Įkraunama...
Įkraunama...

Skuodo mamos renkasi čia :)

Laba 4u.gif
QUOTE(bumbasi @ 2009 09 02, 10:11)

Mano mergina iki grupes eina patenkinta, o toliau nebenori eit. doh.gif Manes tik klausia - "tu pasiliksi?" doh.gif  Taip su nenoru, bet kolkas asaru dar nebuvo.

Gabred ar jus i kita grupe einat?

Bet buvo rimta daržely, sėdėjo ant čiuožyklos ir į kalbas nesileido, kai šnekinau unsure.gif Jo Gabrieliaus pasigedau ir aš, o pasirodo jis jau vyras ir pas vyresnėlius nukeliavo cool.gif
Įėjau į grupę ir nustebau tylu ramu, niekas neverkia, žaidžia kas sau, nėr tokio triukšmo, kaip pas didesnių doh.gif Na maniškis tik pasilikęs "apšilimui" buvo, tai sakė kiek paverkė, ir tramdė ašaras vyriškai, na žiūrėsim, kaip čia seksis apsiprasti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Meila @ 2009 09 02, 12:34)
Laba 4u.gif
Bet buvo rimta daržely, sėdėjo ant čiuožyklos ir į kalbas nesileido, kai šnekinau  unsure.gif

mano mergina su svetimais nesisneka biggrin.gif
Atsakyti
Laba mamuliukai, jaučiu pareigą prisiduoti ir aš ax.gif . Mes kaip ir dauguma, rugsėjį pradėjom gana rimtai - keliaujam į darželį doh.gif , vakar buvau labai sunerimus, nes jau po poros valandų auklėtoja skambino, kad ateičiau pasiimti vaiko unsure.gif , šiandien ryte visą kelią tik ir girdėjau "nenoriu į darželį" verysad.gif , aišku palikau su ašarom verysad.gif , bet auklėtojas nuteikiau, jog negalėsiu pabėgioti jo pasiimti, tai tegu pratinasi vieni prie kitų, ir......... šiandien išbuvo vaikas visą dieną, močiutė jį paėmė tik po pavakarių rolleyes.gif , kol kas atrodo gal nebus jau taip blogai g.gif

QUOTE(Catty @ 2009 09 01, 11:07)
Gabred kaip Gabrielius jautes darzelyje?

Na kaip jau ir nupasakojau, nelengva ir jam , ir man, bet reikia kažkaip tai įveikti rolleyes.gif

QUOTE(blakstiena5 @ 2009 09 01, 20:52)
o jus nededat juos i katila pakaitint, na tame vandeni su cukrum nepaverdat?nerugsta jums?

Nežinau ar teisingai galvoju, bet čia gal kaip ir su agurkais g.gif , aš tai taip dariau - pirma sudėtus į stiklainiukus užpyliau su verdančiu vandeniu, palaikiau kokią valandą ir tik tada nupylus vėl užpyliau verdančiu marinatu, manau turėtų laikytis rolleyes.gif

QUOTE(bumbasi @ 2009 09 02, 10:11)
Gabred ar jus i kita grupe einat?

Aha, mes antram aukšte - virš jūsų, esam "skruzdėliukai" ax.gif

QUOTE(Meila @ 2009 09 02, 12:34)
*Jo Gabrieliaus pasigedau ir aš, o pasirodo jis jau vyras ir pas vyresnėlius nukeliavo  cool.gif
** Na maniškis tik pasilikęs "apšilimui" buvo, tai sakė kiek paverkė, ir tramdė ašaras vyriškai, na žiūrėsim, kaip čia seksis apsiprasti ax.gif

* blush2.gif blush2.gif
**Na tai gal viskas bus gerai, po truputį įsivažiuosit, gerai kad nebuvo baisios reakcijos nuo pirmos dienos, laikykitės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabred @ 2009 09 02, 22:54)
* vakar buvau labai sunerimus, nes jau po poros valandų auklėtoja skambino, kad ateičiau pasiimti vaiko , šiandien ryte visą kelią tik ir girdėjau "nenoriu į darželį"  , aišku palikau su ašarom  , bet auklėtojas nuteikiau, jog negalėsiu pabėgioti jo pasiimti, tai tegu pratinasi vieni prie kitų, ir......... šiandien išbuvo vaikas visą dieną, močiutė jį paėmė tik po pavakarių , kol kas atrodo gal nebus jau taip blogai
**Na tai gal viskas bus gerai, po truputį įsivažiuosit, gerai kad nebuvo baisios reakcijos nuo pirmos dienos, laikykitės

