Na man tai nuotraukos matosi,tik aprasymu neatidaro visiskai.
QUOTE(panelė Prym @ 2009 05 28, 14:56)
O nuotraukos matosi? Tik schemų neatidaro arba atidaro sumažintas?
nuotraukos matosi, o schemu neatidaro visai, not found
Na va, as manau, kad sitam kepuriukui:
galima pritaikyti panasu rasteli kaip sitos beretes.
schemute:
As manau taip platinant, platinant iki norimo dydzio, paskui pradeti siaurinti, ir gausis kazkas panasaus... Tik as kaip isivaizduoju cia kiek storesniu siulu reiks.
galima pritaikyti panasu rasteli kaip sitos beretes.
schemute:
As manau taip platinant, platinant iki norimo dydzio, paskui pradeti siaurinti, ir gausis kazkas panasaus... Tik as kaip isivaizduoju cia kiek storesniu siulu reiks.
QUOTE(Shura @ 2009 05 13, 18:08)
aciu mergytes
va prasom nuotraukyte kaip atrodo ant galvos ir schemute
http://picasaweb.goo...121097338348690
va prasom nuotraukyte kaip atrodo ant galvos ir schemute
http://picasaweb.goo...121097338348690
Shura, ar šią kepurytę nėrei tiksliai pagal schemą, neteko platint daugiau?Mano siūlai plonesni kaip matau ir gaunas mėnesio vaikui dydis. Kaip išplatint kad neišdarkyt rašto
QUOTE(Vaidullka @ 2009 05 28, 18:47)
Shura, ar šią kepurytę nėrei tiksliai pagal schemą, neteko platint daugiau?Mano siūlai plonesni kaip matau ir gaunas mėnesio vaikui dydis. Kaip išplatint kad neišdarkyt rašto
neriau pagal schema, ir platinau biski daugiau taip - schemoj paskutiniai stulpeliai su uzdejimu yra 4 pynutes 4, o as neriau 5 pynutes 5
ir siulai gan storoki kaip dvigubi maxi mazdaug, man gavosi 58 apimtis kazkur..
QUOTE(shara @ 2009 05 27, 11:25)
Dar vienas kepuriukas mazai mergaitei
Ir ant mano modeliuko, tik dukrytei kepuryte per maza
Ir ant mano modeliuko, tik dukrytei kepuryte per maza
Gal butu galima schemute sios kepurytes, labai patiko
oi kiek grožių
QUOTE(Shura @ 2009 05 28, 19:23)
neriau pagal schema, ir platinau biski daugiau taip - schemoj paskutiniai stulpeliai su uzdejimu yra 4 pynutes 4, o as neriau 5 pynutes 5
Ačiū
Aš višta visai, neįžiūriu aš tos schemos gerai, kažkokia prasta, tai nunėriau po tris kilpas ir viskas, man atrodė ten jau ir taip išdauginau, tai vakar supykau ir išardžiau Teks vėl iš naujo
Va ka grozybiu merginos ir vel prinerusios
As aptingau nu nebekyla rankos nerti:geda2: ai tai nors pasigrozesiu Jusu groziais
As aptingau nu nebekyla rankos nerti:geda2: ai tai nors pasigrozesiu Jusu groziais
merginos, gal kuri turit išsisaugojus formule kaip pasiskaičiuoti kokio skersmens turi buti kepurės viršugalvis pagal vaiko galvytę žinau kad buvo kažkur temose, bet jų daugoka nemažai laiko užimtų kol visas perversčiau
QUOTE(P@nter@ @ 2009 05 29, 08:24)
merginos, gal kuri turit išsisaugojus formule kaip pasiskaičiuoti kokio skersmens turi buti kepurės viršugalvis pagal vaiko galvytę žinau kad buvo kažkur temose, bet jų daugoka nemažai laiko užimtų kol visas perversčiau
galvytes apimtis dalinta is 3,14.viso blyno apimtis.