanors is medaus padaryt, kadangi ir pati norejau , seniai bevalgiau, tai dariau riesutini torte.Na koks jis gavos nezinau, isvaizda gal ir nekokia.bet skonis vaikyste primena