Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės vaikams ir ne tik...

QUOTE(9kristina @ 2009 05 27, 19:16)
o schemutes neturit, nes cia kiek randu aprasymas tik

Nea, schemos niekur neradau, nors paciai labai reik, tai vis dar paieskose esu biggrin.gif
Atsakyti
radau keletą kepuriukų berniukams, nors jau ir buvo panašių g.gif bet vistiek parodysiu, man tokios gražios bigsmile.gif

user posted image user posted imageuser posted image
Atsakyti
Darau bandymą. Kelias dienas maniakiškai keliu schemas, o dabar kažkas parašė, kad nieko nemato doh.gif O man pačiai tai viskas matosi. Patikrinau, jokių apribojimų nesu uždėjusi, nuotraukos tikrai turi būti visiems prieinamos. Gal gali kas nors spustelti ant žemiau pacituotų nuorodų ir man pasakyti, ar matyti aprašymai ir ar jie dideli, nes panašu, kad kai kurias schemas fotki.com sumažino.
QUOTE(panelė Prym @ 2009 05 26, 15:52)
Atsakyti
panelė Prym, neatidaro man visai unsure.gif not found blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fishke: 28 gegužės 2009 - 07:26
panele prym, nesimato ir man
Atsakyti
Man ir neatidaro aprasymy,nors kiek pamenu,vakar atodare kazka ir issisaugojau...bet dabar raso not found g.gif
Atsakyti
frusty.gif frusty.gif frusty.gif Nieko nesuprantu.
Ačiu labai už pagalbą.
Atsakyti
QUOTE(Inetux @ 2009 05 27, 21:26)
Nea, schemos niekur neradau, nors paciai labai reik, tai vis dar paieskose esu biggrin.gif

nu gal kazkas jau rado
Papildyta:
http://www.ipix.lt/desc/26564609/ o gal sios kepurytes schemutes kas gali nurodyti, man atrodo kazkur as ja maciau, bet dar nerandu niekur
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 9kristina: 28 gegužės 2009 - 12:03
oi koks grozis! thumbup.gif bandau ir as su jusu pagalba savo maziukui nunert kepuryte,tikiuosi kad gausis taip pat graziai kaip ir jums blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(9kristina @ 2009 05 28, 13:03)
nu gal kazkas jau rado
Papildyta:
http://www.ipix.lt/desc/26564609/ o gal sios kepurytes schemutes kas gali nurodyti, man atrodo kazkur as ja maciau, bet dar nerandu niekur

va cia tos kepurytes schema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shara @ 2009 05 28, 13:46)
va cia tos kepurytes schema 4u.gif

ACIU
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2009 05 28, 08:11)
Darau bandymą. Kelias dienas maniakiškai keliu schemas, o dabar kažkas parašė, kad nieko nemato doh.gif O man pačiai tai viskas matosi. Patikrinau, jokių apribojimų nesu uždėjusi, nuotraukos tikrai turi būti visiems prieinamos. Gal gali kas nors spustelti ant žemiau pacituotų nuorodų ir man pasakyti, ar matyti aprašymai ir ar jie dideli, nes panašu, kad kai kurias schemas fotki.com sumažino.

Pirmos neatidaro. Antrą atidaro. Schemos matosi, bet raidės tai nea
Atsakyti