Labas.
Ryt i darzeli...valio...
Bet poryt ir i darba
Savaitgali parsiveziau pora kibiru kriausiu.Tai uzsimarinavau virs 20 slovikiuku Keliais budais. Prasysiu kad dar parveztu jei iki savaitgalio dar bus kietesniu
Maniskio broliai juokias is manes. Sako krizei ruosiuos. O kai prades slovikai saudyt tai ir stoga nukels
kaip jus marinuojat kriauses?kaip jas paruosiat?
QUOTE(blakstiena5 @ 2009 08 31, 19:30)
kaip jus marinuojat kriauses?kaip jas paruosiat?
sm pasiskaiciau kaip daro. Perpjaunu pusiau isimu seklas ir slovikus. Kitas dar lupau. Ar laikys ar ne nezinau. Nors uosviene sake kad taip kaip dariau kaime jai laiko
Su rugsejo 1-aja visus besimokancius ir ne tik
Gabred kaip Gabrielius jautes darzelyje?
Mano mergina kaip nekeista neverke, nors ir nelabai norejo eiti, tik paklause ar atvaziuosiu kai pietu ismiegos Ziuresim kaip kitom dienom bus.
Gabred kaip Gabrielius jautes darzelyje?
Mano mergina kaip nekeista neverke, nors ir nelabai norejo eiti, tik paklause ar atvaziuosiu kai pietu ismiegos Ziuresim kaip kitom dienom bus.
As tai jau bijau kkitu rytu. Man rodos, kad su Kajum bus problemu kai reiks i darza keltis
Labas Su rugsėjo 1 -aja.Kad visiems vaikučiams būtu lengvi išsiskyrimai su mamytėmis Tegu mažiau serga ir kuo daugiau džiugių akimirkų
Catty sveika
Catty sveika
QUOTE(bumbasi @ 2009 09 01, 11:12)
As tai jau bijau kkitu rytu. Man rodos, kad su Kajum bus problemu kai reiks i darza keltis
O kelinta valanda tavo mazieji vakare eina miegot?
Gerai, kad maniske gan lengvai atsikelia
QUOTE(kirsenkiene @ 2009 09 01, 11:40)
Labas Su rugsėjo 1 -aja.Kad visiems vaikučiams būtu lengvi išsiskyrimai su mamytėmis Tegu mažiau serga ir kuo daugiau džiugių akimirkų
Catty sveika
Catty sveika
Labas
Tas tai taip, svarbu, kad nesirgtu, nors kol orai normalus manau neturetu sirgti
QUOTE(Catty @ 2009 09 01, 15:42)
O kelinta valanda tavo mazieji vakare eina miegot?
na kartais desimta jau miega. bet kolkas vasaros laikas, tai veliau uzmiega dar.
QUOTE(bumbasi @ 2009 08 31, 20:23)
sm pasiskaiciau kaip daro. Perpjaunu pusiau isimu seklas ir slovikus. Kitas dar lupau. Ar laikys ar ne nezinau. Nors uosviene sake kad taip kaip dariau kaime jai laiko
o jus nededat juos i katila pakaitint, na tame vandeni su cukrum nepaverdat?nerugsta jums?as praeitais metais sukroviau ispjaustytas kriauses ir obuolius i stiklainius ir uzpyliau verdanciu sirupu tai man surugo
QUOTE(bumbasi @ 2009 09 01, 18:41)
na kartais desimta jau miega. bet kolkas vasaros laikas, tai veliau uzmiega dar.
Na taip su tuo laiku
QUOTE(blakstiena5 @ 2009 09 01, 20:52)
o jus nededat juos i katila pakaitint, na tame vandeni su cukrum nepaverdat?nerugsta jums?as praeitais metais sukroviau ispjaustytas kriauses ir obuolius i stiklainius ir uzpyliau verdanciu sirupu tai man surugo
na du kartus uzpyliau tai turetu laikyt. ir uosviene sake du kartus visad uzpila tai jai laiko.ziuresim.
o kr lupau skureles tai vienas apmaisiau su cukrum ir per nakti palaikiau,isviriau susidariusiose sultyse.skanu labai. O kitas- uzsikaitinau sirupa, verdaanti uzpyliau ant kriausiu ir paviriau apie 15 min. irgi labai skanu
Beje kas del kriausiu tai tiek mociute, tiek uosviene bei mama sake kad reik butinai citrinos rugsteles det. Kitaip nelaikys
Labas rytas.
Mano mergina iki grupes eina patenkinta, o toliau nebenori eit. Manes tik klausia - "tu pasiliksi?" Taip su nenoru, bet kolkas asaru dar nebuvo.
Gabred ar jus i kita grupe einat?
Labas rytas.
Mano mergina iki grupes eina patenkinta, o toliau nebenori eit. Manes tik klausia - "tu pasiliksi?" Taip su nenoru, bet kolkas asaru dar nebuvo.
Gabred ar jus i kita grupe einat?