QUOTE(bumbasi @ 2009 08 04, 07:13)
Sakai taip virtus galima i misraine det? Nu reiks pabandyt.Tik man jau nebesinorejo i saldikli det.baigiu uzkist uogom ir darzovem.Dar morkos turi tilpt.
Siaip gana geit pasidare tie zirniai.Tik neaisku kokie jie bus Tik kadangi su morkom biski dejau tai uztrukau kol supjausciau jas.
Siaip gana geit pasidare tie zirniai.Tik neaisku kokie jie bus Tik kadangi su morkom biski dejau tai uztrukau kol supjausciau jas.
taip galima, o vietoj slapiankes mes panaudojam isvirta liesa mesa...dar plius virti saldyti zirnai tai misraine visa ekologiska namine, liuks as dar ir cesnako i ja idedu biski... nu man skanu...ziema bliudais pasidarom ir kertam be jokiu baliu o morkas tarkuokit su ta tokia tarka kur yra su daug tarkeliu ir vienoj pusej kaip peilis...arba tais buitiniais mazais satkais, as taip morkas, svogunus marinuojant agurkus supjaustau, labai plonai susipjausto o ir vargo mazai. o kam jus naudojat saldytas morkas?as nesaldau ir nelabai matau prasmes, juk ir taip puikiai issilaiko