Įkraunama...
Įkraunama...

Skuodo mamos renkasi čia :)

QUOTE(bumbasi @ 2009 05 28, 12:27)
tokie darzeliai brangus ir yra. ax.gif

gali but... smile.gif bet kadangi musu valstybe visai nesirupina kur teveliams palikti vaikucius vasara.. ir ne tik... dabar i darzelius tokios eiles , kad doh.gif paklausa yra..-pasiulos... blink.gif
Atsakyti
sveikos, aš irgi už tai ,kad pas emiliuks susitiktume.
gal išpultų geras oras, galėtume lauke pabūti.
Atsakyti
QUOTE(jolka1224 @ 2009 05 29, 13:04)

O tai gal kokiam sekmadieni arba pirmadieni? nes orus tai labai siltus pranesa ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolka1224 @ 2009 05 29, 14:04)

nu tai jus ziurekit, kada galit...as laukiu bet kada...tiesa, labukas doh.gif
Bumbasi, kiek auklei moki? manoji uzsiprase 5 litus valandai, manau, kad ar ne per daug salantuos?
Atsakyti
na mano sekmadienis tai labai suplanuotas. o pirmadienį gal nelabai, emiliuks apkrausim.
gal paliekam kitam savaitgaliui.
Atsakyti
QUOTE(emiliuks @ 2009 05 29, 19:19)
Bumbasi, kiek auklei moki? manoji uzsiprase 5 litus valandai, manau, kad ar ne per daug salantuos?

as uz du vaikus valandai penkis litus moku.daugiau tikrai nemokeciau.neuzdirbu ax.gif
Atsakyti
Labukas mamulkos 4u.gif

QUOTE(emiliuks @ 2009 05 29, 19:19)
manoji uzsiprase 5 litus valandai, manau, kad ar ne per daug salantuos?

Manau kad tikrai "nepigi" auklė doh.gif , 4lt už valandą ir tai yra nemažai(bent jau tiek esu girdėjus kad moka), o čia visų penkių nori doh.gif

QUOTE(jolka1224 @ 2009 05 30, 01:01)
gal paliekam kitam savaitgaliui.

Aš sutinku drinks_cheers.gif , kitas savaitgalis būtų geriau ax.gif
Atsakyti
Bet sekmadienį tėvo diena, ar netrukdys g.gif
Nors aš nežinau dar savo planų g.gif
Atsakyti
Tikrai, apie tėvo dieną nepagalvojau.
tai gal tada šeštadienį?
Atsakyti
QUOTE(jolka1224 @ 2009 05 30, 14:51)
tai gal tada šeštadienį?

Aš tai iš karto pagalvojau apie šeštadienį ax.gif , manau kad ir kitoms gal ta diena bus patogesnė mirksiukas.gif

Laba diena 4u.gif
Atsakyti
Laba diena
Tylaaaaa rolleyes.gif

Pas mane vien problemos. doh.gif evelina vel serga. Salto kefyro atsigere ir pakimo.vakar is kaimo isvis uzkimusia parveze,pagarinau tai siandien jau koso. doh.gif Vienzo tragedija kazkokia. O kajus.... juk is kaimo neiskrapste lotuliukas.gif atejus laikui vaziuot namo vaikinas bego sleptis po zoles aplink troba, kol galu gale ilindo i traktoriu ir atsigule biggrin.gif jam gerai kaime kol atsibosta nieko neveikimas ir pasiilgsta multiku cool.gif
Siandien siulus istrauke evelinai viena beda kaip ir nukrito doh.gif
Kursini issiunciau destytojai,bet turbut skola ivarys....bent man taip atrodo rolleyes.gif
Atsakyti
Labas.
Pasirodo uz aukles darba siulau gana gera kaina i diena g.gif Siandien turi ateit jauna mergina ir jau pagyvenusi siektiek moteris.Bet moteriske is ylakiu, tai irgi beda.Gyvent kazkur reik. doh.gif Juk tureciau kokia seseri tai i aukles pristatyciau biggrin.gif gaila kad tokios nera. doh.gif
Atsakyti