* Oi 4u.gif balionėlis ir tau ir 4u.gif Gabrieliui, kad abu kenčiat, bet tikrai turit tai praeiti ir juk turit apsiprasti g.gif unsure.gif O kad jau antrą dieną su pakaituku išbuvot, šaunuoliai 4u.gif
** Na kokia dar baisi reakcija turi daugiau būt, jei vaikas verkia, o jei neverkia, tai akys pilnos ašarų ir nieko jis neveikia, vakar prastovėjo visas dvi valandas, šiandien prasėdėjo unsure.gif Na nors verkė tik vieną didelį kartą cray.gif Na žiūrėsim, vis tikiuosi kad tolyn bus mažiau ašarėlių unsure.gif
Atsakyti
ax.gif Labukas,tai kaip kam sekasi daržiuke ,mokykloj,mokyklėlėj ax.gif Niekas nebesikalba,nebendrauja ax.gif
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kirsenkiene @ 2009 09 09, 20:47)
wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Labas, tai kaip tau besiseka, kaip vaikuciai?

Beja, Bumbasi, maciau siandien tave su Kaju einancius link centro puses ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Catty @ 2009 09 10, 11:18)
Labas, tai kaip tau besiseka, kaip vaikuciai?
Beja, Bumbasi, maciau siandien tave su Kaju einancius link centro puses ax.gif

Labas.
Aha keliavom su reikalais. Gydomes jau. Laringitas spejo su slogom prisikabint. Sake ne viena sis kajaus grupes krito doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2009 09 10, 10:32)
Labas.
Aha keliavom su reikalais. Gydomes jau. Laringitas spejo su slogom prisikabint. Sake ne viena sis kajaus grupes krito doh.gif

Taip ir pagalvojau, kad gal i poliklinika einat ax.gif Negerai, kad vos tik i darzeli pradejo eiti ir jau susirgo. O mazajai kol kas viskas gerai?

Siandien is ryto jau saltoka, mergina dar su megstuku siltesniu nuvedziau, bet ziuriu, kad dauguma jau su striukem vaikus i darzeli atvede unsure.gif

Gal zinot ar reik siuntimo vaikui pas dermatologa?
Atsakyti
QUOTE(Catty @ 2009 09 14, 10:15)
*Taip ir pagalvojau, kad gal i poliklinika einat ax.gif  Negerai, kad vos tik i darzeli pradejo eiti ir jau susirgo. O mazajai kol kas viskas gerai?

*Gal zinot ar reik siuntimo vaikui pas dermatologa?

Kolkas mazoji laikos.Pati as su galingom slogom vaikstau nuo praitos savaites. Bet labiau kazkokios alergines. doh.gif Ar nebus nuo knyg dulkiu.dabar kaip tik fonda tikrint reik.o po remonto dar.....

**Pati vedziau pas dermatologa ir nebepamenu normaliai. Lygtais reikejo g.gif Pasiskambink i ligonines registratura.

As jauciuos kaip pagiringa gerai. Juk saunuole nemiegojau visa nakti. blush2.gif Dariau tinklalapi. Biski pamiegojau nuo 10 ryto iki puses dvieju, bet jauciuos nekaip. Ryt varau i klaipeda parasiuku susirinkt. cool.gif Jau pereisiu pagaliau i ketvirta kursa thumbup.gif blush2.gif

Labas
Atsakyti
Labas rytas/
Nu merginos visai dingot ax.gif
Siandien nusipirkau paleistuve. Bandysim slogas gydyt.Gal paacys, nereiks ne vaistu ax.gif Kajus pagijo, evelina atkrito.koso sausu kosuliu. apsirupinom vaistais tepalais, bandysim gydytis.antibu labai nenoriu, paskui is ligu nebeissikapstysim visa rudeni doh.gif
Kajui gydytoja israse antibu, bet gerai kad nebuvo niekur tokiu bepirkt.Paskui jau sakiau kad nebenorim ju. Tai toookia nepatenkinta paliko doh.gif O juk tik laringitas prasidejes buvo ir tik biski slapiai kosejo. Biski kas tuoj antibiotikus kisa doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bumbasi: 19 rugsėjo 2009 - 09:52
QUOTE(bumbasi @ 2009 09 19, 09:50)
Labas rytas/
Nu merginos visai dingot  ax.gif

Sveikos, dabar tepamaciau, kad ir Skuodas kalba smile.gif Tik biski apsistojot. As cia naujoke skaityciaus, bet vaikiuka auginu ir kartais panobodziauju,tad isijungiu papliurpti ir pasiskundziu karts nuo karto, nes namuose neturiu kam schmoll.gif
Mes dabar isvaziave, bet esam tikri Skuodieciai.
Gyvenam kazkur toli , o sirdis lietuvoj.....
Atsakyti