Christin ,nu jau grožis skrybėlaitės ,ir mergytė tikra mažoji dama .
QUOTE(anny @ 2009 06 01, 11:33)
Iš maxi siūlų nuneriau sūneliui kepurytę (bet laaaabai nenorejo pozuoti ),ir sesers mergytei skarytę (deja, modeliu tik kamuolys ), nuotraukose spalvytės skirtingos, nors iš tų pačių siūlų nėriau.
nu bet jau ta berniukiška
QUOTE(natuliona @ 2009 06 01, 11:58)
be žodžių , kaip tik sūnėnui kepuriukui idėjos ieškau
QUOTE(bonda @ 2009 06 01, 14:05)
labai graži kiepa
QUOTE(Christin @ 2009 06 01, 14:29)
labai dailiai nunerta
o čia mano vakarykštis "šedevras"
QUOTE(usnis @ 2009 06 01, 15:48)
Christin ,nu jau grožis skrybėlaitės ,ir mergytė tikra mažoji dama .
QUOTE(Marti @ 2009 06 01, 16:45)
labai dailiai nunerta
Aciu Aciu Neriau krkstynom galvojau bus vasarai, o liko guleti spintoj
QUOTE(bonda @ 2009 06 01, 14:05)
Nauja musu kiepa su tais pazadetais drugiais
o cia patas rastukas -nes ten nelabai matos
[
o cia patas rastukas -nes ten nelabai matos
[
Raštas paprastas, bet vien spalvos ir manekenė ko vertos
Papildyta:
QUOTE(Christin @ 2009 06 01, 14:29)
Amžina problema - tėvų ir vaikų skonių skirtumas
NEŽINAU AR JUMS PATIKS
BET PASIRODYSIU
jaučiuosi labai pavargusi po akropolio
BET PASIRODYSIU
jaučiuosi labai pavargusi po akropolio
Labai graziu kepuryciu prineret ir laaabai grazi natulionos berniukiska kepuryte
Inetux,aciu,as prasiau...
Chera,reikia nerti kaip servetele is pradziu...cia nuo galvos apimties priklauso.
mergaites,kazkuri neret sita
as nesuprantu,man ji visu pirma pradejo riestis,o antra,cia tik 16eiliu,o tai kaip toliau nert?Aciu labai
Chera,reikia nerti kaip servetele is pradziu...cia nuo galvos apimties priklauso.
as nesuprantu,man ji visu pirma pradejo riestis,o antra,cia tik 16eiliu,o tai kaip toliau nert?Aciu labai
Juratike13,sita,mano galva,storesniam siului tinkama.Plonesniu neriant reiketu koreguot...
As dvi dienas ardziau ir vel bandziau va sita Nu ir niekaip Pradeda banguotis toj vietoj kur turetu riestis
As dvi dienas ardziau ir vel bandziau va sita Nu ir niekaip Pradeda banguotis toj vietoj kur turetu riestis
QUOTE(juratike13 @ 2009 06 02, 07:31)
Inetux,aciu,as prasiau...
neriau sita, pirmas dalykas tai kad as platinau tuos lapelius, nes pagal schema mazai galvytei butu, tiesiog lapelius platinau per viduri ir uzbaigimui ilgesni lapeliai gavosi , bet jei galvyte yra didesne tai tiesiog dar neri ir trecia lapeli, nezinau ar aiskiai parasiau, va kaip mano nunerta atrodo, cia is dvieju lapeliu, jeid ar truksta ilgio inerk ir trecia eile lapeliu