Įkraunama...
Įkraunama...

Skuodo mamos renkasi čia :)

Labas.
Ryt i darzeli...valio... thumbup.gif
Bet poryt ir i darba sad.gif
Savaitgali parsiveziau pora kibiru kriausiu.Tai uzsimarinavau virs 20 slovikiuku ax.gif Keliais budais. Prasysiu kad dar parveztu jei iki savaitgalio dar bus kietesniu smile.gif
Maniskio broliai juokias is manes. Sako krizei ruosiuos. O kai prades slovikai saudyt tai ir stoga nukels lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
kaip jus marinuojat kriauses?kaip jas paruosiat? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2009 08 31, 19:30)
kaip jus marinuojat kriauses?kaip jas paruosiat? 4u.gif

sm pasiskaiciau kaip daro. Perpjaunu pusiau isimu seklas ir slovikus. Kitas dar lupau. Ar laikys ar ne nezinau. Nors uosviene sake kad taip kaip dariau kaime jai laiko ax.gif
Atsakyti
Su rugsejo 1-aja visus besimokancius ir ne tik 4u.gif

Gabred kaip Gabrielius jautes darzelyje?

Mano mergina kaip nekeista neverke, nors ir nelabai norejo eiti, tik paklause ar atvaziuosiu kai pietu ismiegos ax.gif Ziuresim kaip kitom dienom bus.
Atsakyti
As tai jau bijau kkitu rytu. Man rodos, kad su Kajum bus problemu kai reiks i darza keltis unsure.gif
Atsakyti
Labas mirksiukas.gif Su rugsėjo 1 -aja.Kad visiems vaikučiams būtu lengvi išsiskyrimai su mamytėmis smile.gif Tegu mažiau serga ir kuo daugiau džiugių akimirkų thumbup.gif
Catty sveika mirksiukas.gif lithuania.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2009 09 01, 11:12)
As tai jau bijau kkitu rytu. Man rodos, kad su Kajum bus problemu kai reiks i darza keltis unsure.gif

O kelinta valanda tavo mazieji vakare eina miegot?
Gerai, kad maniske gan lengvai atsikelia smile.gif

QUOTE(kirsenkiene @ 2009 09 01, 11:40)
Labas  mirksiukas.gif Su rugsėjo 1 -aja.Kad visiems vaikučiams būtu lengvi išsiskyrimai su mamytėmis  smile.gif Tegu mažiau serga ir kuo daugiau džiugių akimirkų  thumbup.gif
Catty  sveika  mirksiukas.gif  lithuania.gif

Labas mirksiukas.gif

Tas tai taip, svarbu, kad nesirgtu, nors kol orai normalus manau neturetu sirgti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Catty @ 2009 09 01, 15:42)
O kelinta valanda tavo mazieji vakare eina miegot?

na kartais desimta jau miega. bet kolkas vasaros laikas, tai veliau uzmiega dar.
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2009 08 31, 20:23)
sm pasiskaiciau kaip daro. Perpjaunu pusiau isimu seklas ir slovikus. Kitas dar lupau. Ar laikys ar ne nezinau. Nors uosviene sake kad taip kaip dariau kaime jai laiko ax.gif

o jus nededat juos i katila pakaitint, na tame vandeni su cukrum nepaverdat?nerugsta jums?as praeitais metais sukroviau ispjaustytas kriauses ir obuolius i stiklainius ir uzpyliau verdanciu sirupu tai man surugo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2009 09 01, 18:41)
na kartais desimta jau miega. bet kolkas vasaros laikas, tai veliau uzmiega dar.

Na taip su tuo laiku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2009 09 01, 20:52)
o jus nededat juos i katila pakaitint, na tame vandeni su cukrum nepaverdat?nerugsta jums?as praeitais metais sukroviau ispjaustytas kriauses ir obuolius i stiklainius ir uzpyliau verdanciu sirupu tai man surugo verysad.gif

na du kartus uzpyliau tai turetu laikyt. ir uosviene sake du kartus visad uzpila tai jai laiko.ziuresim.
o kr lupau skureles tai vienas apmaisiau su cukrum ir per nakti palaikiau,isviriau susidariusiose sultyse.skanu labai. O kitas- uzsikaitinau sirupa, verdaanti uzpyliau ant kriausiu ir paviriau apie 15 min. irgi labai skanu ax.gif
Atsakyti
Beje kas del kriausiu tai tiek mociute, tiek uosviene bei mama sake kad reik butinai citrinos rugsteles det. Kitaip nelaikys ax.gif
Labas rytas.
Mano mergina iki grupes eina patenkinta, o toliau nebenori eit. doh.gif Manes tik klausia - "tu pasiliksi?" doh.gif Taip su nenoru, bet kolkas asaru dar nebuvo.

Gabred ar jus i kita grupe einat?
Atsakyti